in

Floarea soarelui – un cadou de excepție pentru femei fericite

Floarea soarelui este o floare impresionantă, deoarece transmite veselie prin culoarea intensă pe care o are, iar  în același timp este asociată cu optimismul și speranța.

Această plantă este mai specială datorită faptului că fiecare parte a ei este folosită, semințele sunt folosite pentru hrană atât de om, cât și de animale și păsări. Din tulpină se fac hainele și hârtia, iar frunzele sunt folosite pe post de hrană pentru animale, dar au utilizare și în medicină. Florile sunt folosite pentru a realiza vopsea, dar și pentru decor, și în minunatele buchete, iar rădăcina ajută la tratarea reumatismului.

Floarea soarelui este specială și pentru faptul că se rotește după lumina soarelui și aduce bucurie în sufletul persoanei care o primește în dar.

Legenda florii soarelui

Ca să afli de ce floarea soarelui se rotește după lumina soarelui, urmărește legenda, care amintește de o fată de împărat foarte frumoasă, dar mută, care dorea să se vindece. Tatăl său, împăratul a aflat care ar fi leacul prin care putea să se vindece fata și anume, fata trebuia să-l sărute pe mândrul Soare la următoarea petrecere de la palat. De toată această poveste a aflat și Luna, care îl iubea pe Soare și nu putea accepta acest lucru. Astfel în momentul în care fata a încercat să-l sărute pe Soare, Luna a transformat-o într-o floare. Așa a rămas fata o floare, Soarele dându-i numele lui și de atunci în fiecare vară, la răsărit, floarea își ridică chipul, parcă voind să ceară o sărutare, iar la apariția Lunii, seara, floarea își îndreaptă chipul către Pământ.

Floarea soarelui aduce bucurie în sufletul femeii din viața ta

Pentru a-i face un cadou potrivit mamei, mătușii sau bunicii alege să mixezi într-un buchet floarea soarelui cu niște crini spectaculosi, pentru a obține un buchet inedit, datorită culorilor spectaculoase. Un astfel de buchet transmite recunoștința pe care o porți față de persoana respectivă.

Cele mai citite articole

Pentru sora ta energică, plină de viață sau o prietenă dragă poți alege un buchet realizat integral din floarea soarelui. Cu siguranță va aprecia mult un astfel de buchet și îi vei aduce multă bucurie în suflet.

Floarea soarelui este și planta care aduce norocul și reușita, astfel că o poți dărui cuiva drag înainte de a avea un examen important sau un interviu, astfel va avea încredere în sine și totul va fi bine.

Pentru iubita ta, optează pentru un buchet alcatuit din floarea soarelui si trandafiri, acest buchet transmite atâtea sentimente încât va fi cucerită. Floarea soarelui îi transmite bucurie și va fi mult mai optimistă, iar trandafirii îi transmit dragostea ce i-o porți, deci cu siguranță acesta este buchetul perfect pentru iubita ta.

Se pare că nicio floare nu exprimă mai mult și mai frumos energia decât o face floarea soarelui, prin culoarea ei minunată reușește să transmită entuziasmul și starea de bine.

Această floare transmite sentimente foarte puternice, care îți vin în ajutor atunci când alegi să o dăruiești, iar serviciul de livrare flori online, îți stă la dispoziție pentru a livra fericire.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Credit în lei sau în valută? Cum alegi varianta cea mai bună pentru tine

Cele mai importante funcţii şi caracteristici ale ceasurilor smart Garmin – cum trebuie să arate şi cum trebuie să se comporte un ceas inteligent?