in

Festival de goluri și surprize la World Cup 2022

La debutul primei ediții de iarnă a Cupei Mondiale de fotbal, s-a spus că va fi un turneu final al surprizelor. Realitatea a întrecut toate așteptările, astfel că s-au înregistrat scoruri incredibile, iar predicțiile au fost contrazise aproape de fiecare dată. Marile favorite (Germania, Argentina, Belgia) s-au confruntat cu situații dificile, create de echipe mai puțin titrate, dar valoroase și cu multă ambiție.

La World Cup 2022, nicio echipă nu a reușit câștigarea tuturor celor 3 meciuri din faza grupelor. Doar 6 reprezentative naționale au reușit să primească un singur gol în prima etapă a turneului final: Brazilia, Croația, Maroc, SUA, Tunisia și Țările de Jos (Olanda). Arabia Saudită a înregistrat un record la cartonașe galbene, reușind să primească nu mai puțin de 14, în doar 3 meciuri. 

Ediția din Qatar a prilejuit surprize și din partea spectatorilor, care au participat în număr record, chiar dacă meciurile nu au avut loc vara, când este perioada concediilor. Telespectatori din peste o sută de țări ale lumii au urmărit în direct cele 64 de înfruntări din faza grupelor, optimi, sferturi, semifinale și marea finală.

Cele mai citite articole

Peste 60% dintre oamenii care au privit meciurile de la Mondialul din 2022 au utilizat dispozitive mobile (smartphone, tabletă, laptop), atât pentru vizionarea fazelor și a golurilor, cât mai ales pentru plasarea de pariuri sportive pe scoruri, marcatori, faze fixe, faulturi, cartonașe ș.a. Fiecare fază a putut fi reluată pe ecranele digitale și studiată în detaliu de fanii fotbalului, spre bucuria tuturor pasionaților de spectacol sportiv cu balonul rotund.

În cele 29 de zile cu fotbal la superlativ, în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, se adună peste 400 de ore de transmisiuni în direct, întâlniri live în studiouri de televiziune cu specialiști, comentatori, mari fotbaliști din toate generațiile. La acestea se adaugă sute de mii de postări pe rețele sociale, podcasturi, clipuri, tutoriale de pariuri sportive și analize ale meciurilor importante. 

O surpriză interesantă de la Cupa Mondială a fost lansarea parteneriatului Betano-FIFA. Pentru prima dată în istoria celei mai importante competiții fotbalistice, un operator de betting a fost desemnat Official Regional European Supporter – FIFA World Cup 2022. Această colaborare la cel mai înalt nivel se concretizează într-un efort susținut pentru promovarea divertismentului responsabil, prin pariuri la Campionatul mondial de fotbal, organizate la ce mai bun nivel de calitate și   siguranță.

Federația internațională de fotbal confirmă prin parteneriatul cu Betano campania pe termen lung de promovare la nivel internațional a spectacolului sportiv. Acest proiect se desfășoară într-o manieră accesibilă pentru toți fanii sportului rege, indiferent de vârstă, regiune geografică sau statut social. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Iustin Paraschiv, Carmistin

Cum acționează Iustin Paraschiv și Carmistin pentru a depăși criza energetică actuală?

Ce trebuie să știi înainte să îți deschizi un business de confecții și montaj acoperișuri metalice?