in

De ce sunt atât de importante serviciile oferite de o clinică stomatologică?

Un zâmbet sănătos este rezultatul unei vieți echilibrate, dar și al unor servicii stomatologice impecabile, efectuate la timp. Problemele de sănătate orală afectează cel puțin jumătate din populația lumii, tocmai de aceea este important ca fiecare dintre noi să avem grijă de sănătatea bucală.

Apelând la serviciile oferite de o clinică stomatologică, vom câștiga timp prețios în rezolvarea problemelor gingivale. Iată de ce sunt atât de importante serviciile oferite de clinicile stomatologice. 

1. Tratează urgențele stomatologice 

O clinică stomatologică cu o gamă largă de servicii oferite va avea grijă să asigure în timp util tratamentul unor urgente stomatologice. Nu trebuie să aștepți câteva zile sau chiar săptămâni pentru a te programa la cabinetul dentar al unui anumit medic. O clinică stomatologică îți va trata urgența atunci când ai nevoie și îți va oferi în continuare orice tip de îngrijire, precum ortodonție sau endodonție, fără a fi necesar să cauți alt cabinet pentru continuarea lucrării dentare. 

2. Oferă servicii stomatologice complete

Clinica stomatologică îți pune la dispoziție o gamă largă de servicii, precum servicii de grefare pentru refacerea osului maxilar, chirurgie dentară, tratamente de canal pentru îndepărtarea infecțiilor, implanturi dentare cu ajutorul tehnologiilor moderne, tratarea leziunilor apărute la nivelul dinților, tratamente pentru alinierea dinților, detartraje și albiri profesionale, proteică dentară. 

Cele mai citite articole

Toate aceste servicii sunt oferite în cadrul aceleiași unități, fără a fi nevoit să străbați orașul în lung și în lat pentru căutarea cabinetelor dentare care să-ți ofere anumite tipuri de servicii stomatologice. Cu siguranță fiecare dintre noi am trecut cel puțin o dată prin stresul cauzat de plimbatul între cabinetul dentar și un cabinet pentru raze dentare, aflate la o distanță considerabilă unul față de celălalt. Acest aspect înseamnă timp pierdut, ce poate fi folosit pentru salvarea unui dinte, spre exemplu. 

O clinică stomatologică are posibilitatea de a-ți oferi chiar și servicii de turism dentar, care au prins avânt în ultimii ani – servicii pe care un cabinet dentar obișnuit nu-l va putea oferi. Prin serviciul de turism dentar, un pacient își va putea rezolva problemele stomatologice beneficiind de tratamente cu aparaturi de ultimă generație și de o calitate excepțională, în alt oraș sau chiar o altă țară. 

Echipa compusă din medici specialiști în stomatologie dentară, chirurgie orală și maxilo-facială, ortodonție, endodonție, parodontologie, experți în realizarea lucrărilor dentare, tehnicieni dentari, asistenți, dar și echipa de management, îți va fi alături oricând vei întâmpina dificultăți. 

3. Are grijă de sănătatea orală a fiecăruia dintre noi

Cu ajutorul specialiștilor pe care îi vei regăsi într-o clinică stomatologică complexă, vei reuși să-ți rezolvi la timp toate problemele dentare. Serviciile stomatologice realizate îți vor reduce riscul de îmbolnăvire, te vor ajuta să-ți menții o respirație proaspătă și – cel mai important – îți vor oferi încredere în tine.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Dermatologie & ORL: importanța consultului periodic

Ce sunt serviciile DDD și când ai nevoie de ele?