in

Cele mai populare sloturi cu fructe

Mașinile de slot cu fructe au ajuns și pe articolele noastre li sunt mai veritabile ca niciodată. Au venit din Chicago în 1907 (lămâi, prune și cireșe,) și au fost în topul sloturilor de atunci.

De ce sunt atât de populare sloturile pentru fructe? Nimeni nu știe. Poate că peste 50 de ani vor fi sloturi cu carne. Sau sloturi vegane. Dar până în acea zi, sunt cireșele până la capăt.

Nu contează dacă tu iubești fructul de kiwi, kumquat sau mango, sigur vei găsi mereu un fruct care să acorde și premii consistente. Pentru că nu vreau să te fac să îți pierzi timpul, iata care sunt cele mai populare sloturi cu casinohex.ro unde veti gasi o losta completa.

5 sloturi cu fructe care ne fac buzunarele fericite

Fruit Party

O nouă intrare în acest an din Pragmatic Play, Fruit Party este un joc de cluster, deci fără mulinete aici. Potriviți 5 simboluri într-un bloc conectându-le pe orizontală sau verticală pentru a câștiga un pot. La fel ca majoritatea jocurilor de cluster, acesta are Tumbling Reels – simbolurile câștigătoare dispar și cele de deasupra se declanșează pentru a crea secvențe suplimentare de câștig.

Jocul aplică multiplicatori aleatorii 2x pe orice simbol câștigător, ceea ce înseamnă că ai putea ateriza până la 256x pe un singur joc. De asemenea, are o caracteristică Free Spins, cu multiplicatori și retriggers, cu un premiu de 5000x.

Și cel mai bun dintre toate? Piesa introductivă de tambur Euro-pop cu o bătaie care nu scade niciodată. Du-te să-l învârti și să vezi!

În concluzie, Fruit Party este una dintre cele mai bune sloturi de fructe din 2020.

Fruit Blox

Preluat recent în 2018, este vorba despre Red Tiger care intră pe acțiunea de stil Megaways ™ cu mecanicul lor Connected Ways.

Cu 6.144 îți crește mâneca, nu este de mirare că ai putea baga până la 10.000 de ori miza ta. Atingeți un Mega Tile pentru câștiguri mai mari și conectați Mega Tiles pentru un înmulțitor plin de 2x. Jocul său Free Spins cu selecții aleatorii selectează un cocktail umil și gustos.

Cele mai citite articole

Cash Fruits Plus

Nu ați crede că acest 5-liner retro de la Merkur s-a născut în 2017, dar este unul care devine mai dulce odată cu vârsta. Fără clopote sau fluiere aici, doar câștiguri și WILDS, și plus una dintre cele mai bune sloturi de fructe din punct de vedere al RTP. Cine oricum are nevoie de rotiri gratuite?

Fructe pe nume, fructe pe tamburi, fructe oriunde te-ai duce. Însă au fost predați pentru simbolul cel mai valoros de nemesisul lor, cei șapte roșii. Simțim durerea ta.

Însă coloana sonoră a funcției de joc este geniul la nivel Kraftwerk. Plutește pentru versiunea scării, încercuiește volumul până la 11 și simte niște sloturi clasice de fructe distractive.

Ninja Fruits

Un alt joc de slot machine cu fructe, care a rămas proaspăt în frigider, această frumusețe de 15 linii de la Play’n GO sigur nu pare că a venit din 2013. Jocul este plin de caracteristici suculente, inclusiv rotiri gratuite, sălbatice în expansiune și un must -joc bonus joc de selecție.

Slotul Ninja Fruits aduce o aromă asiatică binevenită genului de mașini cu sloturi de fructe. Geishas, ​​bătrân înțelept, ninja, aruncând stele, ananas. Un film cult în devenire! Ninja Fruits are, de asemenea, animații grozave, care o duc la nivelul următor, cu simboluri câștigătoare în felii și un cireș înflorit. Toate acestea sunt doar câteva detalii ce îl fac să obțină un loc în topul nostru.

Alegerea respectabilă a simbolurilor de fructe din Play GO este de înțeles, dar nu putem să nu simțim că le-a lipsit un truc. Moment perfect pentru ca liceul să își facă debutul în slot!

Laser Fruit

O a doua intrare în Topul nostru de fructe sunt cei de la Red Tiger, care a înregistrat recorduri de linii de plată cu acest efort electric. Mulinele încep cu 243 de moduri care se pot ridica la peste 60 de milioane de moduri (60.466.176 pentru a fi mai exact), datorită caracteristicii de rulare în expansiune.

Laser Fruit are, de asemenea, o caracteristică Free Spins, în care tambururile care se extind sunt lipicioase pe parcursul rundei bonus și puteți retrage funcția de până la 10 ori.

Simbolurile sunt o salată atemporală de fructe clasice, bare, clopote și șapte, dar verificați stilul! Suntem siguri că preferințele noastre sunt simbolurile fructelor. Puteți încerca gratuit și această piersică absolută.

Esti de acord cu topul sloturilor de fructe realizat de noi?? E timpul să incepi sa te distrezi!

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Topul celor mai bune seriale de acțiune

Școala pariurilor sportive