in

De ce trebuie sa iti alegi videograful de nunta din timp? De ce sa alegi un videograf si nu un cameraman?

Cererea in casatorie este urmata de o perioada aglomerata si incarcata cu tot felul de emotii, mai ales pentru viitoarea mireasa, care se va ocupa de planificare nuntii, marele eveniment prin care isi celebreaza dragostea impreuna cu viitorul sau sot. 

Intregul proces de planificare trebuie sa inceapa cu stabilirea datei la care sa aiba loc nunta, ulterior fiind necesar sa se contacteze prestatorii de servicii, pentru a afla daca sunt disponibil in ziua stabilita. De la restaurant, formatia de muzica pana la profesionistii care se ocupa de partea foto si video, acestea sunt unele dintre cele mai importante servicii pentru o nunta. 

Daca locatia si muzica se aleg in functie de preferinte, fotograful si videograful pentru nunta se aleg pe baza profesionismului si portofoliului acestora. 

De ce trebuie ales videograful de nunta din timp? 

Piata de servicii destinate organizarii de evenimente si, in general, nuntilor este una foarte vasta, astfel ca pot fi gasiti multe persoane care ofera servicii foto si video, insa nu toti sunt si profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. 

Cele mai citite articole

Tocmai de aceea, cei care sunt foarte priceputi in meseria pe care o practica sunt si cei mai solicitati, astfel ca va fi dificil sa se gaseasca un videograf bun si disponibil in scurt timp care sa se ocupe de partea video nunta. Drept urmare, este necesar ca mirii care isi doresc o filmare de calitate si bine executata, sa se intereseze din timp de cei care sunt considerati cei mai buni videografi si sa ii contacteze cat mai rapid, pentru a-i putea gasi disponibil la data pe care si-o doresc. 

Care este diferenta dintre un cameraman si un videograf? 

Cu toate ca se poate considera ca este vorba despre una si aceeasi persoana, principala diferenta dintre un cameraman si un videograf consta in profesionalismul si cunostintele detinute cu privire la cele mai bune tehnici de filmare si de editare. 

In general, un cameraman este un profesionist care stie cum sa manevreze camera video si ce specificatii sa ii seteze pentru a obtine o imagine cat mai buna, numai ca viziunea acestuia asupra modului in care ar trebui sa arate videoclipul final al unei nunti este limitata. 

Acesta va surprinde cele mai importante momente si le va monta pentru a se obtine povestea, insa fara a putea interveni asupra detaliilor care pot face diferenta dintre o filmare obisnuita si una asemanatoare unui film de dragoste, cum este videoclipul creat de un videograf. Astfel, ce mai importanta diferenta consta in calitatea rezultatelor finale ale filmarii de la eveniment. 

Sursa articol – revistafocus.ro

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Întinderea de ligament – care sunt simptomele și cum se tratează

Ce beneficii îți oferă o agenție imobiliara cu reprezentare exclusivă atunci când vrei sa vinzi un imobil?