in

Cele mai bune boxe active. Ce trebuie sa ai in vedere cand le achizitionezi?

Daca vrei sa iti cumperi un set de boxe, ai analizat diferentele dintre boxele active si cele pasive si ai ajuns la concluzia ca varianta cea mai buna pentru tine este un set boxe active, iata care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand faci achizitia:

1. Utilitatea. Boxele active sunt foarte utile in multe situatii, iar acest lucru este dat de faptul ca au amplificarea incorporata. Pentru a asculta un sunet de foarte buna calitate tot ceea ce trebuie sa faci este sa le conectezi la sursa de sunet. Fara a fi nevoie de sincronizare si setare. Boxele active sunt potrivite pentru orice tip de aparat, indiferent ca este vorba despre un MP3 Player, un mixer sau un simplu laptop. Exista chiar si boxe active care au incorporate mixere sau diverse accesorii;

2. Are subwoofer activ. O boxa activa poate sa redea frecventele joase fara a fi nevoie de un subwoofer dedicat. Daca vrei sa pui muzica la o petrecere insa, s-ar putea sa ai nevoie de un subwoofer care sa redea sunetele joase pe o frecventa intre 20 si 250 Hz. Este foarte important ca subwooferul sa fie cel putin la fel de mare ca si boxele, in asa fel incat sa nu existe riscul ca acestea sa se arda.

3. Puterea. Este parametrul care arata cat de tare se aud boxele. La boxele active, puterea precizata de producator este cea reala. Puterea care conteaza atunci cand citesti specificatiile este cea RMS puterea continua). Este posibil sa gasesti si informatii privind puterea PMPO, aceasta fiind valoarea maxima pe care boxele o pot sustine in punctul cel mai inalt, insa aceasta nu este valoarea care iti poate spune cat de bune sunt boxele;

4. Portabilitatea. Este o calitate foarte solicitata a boxelor active. Exista boxe active foarte compacte, care pot fi carate peste tot si au inclusiv conectare wireless.

5. Diverse alte caracteristici speciale. Boxele active pot fi dotate cu tot felul de accesorii si caracteristici. Un microfon pentru sistemul Karaoke, un MP3 player incorporat sau un port USB care sa iti permita sa redai muzica de pe un stick de memorie pot fi cat se poate de atractive.

Unele boxe pot fi controlate chiar si prin telecomanda.

De ce sa investesti intr-un sistem de boxe active de buna calitate?

Pentru ca auzul este un simt extrem de important si contribuie la starea ta de spirit. O melodie frumoasa, un joc in care sa auzi absolut fiecare detaliu sau un film in care sa te poti regasi pot sa contureze experiente deosebite. Pe langa asta, cu ajutorul unor boxe bune poti organiza adevarate petreceri si seri de distractie cu prietenii, asadar, merita din plin sa te bucuri de ele, mai ales ca poti gasi boxe active foarte bune la preturi decente.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Amenajarea camerei copilului: 4 idei de depozitare a jucariilor

Cricul hidraulic auto – o necesitate în garajul fiecărui posesor de mașină