in

Cel mai vizionat Seriale Turcesti in 2022

Nu au lipsit seriale turcești de calitate din care să alegeți în 2022. De la drame autentic turcești până la comedii romantice care să se simtă bine, anul acesta a oferit conținut de top pentru toată lumea și odată cu aceasta a venit și prima noastră introducere la multe noi și chipuri extraordinar de talentate.

Cel mai vizionat Serial Turcesti in 2022

Chiar și cu amenințarea cu anulările care planează peste capul nostru, ne-am trezit că ne-am îndrăgostit din nou de dizis anul acesta, așa că iată, fără o ordine anume, încercarea noastră de a restrânge cel mai bun serial turcesti din 2022.

1: Yalı Çapkını (Golden Boy)

IMG_256

După ce a doborât fiecare record existent (ei bine, aproape), este corect să spunem că Yalı Çapkını se îndreaptă pe lista celor mai bune drame turcești realizate vreodată, și pe bună dreptate.

Produsă de OGM Pictures, drama de familie clasică spune povestea a două surori ale căror drumuri se încrucișează cu moștenitorul unei familii pline de trădari, minciuni și secrete.

Suna urmează să se căsătorească cu Ferit, moștenitorul imperiului de bijuterii Korhan, dar nemaiîntâlnind niciodată viitoarea sa mireasă, Ferit – o casanova răsfățată care nu este interesată să se stabilească – se întâmplă cu sora ei mai mică, Seyran. Total captivat de Seyran, Ferit își pune mintea să se căsătorească cu ea. În timp ce aranjamentul se potrivește tatălui Sunei și al lui Seyran, care vrea doar o șansă la bogățiile lui Korhan, ambele tinere sunt aruncate printr-o buclă, iar Suna începe să creeze planuri de răzbunare răutăcioase pentru a lua înapoi viitorul pe care ea crede că i-a fost furat. .

Yalı Çapkını, care se bazează pe lucrări ale renumitului autor Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, a fost un succes uriaș pentru Star TV anul acesta din multe motive, dar cel mai evident este distribuția remarcabilă, bine aleasă, condusă de Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir și Çetin Tekindor. Fiecare membru al distribuției conferă greutate și profunzime poveștii solide, cu mai multe straturi, care te trage direct și te face să revii pentru mai multe. Dacă sunteți interesat să urmăriți seriale turcesti subtitrat în Romana, atunci Despre seriale ro blog cota zilnică Toate cele mai recente spectacole Turcesti pentru spectatori. Toate episoadele sunt subtitrate în Romana și vă veți bucura să urmăriți aceste emisiuni cu familia.

2: Aldamak (înșelăciune)

IMG_256

ATV-ul a avut târgul său de drame turcești clasice de-a lungul anilor și în scurtul său timp pe ecran, Aldatmak urcă încet, dar sigur.

Produsă de iconicul TIMS&B, drama juridică urmărește povestea lui Güzide Yenersoy, o respectabilă judecător de familie, care și-a dedicat mulți ani perfecționării imaginii propriei sale familii. Din câte știe Güzide, soțul ei, Tarık, este un avocat experimentat și de succes, care își conduce propria firmă de avocatură; fiul ei, Ozan, este inginer constructor care lucrează la o companie prestigioasă, iar fiica ei, Oylum, studiază medicina în Olanda. Dar adevărul real nu putea fi mai departe de realitatea lui Güzide. Soțul ei are o a doua familie născută dintr-o aventură, fiul ei se îneacă în datorii cauzate de propria sa idioție, iar fiica ei se află la o călătorie cu avionul de New York, unde plănuiește să-și urmeze adevărata pasiune: dansul.

În spatele ușilor închise, familia poate fi cu adevărat dezordonată, iar Aldamak face o treabă demnă de laudă de a naviga în mizerie. Personajele din seriale sunt foarte bine scrise, dar Aldamak beneficiază semnificativ de cinematografia sa magistrală, care este susținută de o partitură muzicală fascinantă care ridică tempo-ul fiecărui episod.

Cu nivelul impecabil de producție care amintește foarte mult de filmele de la Hollywood cu buget mare, nu există nimic ca Aldatmak la TV turcă în acest moment.

3: Gelsin Hayat Bildiği Gibi (Another Chance)

IMG_256

BKM poate să nu facă atât de multe seriale TV ca următorul tip, dar atunci când casa de producție se adâncește în crearea unuia, magia se întâmplă.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi a fost ultimul din seriale de vară care a fost anunțată, dar acum este sfârșitul anului și este ultimul din seriale de vară rămas în picioare.

În seriale dramă, viața îi vine așa cum știe lui Sadi Payaslı, bătăușul nestăpânit al Ankarei cândva. După ce a venit la Isus, Sadi este plasat în programul de protecție a martorilor, schimbând trecutul său umbrit pentru o nouă viață ca profesor de geografie la Liceul Karabayır, o instituție penală pentru delincvenți juvenili.

Înarmat cu simțul său neclintit al dreptății, Sadi își echilibrează greșelile din trecut la școală, având grijă de un grup de studenți condamnați cărora nu li sa oferit niciodată o șansă corectă.

Jurnalul oficial pentru Gelsin Hayat Bildiği Gibi descrie seriale ca „o privire realistă asupra Generației Z” și asta nu ar putea fi mai precis. Televiziunea turcă a avut parte de adolescenți preppy uimiți de toate bijuteriile și privilegiile, așa că abordarea alternativă a vieții lui Gelsin Hayat Bildiği Gibi a fost foarte binevenită. Scriitorul Gani Müjde se ferește de clișee și se bazează în schimb pe un realism crud, al cărui rezultat este o dramă brută și intensă care explorează efectiv multitudinea de provocări cu care se confruntă fiecare personaj.

Desigur, numeroasele duouri care pot fi livrate (*tuse #SadGül *tușesc*) din emisiune sunt adevărata cireașă de pe tort.

4: Bir Küçük Gün Işığı (A Little Sunshine)

MV5BZjhkMTQwOWQtNmJjNi00MWNiLThjZDgtNTBhZGMwYzBmZDA1XkEyXkFqcGdeQXVyMTI1NDEyNTM5._V1_

Una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat anul acesta a fost să verificăm ATV-ul Bir Küçük Gün Işığı.

Scrisă de Özgür Evren Heptürk, seriale urmărește planificatorul de evenimente Elif (Seray Kaya), a cărui viață scapă de sub control după moartea neașteptată a soțului ei. Îndurerată și recuperându-se din șocul de a-și pierde soțul, Elif află că nu numai că soțul ei a fost infidel ani de zile, dar a avut și un copil, Güneș, cu cealaltă femeie, un copil pe care s-a întâmplat să-l înregistreze, legal, ca copilul lui Elif. Navigând prin mizeria uriașă pe care soțul ei a lăsat-o în urmă, Elif îl întâlnește pe atât de fermecător Fırat (Berk Oktay), care, așteptați, se dovedește a fi fratele femeii cu care soțul decedat al lui Elif a născut un copil?

Toate acestea pun bazele unei drame turcești bune, care, până acum, ne-a făcut să batem din palme și să țipăm cu fiecare răsucire.

Cea mai bună parte a seriei este, fără îndoială, performanța fenomenală a micuței dar puternice Azra Aksu, care îl interpretează pe Günes. Cu puține sau deloc replici rostite în serial, limbajul corpului lui Aksu și utilizarea excelentă a expresiilor faciale aduc un nivel superior de sinceritate personajului ei, lăsând publicului o întâlnire realistă cu situația multor copii abuzați.

În plus, protagonistii atractivi ai seriale, Seray Kaya și Berk Oktay, împărtășesc chimie infecțioasă pe ecran, care adaugă multă căldură reală seriale.

Cu personaje la fel de bine scrise precum Elif, Günes și Firat, Bir Küçük Gün Işığı este un must-have pe lista ta de urmărire.

5: Dünyayla Benim Aramda (Between The World and Us)

dunya

Disney+ a făcut furori cu lansarea sa în Turcia anul acesta, iar cu buzunarele sale adânci au venit originale fantastice precum Dünyayla Benim Aramda.

În Dünyayla Benim Aramda, Ilkin (Demet Özdemir) își face griji că celebrul ei iubit actor Tolga (Buğra Gülsoy), nu mai este îndrăgostit de ea. Așa că, în încercarea de a-și restabili relația, ea se adresează iubitului ei de la o persoană falsă pe rețelele sociale pe care o creează, o persoană care se transformă în curând în femeia perfectă pentru a-și seduce iubitul.

Pınar Bulut rămâne unul dintre cei mai străluciți scriitori din Turcia și își prezintă din nou jocul ei puternic cu stiloul cu Dünyayla Benim Aramda, oferind o interpretare prin excelență, dar modernă, a unei povești clasice. Între dorința de a stabili motivațiile personajului Ilkin și anticiparea consecințelor somnului, publicul rămâne cu senzații tari care se dovedesc constant captivante.

Ar trebui să fie emoționant să vedem unde merge seriale în cel de-al doilea sezon deja confirmat.

6: Zeytin Ağacı (Another Self)

IMG_256

În 2022, angajamentul continuu al Netflix de a furniza conținut turcesti stelar ne-a adus o bijuterie de serie, intitulată Zeytin Ağacı.

Seriale încântător din punct de vedere vizual îi urmărește pe chirurgul Ada, avocatul Sevgi și mama-fluencer Leyla, trei colegi de cameră de la facultate deveniti prieteni de-o viață. După ce Sevgi este re-diagnosticat cu o formă agresivă de cancer care refuză să ia tratamente convenționale, trio-ul pornește într-o călătorie improvizată la Ayvalık în încercarea de a găsi un bărbat pe nume Zaman, faimos pentru metodele sale spirituale de vindecare.

Călătoria în orașul de la malul mării devine o aventură de auto-descoperire, deoarece fiecare femeie este provocată să-și confrunte demonii personali pe parcurs.

În opt episoade, Zeytin Ağacı atinge o serie de teme familiare, variind de la dinamica familiei la spiritism până la romantism, dar cel mai valoros atu al său este recunoașterea și evidențierea rolului pe care îl joacă trauma generațională în modelarea a ceea ce devenim ca indivizi. De la căsătorii mai puțin perfecte până la nesiguranțe legate de corp, Ada, Sevgi și Leyla își poartă fiecare bagajele personale, unele dintre ele sunt conștiente, altele nu atât de mult, ci pe măsură ce trezesc spiritual și obțin o mai bună înțelegere. despre ei înșiși, ei simt în mod figurat spațiu, atât mental, cât și fizic, permițându-le să redescopere cea mai bună versiune a lor.

Acum, cel mai performant seriale turcesti de până acum, Zeytin Ağacı este îmbogățit de măiestria peisajului și chimia naturalistă dintre protagonistii spectacolului, Tuba Büyüküstün, Boncuk Yılmaz și Seda Bakan.

7: Tozluyaka

Tozluyaka

Susținut de performanțe superbe din partea tânără a distribuției, nu este o greșeală că Tozluyaka a fost unul dintre cele mai performante seriale noi din această vară.

Tozluyaka urmărește un grup apropiat de prieteni în timp ce își îmbracă pălăriile de investigație pentru a descoperi adevărul real din spatele presupusei sinucideri a prietenului lor. Pentru a ajunge la adevăr, Ali, Zeyno și Arap se înscriu la școala privată de elită unde prietena lor Vefa era studentă, dar puterea insidioasă a bogăției și snobismul de-a dreptul le fac greu să se încadreze. Pe măsură ce se obișnuiesc cu ei. împrejurimi noi, diviziunea de clasă este depășită treptat și viețile lor sunt schimbate pentru totdeauna.

Publicul adoră o poveste bună, iar Tozluyaka triumfă foarte mult pe acest front cu ajutorul vedetelor sale. În primele episoade, crezi că îi poți deosebi pe băieții buni de cei răi, dar pe măsură ce povestea se dezvăluie, este clar că totul nu este atât de alb-negru, iar asta, la rândul său, face seriale pe cât de interesant, pe atât de captivant.

8: Erkek Severse (Când un bărbat iubește)

Cu durata scurtă de viață a roman-com-urilor de pe Free TV, a fost întotdeauna visul nostru suprem să creăm o platformă OTT, iar în 2022, acel vis a devenit foarte mult realitate.

Erkek Severse a condus deschiderea acestei noi și incitante ere de streaming, având premiera la începutul acestui an pe beinConnect (acum numit TOD). Servit în 26 de episoade captivante, seriale urmărește povestea de dragoste dintre pasionata și frumoasa Zeynep (Büşra Develi) și carismaticul om de afaceri Kenan (Alperen Duymaz) și rivalii care amenință să-și condamne romantismul cu o rețea de înșelăciune și minciuni.

Duymaz și Develi împărtășesc o chimie incredibilă în rolul principal al seriale, dar ceea ce a diferențiat cu adevărat comedia romantică a fost scenariul său destul de revigorant. În primul rând, personajul Zeynep este o mamă singură a doi copii și, în timp ce jongla în mod realist cu luptele de a nu numai să-și păstreze un loc de muncă, ci și de a-și îngriji copiii, pe fondul unei bătălii continue pentru custodie cu fostul ei, un lider feminin puternic, care cu toții putem rămâne în urmă se naște.

Un alt avantaj remarcabil al seriei este nivelul de comunicare dintre cuplul său principal. Dacă ați urmărit vreodată un roman-com turcesti, știți care este lupta. Scriitoarea/Creatoarea Asli Zengin își îmbunătățește drastic lucrările ei anterioare cu Erkek Severse, reducând frustrările „cât timp vor fi despărțiți” până la capăt, creând, la rândul său, o poveste clară și concisă.

9: Duy Beni (Ascultă-mă)

IMG_256

Duy Beni este cu ușurință cel mai popular seriale turcesti lansat anul acesta și, pentru o dată, poți să crezi hype-ul.

Drama pentru tineri, plasată într-un liceu prestigios, explorează lupta nesfârșită a adolescenților de a trăi cu hărțuirea, nedreptatea socială și romanțele de liceu. Seriale se concentrează pe Ekim, o tânără adolescentă căreia i se oferă o oportunitate o dată în viață de a merge la Gerçek High School, o școală pentru copii bogați, după ce un accident cauzat de unul dintre elevii școlii și-a părăsit cea mai bună prietenă în scaun cu rotile – legat. Acolo, ea este forțată să supraviețuiască printre copii bogați și răsfățați, învățând în timp că tot ceea ce strălucește nu este aur.

Când abordează probleme predominante, cum ar fi hărțuirea la televizor, granița dintre ceea ce este esențial și ceea ce este exploatator este adesea încețoșată, totuși, Duy Beni face multe lucruri corect, de la alegerea unor liceeni care se pot identifica dureros până la explorările sale ale dinamicii puterii dintre cei care au și cei care au. -nu într-un cadru de liceu.

În timp ce o serie de scene au fost presărate cu un sentiment sporit de realism pentru a declanșa o anumită reacție din partea publicului, Duy Beni rămâne angajat în obiectivele sale de a evidenția cât de dăunătoare poate fi bullying-ul.

10: Midnight at the Pera Palace

Midnight-At-The-Pera-Palace-Review

Netflix continuă să-și respecte promisiunea de a produce mai multe seriale turcești, iar 2022 a adus unul dintre cele mai bune originale turcești de până acum, Midnight at the Pera Palace.

Pornind din romanul premiat Charles King cu numele, seriale de 8 episoade se concentrează pe un tânăr jurnalist, întâlnirea lui Esra cu legendarul hotel Pera Palace din Istanbul. Desemnată să scrie un articol despre hotel, ea descoperă accidental că una dintre camerele istorice este un portal către anul 1919. Ajunsă în trecut, ea aterizează în mijlocul unei conspirații politice împotriva fondatorului Turciei moderne, Mustafa Kemal Ataturk. .

Science-fiction și povestirea turcească este o combinație complicată, care necesită obișnuire, dar funcționează atunci când este făcută corect, iar în cazul Midnight at the Pera Palace, a fost făcut corect.

Evidențiind mai mult din partea sa istorică pe fundalul Palatului Pera, nivelul de producție, regia și distribuția nebunești ale seriei, conduse de Hazal Kaya (Esra), Tansu Biçer (Ahmet), Selahattin Pașalı (Halit), transportă triumfător spectatorul în epocile în care este plasat și, pe măsură ce sărim înainte și înapoi, scenariul reușește să mențină spectatorul foarte implicat. In Romania kanal D offers seriale turcesti subtitrat in Romana officially to viewers.

11: Kızılcık Şerbeti (Serbet de Afine)

IMG_256

Kızılcık Şerbeti de la Show TV a fost întâmpinată cu controverse chiar înainte de premiera, dar celor dezamăgitori li s-a reamintit rapid să nu judece niciodată un dizi după fragman.

Kızılcık Şerbeti spune povestea captivantă a idealistei Doğa (Sıla Türkoğlu), care se îndrăgostește fără speranță de Fatih (Doğukan Güngör), un bărbat fermecător dintr-o familie religioasă ale cărui valori se ciocnesc cu cele ale mamei ei.

După ce a încercat și a eșuat la problema căsătoriei, Kivilcim (Evrim Alasya), o mamă singură a doi copii, a avut întotdeauna planuri mai mari pentru cele două fiice ale sale. Imaginați-vă surpriza ei când află că fiica ei cea mare, Doğa, nu numai că plănuiește să se căsătorească cu un bărbat dintr-o familie devotată, dar așteaptă și un copil cu el. La fel ca mama ei, Doğa este încăpățânată și trece prin căsătorie, în ciuda numeroaselor obiecții ale mamei sale, dar fiind crescută „laică” toată viața, ea ajunge curând să învețe, pe calea grea, responsabilitățile familiale care vin odată cu barierele culturale.

Intriga lui Kızılcık Şerbeti nu este ceva deosebit de nou sau inovator, dar cu strălucirea și strălucirea împrăștiate tot timpul pe tot televizorul, suntem inconștient preprogramați să ne înclinăm mai mult spre o singură față a unei monede cu două foarte distincte, dar la fel. laturi valabile.

Susținut de performanțe excelente ale distribuției sale, seriale câștigă teren în abordarea problemelor foarte reale și complexe, provocând publicul să-și lase deoparte propriile părtiniri, presupuneri și prejudecăți cu privire la subiecte fierbinți precum clasa, religia, secularismul și confruntarea cu stigmatele sociale și stereotipurile plasate împotriva lor.

12: Kus Uçusu (As The Crow Flies)

IMG_256

Originalele turcești de la Netflix rămân greșite, dar gigantul de streaming încă nu a greșit pariând pe lucrările lui Ay Yapım.

Din mintea incredibilului Meric Acemi, Kus Uçusu explorează complex dinamica puterii, în lumea cooperării prin Generația X, care, în cea mai mare parte, dețin încă poziții de luare a deciziilor și Generația Z, generația în creștere rapidă.

În seriale, urmărim povestea lui Asli (Miray Daner), asemănătoare cu cioara, care folosește metode de înțelepciune și manipulare pentru a ajunge în vârf în loc să se bazeze pe meritele muncii grele.

Drama realizată inteligent sondează ramificațiile metodelor lui Asli în lumea cooperării în continuă schimbare, lăsând spectatorul confruntat cu propriile dileme morale.

Kus Uçusu evidențiază o mulțime de paralele între ceea ce este corect și ceea ce este greșit și, bazându-se pe punctele forte ale distribuției sale, produsul final este o dramă solidă, care oferă puterea potrivită pentru a-i mulțumi chiar și pe cei care sunt începători în dramele turcești.

13: Üç Kız Kardeş (Trei surori)

IMG_256

Bazat pe o carte cu același titlu, Üç Kız Kardeş urmărește povestea a trei frați care au fost crescuți de părinți îndrăgostiți și supraprotectori. Türkan (Özgü Kaya), Dönüş (Almila Ada) și Derya (Melisa Berberoğlu) i-au lăsat nepregătiți să facă față realităților dure ale maturității și, pe măsură ce cresc și ajung la propria lor viață, ajung să descopere că viața și alegerile care sunt însoțite de ea nu sunt atât de ușoare pe cât par.

Uneori, pentru a face un dizi bun este un scenariu grozav și actori grozavi, deși nume mari. Amplasat în anii ’90, Üç Kız Kardeş îl duce pe spectator într-o călătorie înapoi în timp, jonglând strălucit și convingător cu experiențele personajelor sale de-a lungul drumului.

Există inimă în miezul seriale și cu fiecare episod servit cu lecții de viață grele care sunt foarte aplicabile și astăzi, Üç Kız Kardeș este un must-watch pentru fanii dizi-urilor turcești de modă veche.

14: Baba (Tatăl)

Dacă este un lucru de spus despre Ay Yapım, este că ei sunt adevărații cunoscători ai genului „drame de familie”.

La începutul anului, casa de producție puternică a lansat Baba, care a urmărit evoluția unei familii numeroase de la abia a-și întâmpina cheltuielile la a avea mai mulți bani decât știau cu ce să facă.

Pentru cel mai mult timp, strictul Emin Saruhanli a deținut titlul de patriarh al unei familii aglomerate care trăiesc împreună într-un orășel din Izmir. Mândru și oricât de încăpățânat, Emin și-a condus familia cu o mână de fier, atât de mult încât și-a lăsat fiul să fie arestat pentru o problemă care altfel ar fi putut fi tratată în cadrul familiei.

Dar, în ciuda anilor în care și-a afirmat dominația, capcanele bogăției și puterii transformă radical viețile membrilor familiei sale, când Emin este numit șeful puternicei Saruhanli Holding Company în urma morții premature a fratelui său înstrăinat.

Se spune adesea că banii sunt rădăcina tuturor relelor și Baba folosește cu brio fiecare dintre personajele sale pentru a ilumina adevăratul sens al frazei. Cu fiecare generație reprezentată corespunzător, seriale oferă o privire autentică și bine echilibrată asupra condiției umane, determinând spectatorul într-un joc de auto-reflecție.

Amestecați o povestire impresionantă cu o distribuție de ansamblu de stele, care include câștigătorii IEmmy Haluk Bilginer, Ayda Aksel și Tolga Sarıtaș, iar rezultatul este un deliciu cinematografic turcesti. Tot timpul blogul nostru despre seriale va fi oferit spectatorilor mai multe seriale turcesti pe care le veti urmari in timpul liber.

Acum urmăriți și bucurați-vă de seriale turcești subtitrat în română gratuit pe blogul nostru: https://despreserialero.com/despre-seriale-ro/

15: Seversin 

IMG_256

Comediile romantice turcești tind să se încline mai mult spre latura romantică a lucrurilor, dar Seversin sparge tiparul cu un scenariu atât de hilar, cât și de romantic.

Burak Yörük joacă rolul lui Tolga, un tânăr actor celebru aflat în vârful carierei sale, dar nemulțumit de viața sa, iar İlayda Alișan în rolul Asya, o fată obișnuită cu vise mari să facă ceva din ea însăși. După o întâlnire întâmplătoare, alb-negru se ciocnește cu Aysa, obținând un rol de o viață de care nu ar putea fi mai puțin interesată, și cu Tolga, cu un preț mare de plătit pentru subestimarea ei.

Oricine nu vorbește fluent limba turcă cunoaște greutățile încercării de a înțelege scenele comice, deoarece majoritatea lucrurilor bune se pierd adesea în traducere. În cazul lui Seversin, dialogul rapid și plin de duh, susținut de simțul puternic al distribuției sale de sincronizare a comediei a făcut pentru o experiență de vizionare cu adevărat plăcută. Dacă vrei să stai pe loc, să te relaxezi și să te distrezi, Seversin este doar spectacolul pentru tine ama dikkat, seria de 20 de episoade te va face cu siguranță să râzi în hohote des.

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 sfaturi simple și naturale pentru stimularea imunității

Ce sunt pompele submersibile? Ce este un panou de comandă? La ce se pot folosi?