in

Cele mai importante funcţii şi caracteristici ale ceasurilor smart Garmin – cum trebuie să arate şi cum trebuie să se comporte un ceas inteligent?

Moda ceasurilor Garmin smartwatch este răspândită în rândul persoanelor de toate vârstele şi categoriile sociale, aceste dispozitive inteligente şi cu un aspect futurist fiind utile şi dispunând de o mulţime de funcţionalităţi, unele mai revoluţionare decât altele.

Cu alte cuvinte, fără a scoate din buzunar telefonul smart, ceasul inteligent îşi va anunţa utilizatorii de câte ori primesc un apel, un e-mail, un sms sau o altă notificare. Fiind dotat cu un sistem de operare modern, ceasul Garmin smart poate instala şi configura aplicaţii, întocmai cu un smartphone, aplicaţii ce pot să notifice rapid utilizatorii în ceea ce priveşte smartphone-ul sau pot oferi informaţii suplimentare acestora.

Scurt istoric al companiei producătoare de ceasuri, Garmin

Fondată în Taiwan în anul 1990, Garmin este o companie cunoscută în întreaga lume pentru produsele şi dispozitivele smart pe care le pune la dispoziţia clienţilor săi, dispozitive cu un preţ foarte bun şi accesibil, care sunt disponibile chiar şi clienţilor cu o condiţie financiară nu foarte bună. Garmin include în portofoliul său ceasuri inteligente, GPS-uri, dispozitive smart, tablete şi telefoane, care, graţie tehnologiei moderne folosite, se dovedesc extrem de utile în numeroase situaţii.

Cele mai citite articole

Ceasurile smart Garmin se vând în întreaga lume fiind de dimensiuni mici, comode, uşor de purtat, preferate de excursionişti, sportivi, şoferi şi pasionaţi de gadgeturile high-tech. primele smartwatch-uri inteligente marca Garmin au fost lansate în anul 2015 şi de-a lungul timpului li s-au adăugat noi funcţii şi caracteristici, acum fiind dispozitive fabuloase, ce au caracteristici impresionante.

Cele mai importante funcţii ale unui smartwatch Garmin

Un telefon smart Garmin are funcţii importante, care variază în funcţie de model şi pot include:

 • notificări inteligente;
 • conectivitate instanţă;
 • posibilitatea de a răspunde sau de a respinge un apel telefonic cu text;
 • calendar;
 • meteo;
 • redare muzica;
 • localizare telefon;
 • Garmin Pay;
 • monitorizare a activităţii în somn, a numărului de calorii arse, a distanţei parcurse, a etajelor urcate, a stresului;
 • localizarea poziţiei sau funcţie de GPS;
 • funcţie de antrenament, puls, planificare şi analiză.

Cum se întreţine un ceas smart Garmin?

În ceea ce priveşte întreţinerea unui ceas smart Garmin, aceasta este extrem de simplă. Ceasurile Garmin funcţionează cu o baterie Li-Ion ce poate rezista chiar şi 20 de zle, în funcţie de modul de utilizare, iar atunci când aceasta se apropie de 0, avertizează utilizatorul că necesită încărcare.

În rest, întreţinerea unui ceas smart Garmin presupune şi evitarea udării acestuia, evitarea loviturilor puternice şi a căzăturilor de la distanţe foarte mari. În plus, este necesar că ceasul ales să aibă un sistem de operare compatibil cu cel al telefonului smart la care este conectat pentru a evita situaţiile neplăcute şi incompatibilităţile. Dacă este încărcat în mod corespunzător şi ferit de toate pericolele ce îl pot deteriora, ceasul smart Garmin este o investiţie foarte bună pe termen lung.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Floarea soarelui – un cadou de excepție pentru femei fericite

Cât consumă un aparat de aer condiționat?