in

Huawei Watch GT3 Pro Ceramic – un smartwatch cu constructie premium, design elegant si functii multiple

Daca esti in cautarea unui smartwatch din categoria premium, cu un design elegant si care este echipat cu functii inteligente multiple, atunci poti sa ai in vedere modelul Watch GT3 Pro de la Huawei. Acest model este disponibil in varianta Titanium si in varianta Ceramic. Chiar daca in privinta specificatiilor si a caracteristicilor cele doua sunt foarte asemanatoare, exista diferente intre cele doua modele de ceasuri smart de la Huawei. In continuare sunt subliniate principalele caracteristici si specificatii pentru modelul Huawei Watch GT3 Pro Ceramic.

Specificatiile ceasului Huawei GT3 Pro Ceramic

Dimensiunea cadranului pentru acest model de smartwatch este de 42,9 mm. In ceea ce priveste dimensiunea pentru incheietura mainii, aceasta se incadreaza intre 130-190 mm, in vreme ce greutatea ceasului este de aproximativ 50 de grame, fara curea. Ecranul ceasului este de tip AMOLED si are dimensiunea de 1,32 inchi. Este un ecran AMOLED cu touchscreen si care accepta gesturi pentru glisare sau gesturi tactile.

Materialele folosite pentru acest model de ceas smart de la Huawei se refera la cermica nanocristalina si sticla din safir pentru carcasa ceasului, respectiv piele alba sau ceramica alba pentru cureaua ceasului. Toate aceste materiale fac din modelul GT3 Pro Ceramic unul dintre ceasurile din categoria premium.

Estetica deosebita si aspect elegant

Cele mai citite articole

Toate materialele folosite pentru realizarea modelului GT3 Pro de la Huawei, dar si liniile aduse acestui ceas contribuie la o estetica deosebita si la un design elegant. Prin umare vorbim despre un smartwatch care iti permite sa iti definesti stilul si sa iti accesorizezi orice tinuta vestimentara cu un ceas inteligent modern si elegant in acelasi timp.

Cadranul din sticla de safir ofera un look extraordinar pentru ceas, in vreme ce rama ondulata din otel inoxidabil ofera 24 de onduleuri care se ridica si se coboara in functie de trecerile dintre zi si noapte, marcand astfel trecerea timpului. Coroana ceasului este sculptata pe baza de otel inoxidabil si integreaza un buton din metal colorat in mod elegant. Butonul respectiv are o insertie ceramica sferica pentru a aduce un plus de eleganta stereoscopica.

Descopera functiile multiple ale modelului GT3 Pro Ceramic

Design-ul elegant, specificatiile premium si materialele de calitate ale modelului Watch GT3 Pro sunt completate de o multitudine de functii extrem de utile pentru viata de zi cu zi. In primul rand merita amintita functia de monitorizare inteligenta a ritmului cardiac cu alerte in timp real. Aceasta functie se bazeaza pe 8 senzori care analizeaza cu atentie ritmul cardiac si transmite alerte in timp real atunci cand valorile normale sunt depasite.

Alte functii sunt cele pentru masurarea frecventei cardiace, functia pentru perioada ciclului menstrual, dar si functia pentru monitorizarea etapelor cheie din timpul somnului. Montorizarea stresului cu atentionari cand este momentul unor exercitii de respiratie sau functia pentru obiective menite a sustine un stil de viata sanatos completeaza functiile modelului Watch GT3 Pro de la Huawei. Exista de asemenea 100 de antrenamente disponibile in functie de diferite sporturi si activitati sportive care sunt regasite la acest model de smartwatch Huawei.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Fa cunostinta cu noul Huawei Watch GT 3 Pro Titanium

Yggdrasil Gaming – noul star al industriei de pacanele la nivel global?