in

De unde poti cumpara anvelope off road ?

Din magazinul online e-pneuri poti cumpara anvelope Off Road, la cele mai bune preturi si cu cele mai multe oferte de plata. SUV-urile moderne au astazi roti mari, putere, posibilitati ridicate si functionare confortabila, de aceea cerintele de anvelope off road pentru aceste masini s-au schimbat. Producatorii impart conditionat anvelopele de jeep in grupuri: „anvelope rutiere”, „anvelope de teren”, „pneuri universale” si „anvelope off road”. Anvelopele 4×4 pentru drumuri si autostrazi sunt proiectate pentru o plimbare confortabila in oras si pe autostrada, deoarece producatorii de astfel de anvelope reduc blocurile de rulare pentru a reduce zgomotul si vibratiile. 

Tipuri de anvelope Off Road

Anvelopele marcilor Pirelli si Ovation sunt foarte solicitate in randul iubitorilor unei calatorii confortabile si sigure. Iar anvelopele universale si pentru cai accidentate, sunt anvelope off-road. Anvelopele universale, care sunt desemnate cu literele AT (All Terrain), sunt concepute atat pentru deplasare off-road, cat si pentru conducerea prin oras. Iar anvelopele pentru terenuri accidentate sunt de obicei anvelope cu un model agresiv de rulare, care pot rezista la incarcaturi severe, fiind indicate prin literele MT – anvelope Mudd Terrain. Anvelopele Yokohama, Dunlop si Hankook sunt testate pentru acest lucru pe site-urile de testare speciale. Pentru vehiculele 4×4, sunt produse in principal anvelope pentru toate anotimpurile, care pot fi utilizate pe tot parcursul anului. Dar exista si anvelope speciale de vara pentru SUV-uri, care, de regula, difera de anvelopele de toate anotimpurile prin caracteristica lor sportiva si prin confortul deosebit pentru sofarea pe strazile orasului si pe autostrada. De asemenea, exista doar anvelope off road de iarna pentru SUV-uri, care sunt specializate pentru gheata si temperaturi scazute si pot fi montate cu caneluri speciale de drenaj. De exemplu, Nokian produce anvelope de iarna cu „gheare de urs” unice pentru franarea pe gheata, in timp ce Dunlop are varfuri de cauciuc si otel pe banda de rulare. 

De unde poti cumpara anvelope Off Road?

In catalogul magazinului online e-pneuri.ro poti face o selectie de anvelope off road MT si AT, dar poti cumpara si anvelope pentru SUV-uri, care sunt prezentate in gama de anvelope de vara, de iarna si 4×4 all-season, fotografiile, dimensiunile si preturile acestora fiind afisate pe site. Anvelopele Off Road pot fi cumparate la preturi convenabile, precum si la promotie sau cu reducere. De asemenea, anvelopele Off Road pot fi cumparate cu plata in rate, optand pentru metoda de plata in rate, alegand unul dintre cardurile afisate pe site. Pentru ca SUV-ul sa poata fi utilizat in scopul propus, adica pentru conducerea off-road, pe rotile sale trebuie instalate anvelope speciale. Alegerea lor depinde de modul in care intentionezi sa folosesti masina: pe strazi sau pe un teren accidentat.

Tipuri de anvelope pentru jeepuri

Anvelopele Off-Road sunt potrivite pentru a conduce pe suprafete dure, permitandu-ti sa dezvolti o viteza corespunzatoare puterii unui SUV. Acest lucru este facilitat de inaltimea mica si modelul de rulare, care asigura o tractiune buna cu calea de rulare. Aceste anvelope sunt marcate HT (Highway Terrain). Anvelopele universale (rutiere off-road) sunt caracterizate de o duritate mai mare si care asigura stabilitatea si manevrabilitatea jeep-ului atunci cand conduci pe sosea. Acestea sunt marcate AT (All Terrain). Anvelopele de teren asigura un randament maxim, deoarece sunt confectionate din cauciuc dur, au un perete lateral ridicat si un model de rulare foarte adanc, cu distante mari intre blocuri. Sunt marcate MT (Mudd Terrain).

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Bucură-te din plin de băuturile alcoolice preferate comandate din online

Cum sa iti imbunatatesti tonusul muscular