in

Cele mai frumoase rase de câini de pază

Dacă ești în căutarea unui câine de pază care să-ți protejeze familia, atunci avem câteva recomandări pentru cele mai bune rase de câini de pază.

Atunci când alegi un patruped care să facă parte din familia ta, trebuie să ții cont de câteva criterii importante. Caracteristicile celor mai buni câini de vânzare trebuie să fie întotdeauna știute de viitorul stăpân, mai ales dacă patrupedul ales trebuie să fie unul care să acționeze drept câine de pază, loial și receptiv. Așadar, iată care sunt cele mai bune rase de câini de pază.

  • Bullmastiff

O rasă de câine foarte curajoasă, care-și pune stăpânul pe primul loc, îl apără și îl iubește necondiționat. Patrupedul are un aspect fioros care îi intimidează de multe ori pe adversar, însă cu membrii familiei este extrem de protector și jucăuș. Este un câine cu instincte de pază care își îmbunătățește acțiunile la fiecare antrenament pe care îl face.

  • Cane Corso

Este o rasă de câine cunoscută încă din antichitate drept un câine de vânătoare sau de război. Are o dimensiune mare și o constituție grea, iar asta îl face să fie extrem de atent și vigilent cu tot ce se află în jurul lui. Patrupedul este foarte iubitor cu stăpânul său, deoarece se atașează și îl protejează în permanență.

  • Doberman

Cunoscut și drept un câine agresiv datorită înfățișării sale, Dobermanul nu este deloc un câine care îți poate pune familia în pericol. Este ascultător, afectuos și foarte iubitor cu familia. Însă, bineînțeles că este un câine extrem de atent și vigilent, căruia nu îi scapă nimic ce s-ar putea dovedi un pericol pentru cei pe care îi iubește.

  • Rottweiler

Cele mai citite articole

Un alt câine ce poate fi paznicul perfect dacă este dresat de la vârste fragede în acest sens. Este unul dintre cei mai cumpărați câini pentru protecție, deoarece este foarte atent, ascultător și rapid. Nu este un pericol pentru cei din familie, deoarece atunci când se atașează de stăpâni devine extrem de jucăuș și iubitor.

  • Mastiff Tibetan

Un alt animal de companie ce poate fi câinele de pază perfect, deoarece este puternic, atent și are o conformație ce-l ajută să prindă orice inamic. El acționează imediat dacă se simte amenințat și își protejează stăpânul în orice moment al zilei. Totodată, este un câine foarte iubitor și loial căruia îi place să se joace și să-i distreze pe ceilalți.

  • Ciobănesc german

Este una dintre cele mai active rase de câini de pază. Este foarte jucăuș, dar și ascultător, prinde repede tot ce învață la antrenament și pune în practică atunci când simte un pericol aproape. Este un animal de companie perfect pentru o familie cu copii, deoarece este foarte loial și iubitor cu cei apropiați.

Așadar, dacă ești în căutarea celui mai bun câine de vânzare, ia în calcul care sunt calitățile pe care îți dorești să le aibă noul membru al familiei. În funcție de asta, vei știi care este rasa de câine pe care vrei să o iei acasă.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/_lJHFKpWDAU

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cele 3 caracteristici principale pentru evaluarea vinului ca un somelier

Materiale pe care le poti folosi pentru a face decoratiuni de Craciun inedite