in

Cele mai bune locuri din Bucuresti pentru fotografiile de nunta

Pe langa a alege o formatie nunta Bucuresti este foarte important sa gasesti si cele mai inedite locuri in care sa faci fotografii. Nu este deloc greu sa gasesti aceste locuri iar noi iti oferim o lista de sugestii mai mult sau mai putin comune de unde sa incepi.

Libraria Carturesti

Aceasta minunata librarie este un paradis al pentru instagrammeri. Scari rasucite, pereti albi si linii de carti colorate (plus, elemente de iluminat gradioase, care, literalmente, fac ca locul sa straluceasca). Este o idee buna atunci cand vreti sa faceti poze de nunta interesante si iesite din tipare. In timp ce toti sunt in parc la poze, tu poti avea un album unic in momentul in care faci pozele printre carti mai ales daca tu si sotul tau sunteti pasionati de citit.

Cladirea a inceput viata ca sediu bancar pentru familia Chrissoveloni, dar a fost transformata intr-un magazin general in secolul al XIX-lea. A fost restaurata la inceputul anilor 2000, iar acum gazduieste multe carti, DVD-uri, CD-uri, precum si un bistro chiar in partea de sus.

Palatul Parlamentului

Dimensiunea acestei cladiri este suficienta pentru a te face sa arunci o a doua privire; de fapt este cea mai masiva cladire din lume datorita fundatiilor sale care au fost sapate in pamant. Construita pentru a adaposti Parlamentul in perioada comunista, multi nu isi dau seama ca aceasta cladire este acum relativ putin folosita, deoarece este atat de mare incat este imposibil de umplut.

 

Daca vrei poze de nunta interesante aceasta locatie este una dintre cele mai bune variante.

Pasajul Victoria

Aceasta nu este o strada tipic romaneasca, iar umbrelele au fost intr-adevar puse acolo dintr-un singur motiv: sa atraga atentia. Aceasta mica strada este perfect pitoreasca, cu cafenele pe partile laterale, mese si scaune care se intind pe alee si o copertine stralucitoare deasupra. Prin urmare, este un loc minunat pentru a  face poze de nunta interesante si unice.

Cele mai citite articole

Intercontinental Hotel Spa

Pentru o vedere a orasului de sus, vizitati spa-ul de la etajul 22 al Hotelului Intercontinental. Exista o piscina, jacuzzi, sauna si baie de aburi, precum si echipament pentru sala de gimnastica si un bar. Pentru ca esti aici pentru fotografiile de nunta sigur nu te intereseaza foarte mult acest aspect ci toate pozele pe care le poti face de la inaltime.

Adresa: Bulevardul Nicolae Balcescu 4

Pasajul Macca-Vilacrosse

Aceasta arcada a fost modelata pe arhitectura italiana, care este foarte evidenta cand privesti acoperisul de deasupra ta. Odata un drum pe deplin functional, care a fost construit pentru a duce la Banca din apropiere, acesta a fost locul de nastere al primei cafenele Shisa in Romania. Aceasta strada este unica prin arhitectura sa.

Pasajul straluceste intr-o culoare aurie.  Florile si plantele sunt peste tot iar decorul este absolut uimitor.

Arcul de Triumf

La 27 de metri inaltime, acest simbol al triumfului dateaza din 1878, cand a fost ridicata o structura din lemn pentru ca trupele militare sa treaca dupa ce Romania si-a castigat independenta. Structura actuala a fost construita in 1922 si a fost modelata dupa Arcul de Triumf din Paris. Este un loc in care pot fi facute numeroase fotografii interesante de nunta.

Daca inca nu s-a ales formatia de nunta puteti sa ascultati cateva live-uri de a trupa Andrei Racu Band

 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce sa dai BAC-ul la istorie in 2020?

Jobul de model videochat – ce avantaje aduce tinerelor care doresc castiguri frumoase si o viata de lux?