in

Cu ce se ocupa un consultant evaluare proprietati imobiliare si care este rolul lui

Cu ce se ocupa un consultant evaluare proprietati imobiliare si care este rolul lui

Un consultant evaluare contribuie la realizarea lucrarilor de evaluare imobiliara si de proprietati, in conformitate cu pregatirea profesionala pe care o detine, dar si cu competentele dobandite si experienta de care beneficiaza. De asemenea, acest specialist trebuie sa cunoasca si sa puna in aplicare in mod eficient metodele si tehnicile recunoscute, necesare pentru efectuarea unei evaluari cat se poate de corecte si sa creeze si sa dezvolte relatiile cu clientii.

Atributiile consultantului de evaluare proprietati

Compania Activ Property Services, infiintata in anul 1993, ofera clientilor servicii de evaluare si consultanta imobiliara de cea mai buna calitate. Cei peste 11 experti ANEVAR si peste 30 de consultanti de evaluare din intreaga tara le ofera clientilor o gama de servicii de evaluare si servicii conexe acesteia, de la rapoarte de evaluare pentru proprietati imobiliare, pana la studii de fezabilitate, rapoarte de diverse tipuri, iar lista poate continua.

Serviciile Activ Property Services sunt prima optiune a clientilor care isi doresc un partener de incredere, nu numai un raport de evaluare. In aceste conditii, atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice apeleaza la consultantii de evaluare de la aceasta companie, pentru ca acestia sunt cunoscuti ca fiind foarte bine pregatiti in domeniu.

Acesti specialisti trebuie sa intruneasca niste criterii profesionale foarte bine stabilite, sa aiba bune abilitati de comunicare, sa fie responsabili si punctuali, sa fie organizati, atenti la detalii, sa poata oferi clientilor informatiile de care acestia au nevoie, sa aiba cursul absolvit si sa fie foarte bine pregatiti in domeniu.

Cele mai citite articole

Mai mult decat atat, rapoartele de evaluare efectuate trebuie sa fie cat se poate de corecte si de bine realizate, analizele de piata sa fie alcatuite in mod eficient, iar serviciile de consultanta sa se bazeze pe conditiile pietei, pe preturi, dar si pe aspectele legate de actele de inchiriere si de vanzare – cumparare.

In atributiile unui consultant de evaluare proprietati intra mai multe servicii de evaluare, pe langa cele de vanzare – cumpararea si inchiriere, precum evaluarea pentru garantarea imprumuturilor. Aceste evaluari sunt folosite in decizia bancilor sau a finantatorilor de a acorda un credit persoanelor fizice si juridice.

Evaluarea pentru tranzactionare si informare prezinta exact valoarea de piata, scopul fiind tranzactionarea. Un alt serviciu pe care il asigura specialistii in cadrul companiei GVA Activ este evaluarea pentru raportarea financiara, care are ca scop estimarea valorii proprietatilor imobiliare in mod corect, folosita de operatorii economici care raporteaza situatiile anuale consolidate in concordanta cu normele internationale.

Nu in ultimul rand, consultantii in evaluare trebuie sa poata efectua o evaluare pentru taxe si impozite, sa ofere clientilor o analiza corecta pentru cea mai buna utilizare si sa le poata pune la dispozitie studii de piata foarte bine realizate. Atat spatiile comerciale, spatiile industriale, de birouri, cat si cele rezidentiale, hotelurile si terenurile pot beneficia de o analiza concreta din partea unui evaluator ANEVAR.

Cu o echipa de evaluatori experti acreditati, compania Activ Property Services isi ofera serviciile atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Principalele 5 motive pentru a investi intr-o camera de supraveghere wireless

Produse de igiena personala