in

Cum să transformi actul sexual alături de partenerul tău într-o experiență deosebită de fiecare dată – Află care sunt cele mai eficiente metode!

Cum să transformi actul sexual alături de partenerul tău într-o experiență deosebită de fiecare dată – Află care sunt cele mai eficiente metode!

Într-o relație cel mai mult contează cum faci dragoste și cum comunici. Asta este regula de aur pentru oice relație de lungă durată, dar și extrem de unită și reușită. Este clar că taboo-urile nu ajută, indiferent de stadiul în care vă aflați. Când vine vorba de experiențele sexuale, toată lumea asociază entuziasmul și plăcerea cu primele luni petrecute împreună sau cu experiențele spontane de o noapte.

         Este normal ca în primele luni de relație să existe un entuziasm aparte, dar trebuie să ții minte că asta se întâmplă pentru că totul este complet nou și încă sunteți în proces de cunoaștere reciprocă. În felul acesta, tocmi ți-ai dat răspunsul cel mai important despre cum să păstrezi vie și palpitantă experiența sexuală alături de partener.

Iată care sunt cele mai eficiente metode prin care poți să transformi actul sexual alături de partener într-o experiență deosebită de fiecare dată:

Vorbește despre ce îți place

         Poate că cel mai important lucru este să spun răspicat ce îți place. Ideea este că dacă vei începe mereu cu ceea ce nu îți place vei ajunge să îți intimidezi partenerul. Nu îți dorești ca cel de lângă tine să fie mereu copleșit de lucrurile pe care nu le face bine. Acesta este motivul pentru care trebuie să insiști doar pe lucrurile bune sau pe ce ai vrea să adăugați în experiența voastră. Nu este deplasat nici să explici cum funcționează corpul tău. Toate lucrurile astea îl vor face pe cel de lângă tine să vrea să ofere mai mult și să își dorească să se exprime la rândul lui.

Folosește jucării

Cele mai citite articole

         Jucăriile sexuale pot transforma întregul act sexual. Acestea sunt văzute, de regulă, ca lucruri pe care le poți achiziționa în afara unei relații, dar adevărul este că îți vor îmbunătății foarte mult experiența în cuplu. Îți poți alege jucăriile pentru sex de pe pasiune.ro alături de partenerul tău. Găsiți ceva nou ce puteți experimenta împreună și discutați despre posibilități. Poate că cea mai comună alegere pentru majoritatea cuplurilor este vibratorul clasic sau inelul cu vibrații.

Încearcă lucruri noi alături de partener

         Dacă te interesează anumite experiențe noi și ești o persoană deschisă este important să discuți acest lucru cu partenerul tău. Foarte multe persoane, din teamă față de un partener gelos nu își vor comunica dorințele, dar dacă știi că nu ai această problemă, nu te împiedică nimic. Vorbiți înainte despre posibilitatea unei experiențe alături de alte persoane și stabiliți un set de reguli care să vă mențină încrederea reciprocă și confortul. Esențialul este să vă simțiți bine, dar împreună, descoperind lucruri noi în cuplu.

         În concluzie, actul sexual în interiorul vieții de cuplu poate fi o experiență cu adevărat deosebită de fiecare dată dacă știi cum să păstrezi elementul de noutate mereu la dispoziția voastră. De asemenea, nu uita de faptul că o comunicare adecvată, liberă și deschisă poate ajuta foarte mult. Este important să cunoașteți cât mai multe unul despre celălalt, dar și să vă fiți alături reciproc pentru a descoperii cât mai multe pe parcurs, împreună.

Sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

3 sfaturi pentru asortarea corectă a bijuteriilor ca să obții ținute de impact!

Televizoare LED vs. OLED: ce tip de afișaj este mai bun