in

Creează-ți o alură irezistibilă cu eleganța bijuteriilor cu diamant

O bijuterie cu diamant este mai mult decât o bijuterie, este o întreagă poveste! Frumusețea și misterul diamantului, această piatră care sfidează timpul și lumea, impunându-se din punct de vedere al rafinamentului, va fi întotdeauna dorit în special de reprezentantele sexului frumos.

Cele mai strălucitoare bijuterii, pentru cele mai speciale persoane

Strălucirea unui diamant nu se compară cu nicio altă bijuterie și din acest motiv este atât de râvnit și de costisitor. O femeie care poartă la gât, la mână sau la urechi un diamant este una care se simte apreciată și iubită, ea devenind un reper de eleganță și rafinament.

Denumirea diamantului vine de la cuvântul „adamas” din limba greacă, care înseamnă „indestructibil”. Diamantele sunt minerale native și pietre prețioase, în același timp. Se formează la adâncimi mari, sub pământ, unde temperaturile ajung la 1.400 grade Celsius. Masa lor este exprimată în carate, un carat fiind echivalent cu 0.200 grame.

Care sunt cele mai apreciate bijuterii de aur cu diamante și cum se poartă?

Unele dintre cele mai purtate bijuterii din aur cu diamante sunt inelele de logodnă. Fiecare viitor soț vrea să-și impresioneze aleasa cu un accesoriu care rezistă și-și menține strălucirea pe viață, trimițând astfel un mesaj despre iubirea și loialitatea lui necondiționată. Dar și alte accesorii sunt populare și iubite în întreaga lume, printre care: 

  • Colierele cu diamante – perfecte pentru evenimentele de seară. Ele adaugă o notă de eleganță și stil ținutei și fac ca strălucirea înnăscută a unei femei să fie și mai evidentă;
  • Cerceii cu diamante – sunt de diferite dimensiuni și forme, astfel că pot fi aleși în funcție de preferințele și de stilul fiecărei femei. Pot fi purtați îndeosebi seara, la evenimentele speciale;
  • Pandantivele cu diamante – se numără și ele printre preferințele iubitorilor acestor pietre prețioase, având în vedere că sunt elegante, strălucitoare, întotdeauna atrăgând privirile celor din jur;
  • Verighetele cu diamante – este de la sine înțeles de ce sunt căutate pe piața bijuteriilor. Verighetele din aur cu diamant pot fi purtate tot timpul, așa cum se poartă orice verighetă, iar avantajul este că materialele își mențin strălucirea și aspectul frumos pentru toată viața.

Diamantele nu se poartă oricum și oriunde, tocmai pentru a le respecta calitatea și prestanța. De fapt, cu excepția inelelor de logodnă, în mai multe țări, printre care și Marea Britanie, nu se recomandă purtarea diamantelor pe tip de zi. 

În schimb, stiliștii din SUA sunt de părere că o pereche de cercei simpli cu diamante mici poate fi purtată cu încredere și pe timp de zi, la birou, în oraș, cu o vestimentație elegantă. 

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Care sunt intrebarile pe care sa le adresezi unui constructor?

Lucrări de primăvară în gradina ta