in

Cele mai bune strategii de pariuri sportive pe care orice jucător trebuie să le ştie

Casele de pariuri continuă să fie plasate în preferinţele jucătorilor mai ales că acoperă o arie foarte mare de sporturi.Orice jucător îşi poate găsi sportul preferat şi poate depune câte pariuri sportive https://monichis.info/ doreşte. Sunt disponibile sume cu multe zerouri care pot fi câştigate din pariuri, ceea ce oferă șansa pariorilor să se întreacă în utilizarea unor posibile strategii care, le pot mări şansele de câştig.

Strategia pariurile de tip combo

Cu siguranţă că nici un parior nu mai foloseşte clasicul pariu de tip 1×2 când are la dispoziţie o  sumedenie de alte pariuri sportive online la care poate să apeleze. Şi cum oferta oricărei case de pariuri sportive România este una vastă, un jucător va putea găsi următoarele tipuri de pariuri combo:

● Ambele echipe marchează sau peste 2,5 goluri – înseamnă că pariul este câştigător dacă ambele echipe înscriu sau, dacă se marchează peste 2,5 goluri în partidă

● 1×2 sau ambele echipe marchează – pariul este câştigat dacă iese orice rezultat final sau dacă ambele echipe marchează câte un gol

● Total goluri sau ambele echipe marchează – pariul este declarat câştigător fie dacă se înscriu golurile selectate, fie dacă ambele echipe marchează

Singurul inconvenient este acela că aceste pariuri sportive au de obicei cote mici, dar puse pe un bilet cu evenimente multiple pot determina câştiguri impresionante. Strategia este puțin mai complicată pentru începători dar, poate aduce cele mai mari profituri.

Strategia Paroli

Cele mai citite articole

Orice jucător care apreciază jocurile de masă a auzit de strategia Martingale; o strategie de pariere consecutivă aplicată la majoritatea jocurilor de masă dar, și la pariuri sportive online. Strategia presupune parierea pornind de la o sumă iniţială care, se dublează la fiecare pariu pierdut. Apariţia primului pariu câştigător va recupera pagubele şi, va aduce un profit destul de bun. În pariurile sportive, strategia Paroli poate să aducă avantaje nebănuite dacă este bine aplicată, însă, ea funcţionează exact invers faţă de Martingale.

Se pleacă şi aici de la o sumă iniţială de pariere dar care este dublată la fiecare pariu câştigător. Strategia impune ca după maxim 3 reuşite consecutive să se revină la suma iniţială, iniţiind acelaşi circuit de pariere. Strategia are însă 2 mari inconveniente, pentru a fi profitabilă este necesară existenţa unui buget mare de joc şi formarea unei cote de minim 2 pe biletul de pariuri sportive. Cota se poate obţine pariind pe un singur eveniment sau pe mai multe, astfel încât să se atingă valoarea 2.

Strategia pariurilor cu condiţie de reuşită

Toţi jucătorii tind spre acelaşi lucru, să pună pe un bilet cât mai multe evenimente şi cu numai 1 RON, să câştige un premiu de sute dacă nu chiar de milioane de RON. Este posibil ca acest lucru să se întâmple, dar, în general, asemenea bilete nu se materializează decât la intervale mari de timp. Se merge pe ideea de şansă, dacă evenimentele selectate pe pariuri sportive online au o cotă de minim 1,3, ceea ce înseamnă că în cazul pierderii unui meci se câştigă totuşi o anumită sumă de bani care este net superioară celei pariate.

Dar un jucător experimentat va merge întotdeauna pe ideea de meciuri puţine şi profit cât de mic, dar, care să vină constant. Intră în scenă strategia de pariere cu condiţie de pierdere a unui eveniment sau a mai multe evenimente sportive. Orice site de pariuri sportive România permite acest lucru, deci sunt condiţii că această strategie să funcţioneze.

Punerea ei în practică este simplă, se alege un număr mai mic de evenimente pe un bilet de pariuri sportive şi dacă jucătorul este în pană de inspiraţie, se poate recurge şi la ponturi pariuri sportive prezente pe toate platformele cu acest profil. Presupunem că este ales un număr de 7 evenimente la care se pune condiţie de pierdere a unuia singur. Chiar dacă cota generală a ajuns la valoarea de 30 şi se pariază 100 de RON, nu se vor câştiga 3000 de RON.

Explicaţia este una simplă, prin inserarea condiţiei de „minus 1” pe bilet, cota maximă nu mai este 30, ci ajunge pe la jumătate. Se câştigă toate cele 7 evenimente, se ia 1500 RON, se pierde unul, se câştigă în general de câteva ori miza biletului.

La final, fiecare jucător iese în evidenţă prin stilul propriu de joc. Nu este rău însă dacă se adaptează strategiilor prezentate şi dacă le încearcă cât mai repede cu putinţă este posibil să aibă o surpriză de proporţii!

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Care sunt tendintele anului 2022 in materie de genti

Dovada mizei vs. dovada muncii: dintr-o privire