in

Cum poți face eficient cumpărăturile online 

Cumpărăturile online sunt la mare căutare și probabil că și tu te numeri printre cei care obișnuiesc să facă acest lucru. Chiar dacă este o opțiune comodă, uneori implică timp și energie pentru a găsi ceea ce este potrivit pentru tine. Iată un mic ghid care să te îndrume atunci când plasezi comenzi online, pentru diferite categorii de produse.

  1. Îngrijirea animalului de companie

Probabil că atenția ta se îndreaptă în primul rând spre cei din familie, însă și animalul tău de companie are nevoie de îngrijire. Alcătuiește lunar o listă cu tot ceea ce este necesar pentru el, de la mâncare și jucării, la vaccinări, deparazitări, igienă și eventuale tratamente. Caută magazine care oferă atât produse de uz veterinar, cât și diverse accesorii, precum boluri sau așternut igienic. Pentru aceasta, poate fi de folos un pet shop online, unde găsești la un loc ceea ce cauți, iar comanda ajunge rapid la tine, oriunde în țară.

  1. Stabilirea unui plan pentru mese

Pregătește o listă cu ceea ce vrei să mănânci, pentru a stabili cantitățile necesare de ingrediente. Astfel, vei evita ca alimentele să se strice repede și nici nu vei face risipă, cumpărând prea mult. Pentru a comanda, ai la dispoziție mai multe platforme online sau website-uri, așa că alege opțiunea care livrează rapid și în siguranță, mai ales în cazul produselor perisabile. Poți cumpăra și în cantități mai mari, dacă prețul este unul avantajos și știi că ele se vor consuma repede.

  1. Alegerea produselor de îngrijire

Alegerea produselor de îngrijire poate fi una dificilă, mai ales pentru persoanele cu pielea sensibilă sau cea a copiilor. Citește cu atenție ingredientele și verifică review-urile de pe site-uri de încredere. Pentru a le putea testa, comandă mai întâi în format mini. Iar pentru a te asigura în timp de efectele acestora, evită să cumperi foarte multe lucruri simultan.

În plus, anumite companii oferă consultanță online pentru a te ghida mai ușor, așa că ai în vedere și acest aspect. În ceea ce privește partea de make-up, poți căuta platforme care oferă posibilitatea de a încărca o fotografie cu tine, pentru a vedea dacă nuanțele alese te avantajează.

  1. Selectarea electrocasnicelor

Cele mai citite articole

Îți place să-ți bei cafeaua acasă, în fiecare dimineață? Atunci un espressor îți poate fi de folos.  Sau dacă ai un animal de companie și vrei să îndepărtezi mai ușor părul acestuia, un aspirator dedicat te va ajuta să faci acest lucru mai repede. Important este să alegi acel aparat care răspunde nevoilor tale. Alcătuiește o listă în care să notezi caracteristicile principale dorite și bugetul tău. Citește și compară diverse review-uri pentru a-ți face o impresie generală despre calitatea și performanța electrocasnicelor dorite.

  1. Relaxarea la evenimente

Biletele pentru evenimente, precum concertele și festivalurile, se pot epuiza repede, așa că setează un reminder în calendar pentru ziua în care acestea se pun în vânzare. Fii la curent dacă sunt oferite pachete de acces și ce conțin ele. În plus, interesează-te asupra locului de desfășurare, pentru a putea alege un loc cât mai bun. De exemplu, în cazul unei piese de teatru, locurile centrale, se vând, de obicei, printre primele.

  1. Completarea garderobei

Începe prin a-ți lua corect măsurătorile pentru haine și încălțăminte. Verifică pe website tabelul de mărimi pentru a găsi echivalentul lor în funcție de formatul exprimat, cum ar fi EU, UK sau US. În plus, citește cu atenție descrierea pentru a vedea materialele din care sunt fabricate, precum și instrucțiunile de curățare. De exemplu, dacă ai pielea sensibilă, alege haine din materiale hipoalergenice. 

Cumpărăturile online fac acum parte din rutina noastră. Pentru a găsi mai repede ceea ce este potrivit pentru tine, ai nevoie de câteva ponturi care să te îndrume. Tu ce criterii folosești atunci când plasezi comenzi?

Sursă foto: Freepik

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Este operatia de lifting mamar o solutie eficienta pentru ridicarea sanilor?

București – TOP 7 motive pentru care capitala României reprezintă unul dintre cele mai vibrante și pline de viață orașe din țară