in

Este operatia de lifting mamar o solutie eficienta pentru ridicarea sanilor?

Operația de lifting mamar: o soluție eficientă pentru ridicarea sânilor

Unul dintre cele mai comune motive pentru care femeile consideră operația de lifting mamar este dorința de a-și recăpăta aspectul tânăr și ferm al sânilor. Chiar și schimbările naturale ale corpului, precum înaintarea în vârstă și sarcinile, pot duce la pierderea fermității sânilor. Din fericire, există soluții eficiente care pot ajuta la rezolvarea acestui aspect, iar operația de lifting mamar este una dintre cele mai populare.

 Ce este operația de lifting mamar?

Operația de lifting mamar, cunoscută și sub denumirea de mastopexie, este o procedură chirurgicală care ajută la ridicarea și remodelarea sânilor căzuți. Această intervenție poate restaura poziția tânără a sânilor și poate reda un aspect ferm și atrăgător.

 Candidații ideali pentru operația de lifting mamar

Operația de lifting mamar poate fi potrivită pentru femeile care se confruntă cu sânii căzuți sau lăsați. De asemenea, această intervenție poate fi benefică pentru femeile care și-au pierdut volumul sânilor în urma sarcinilor sau a scăderii în greutate. Este important ca candidații să fie în stare bună de sănătate și să aibă așteptări realiste în ceea ce privește rezultatele operației.

 Procedura de lifting mamar sau operatie pentru ridicarea sanilor

Procedura de lifting mamar poate varia în funcție de nevoile individuale ale pacientului. În general, se fac incizii în jurul și sub sân pentru a elimina excesul de piele și a repoziționa glanda mamară. Medicul chirurg poate, de asemenea, să recontureze areola și mamelonul pentru a obține un aspect mai tânăr și estetic plăcut.

 Recuperarea și rezultatele operației de lifting mamar

Perioada de recuperare după operația de lifting mamar ( ridicarea sanilor) poate varia de la caz la caz, dar în general, pacientele pot reveni la activitățile lor obișnuite în câteva săptămâni. Este important să se urmeze întocmai instrucțiunile medicului și să se evite efortul fizic intens în primele săptămâni post-operatorii. Rezultatele operației de lifting mamar pot fi vizibile imediat, însă rezultatele finale vor fi observate după ce umflăturile și echimozele se vor ameliora complet.

Cele mai citite articole

Concluzie

Operația de lifting mamar (ridicarea sanilor) este o soluție eficientă și sigură pentru femeile care doresc să își ridice și să își remodelaze sânii căzuți. Această procedură poate oferi rezultate durabile și poate contribui la creșterea încrederii și stimei de sine a pacientelor.

Cu toate acestea, este important să se aleagă un chirurg experimentat și calificat care să ofere consultații complete pentru a determina dacă această intervenție (ridicarea sanilor) este potrivită pentru fiecare caz în parte. Operația de lifting mamar poate oferi un aspect tânăr și ferm sânilor, restabilind astfel încrederea și frumusețea fiecărei femei.

Programarea unei consultatii pentru o evaluare in vederea operatiei pentru ridicarea sanilor se face la Clinica Zone medical Estet din Bucuresti. Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti este o clinica de chirurgie estetica cu traditie veche in interventiile estetice la nivelul sanilor.

Consultatiile si interventiile chirurgicale sunt efectuate de Dr. Eugen turcu, medic primar chirurgie plastica si estetica, Doctor in Medicina

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Comode cu sertare – 5 criterii de selecție

Cum poți face eficient cumpărăturile online