in

Fa cunostinta cu noul Huawei Watch GT 3 Pro Titanium

Fa cunostinta cu noul Huawei Watch GT 3 Pro Titanium

Huawei a lansat de curand un nou model de ceas smart, si anume modelul GT 3 Pro. Acest ceas smartwatch poate fi disponibil in varianta Titanium si in varianta Ceramic. In ceea ce urmeaza vei afla care sunt caracteristicile si functionalitatile pentru care modelul de ceas GT 3 Pro Titanium de la Huawei poate fi o achizitie foarte inspirata.

Maiestria rafinata se imbina perfect cu estetica

Primul lucru care capteaza atentia atunci cand vorbim despre modelul Watch GT 3 Pro Titanium de la Huawei este design-ul ceasului. Maiestria cu care este realizata fiecare piesa si fiecare componenta a ceasului, atentia la fiecare detaliu si calitatea exceptionala a materialelor ofera ceasului un aspect cu adevarat deosebit.

Corpul realizat din titan vine intr-un design sport – business casual. Prin urmare ceasul poate fi purtat in foarte multe situatii, de la activitati sportive, la iesiri in oras cu prietenii si pana la intalniri de afaceri. Liniile bine conturate ofera posibilitatea de a potrivi ceasul la o multime de stiluri vestimentare. Coroana ceasului este rotativa si ofera stralucire la fiecare rotire a ceasului sau la fiecare miscare a incheieturii mainii.

Un grad ridicat de confort la incheietura mainii

Estetica deosebita a ceasului este completata de un confort ridicat ori de cate ori ceasul este purtat la incheietura mainii. Acest lucru se datoreaza capacului spate care este realizat din ceramica nanocristalina, un material foarte fin si delicat cu pielea. Tot in privinta confortului atunci cand ceasul este purtat la mana amintim si cureaua ceasului, curea care poate fi din piele, din titan sau din fluoroelastomer.

Cele mai citite articole

Greutatea de aproximativ 54 de grame a ceasului fara curea este un alt aspect care contribuie la confort atunci cand ceasul este purtat la incheietura mainii. Cu o greutate atat de mica, ceasul poate fi purtat inclusiv pe timpul somnului sau in cadrul diferitelor activitati.

Functionalitatile ceasului Huawei GT 3 Pro

In privinta functionalitatilor de care te poti bucura in momentul in care alegi sa achizitionezi modelul GT 3 Pro de la Huawei, merita amintite functiile inteligente pentru monitorizarea sanatatii, functiile pentru monitorizarea somnului si a stresului, dar si functiile inteligente de tipul antrenamentelor sportive.

In cadrul functiilor pentru monitorizarea sanatatii se regasesc functii pentru masurarea ritmului cardiac, masuratori SpO2 pentru frecventa cardiaca si chiar functia de masurare a EKG-ului. Functia de monitorizare a somnului permite identificarea etapelor cheie in timpul somnului, oferind astfel informatii si scoruri privind calitatea somnului.

Functia de monitorizare a stresului indica momentele din zi in care organismul este foarte stresant si avertizeaza cand este momentul unor exercitii de respiratie pentru linistirea mintii. In cele din urma functiile pentru o viata sanatoasa vin sub forma unui set de sarcini care pot fi indeplinite pentru atingerea obiectivelor in ceea ce priveste somnul, miscarea fizica sau consumul de apa.

Toate aceste functii sunt completate de functionalitatea ceasului GT 3 Pro Titanium de la Huawei de a rezista la adancimi de pana la 30 de metri sau la 5 atmosfere. In acest sens ceasul poate fi folosit cu succes pentru scufundari si activitati acvatice.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cazinoul online îți oferă numeroase avantaje. Ar trebui să le descoperi

Huawei Watch GT3 Pro Ceramic – un smartwatch cu constructie premium, design elegant si functii multiple