in

Topul celor mai bune seriale de acțiune

Tuturor ne plac serialele de acțiune, care ne țin captivați ore în șir în fața ecranelor. De altfel, serialele de acțiune și unele dintre cele mai premiate din istorie. Noi am realizat un top al celor mai bune și vi-l prezentăm în acest articol.

Cele mai citite articole

Topul celor mai bune seriale de acțiune:

1. Prison Break – A fost un serial fenomen și este urmărit în continuare de foarte mulți oameni. Prison Break a avut 5 sezoane (primele 4 între 2005 și 2009, ultimul în 2017) și s-a bucurat de un succes uriaș la nivel mondial. Serialul ne prezintă povestea fraților Lincoln și Michael Burrows. După ce Lincoln a ajuns în închisoare în urma unei înscenari, Michael a venit după el în spatele gratiilor și a pus la cale un plan minuțios pentru a evada. Acțiunea este la ea acasă în Prison Break, personajele sunt alese foarte bine și acesta este cu siguranță un serial pe care trebuie să-l vezi. 

  1. Narcos – Inspirat din povestea traficanților din Columbia, Narcos ne-a prezentat în primele două sezoane povestea lui Pablo Escobar, iar în cel de-al treilea a celor din Cartelul Cali. În prezent, Netflix difuzează versiunea din Mexic a Narcos. Per total, Narcos a fost unul dintre primele mare seriale de succes difuzate de Netflix, cu o mulțime de recorduri doborâte. Popularitatea serialului a devenit atât de mare încât din Narcos au derivat și alte produse. Brandurile de haine au început să facă și colecții vestimentare inspirate din acest serial, iar unul dintre cele mai accesate jocuri online este Narcos. Acest joc poate fi accesat pe NetBet, alături de peste alte 2.000 de jocuri într-o platformă care mai reunește și secțiunea NetBet pariuri online, loterii internaționale și jocuri de poker. 
  2. Game of Thrones – Acesta este serialul care a avut cel mai mare succes din istoria HBO. În cele opt sezoane, milioane de oameni au stat cu sufletul la gură și au așteptat noile episoade. Iar Game of Thrones a fost răsplătit din plin, primind nu mai puțin de 58 de premii Emmy, fiind cel mai premiat serial din istorie la categoria sa. De asemenea, Game of Thrones are și un Glob de Aur câștigat și este considerat per total unul dintre cele mai populare seriale din istorie. În plus, locații din Croația, Islanda, Malta sau Spania în care s-au filmat scene din Game of Thrones au devenit atracții turistice peste noapte.
  3. La Casa de Papel – Un alt serial fenomen pe care nu trebuie să îl ratezi și care nu poate lipsi din acest top. Povestea serialului începe după ce banda condusă de El Profesor a planificat cea mai mare spargere dată vreodată, în Monetăria Regală a Spaniei. Urmează o cursă contra-cronometru, în care acțiunea este la ea acasă. La Casa de Papel a ajuns deja la patru sezoane și se pregătește de al cincilea. Este considerat serialul cu cel mai mare succes din istoria Netflix, doborând o mulțime de recorduri. De asemenea, a primit nu mai puțin de 46 de premii Emmy. Și acest serial a inspirat cultura urbană, măștile lui Dali au devenit la modă, iar Neymar este una dintre celebritățile care a apărut în Casa de Papel.
  4. Peaky Blinders – Un alt serial de succes ne prezintă povestea unei familii de gangsteri din Birmingham, după anul 1918. Acțiunea este la ea acasă în acest serial, lupta între găști este prezentă și astfel serialul s-a bucurat de un succes foarte rapid. Peaky Blinders a fost lansat în 2013 și este încă prezent pe Netflix, fiind unul dintre cele mai în vogă seriale ale momentului, astfel că dacă iți place acțiunea nu trebuie să îl ratezi.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Strategii PPC de top pentru campanii eficiente si venituri mai bune

Cele mai populare sloturi cu fructe