in

Ghid de cumpărături: Cum aleg paltonul perfect pentru bărbați?

Acum varietatea de paltoane pentru bărbați este atât de impresionantă, încât devine dificil să alegi un model cu adevărat perfect pentru un bărbat. Pentru a face acest lucru trebuie să ții cont de câteva criterii. Primul criteriu este anotimpul. Poți alege un model de palton pentru iarnă, primăvară și toamnă și trebuie să acorzi atenție nu numai caracteristicilor sale externe, ci și proprietăților practice ale modelului.

Paltoane bărbați pentru toamnă și primăvară

Dacă în regiunea ta nu plouă prea mult, dar bate vântul constant, dă preferință modelelor de paltoane lungi, iar dacă plouă constant, alege un model cu guler înalt și închis cu fermoar. Este demn de remarcat faptul că îmbrăcămintea exterioară demi-sezon este adesea realizată din țesături mai ușoare. Țesăturile care conțin până la 30-50% fibre naturale sunt cele mai bune opțiuni. În plus, vei găsi o selecție mare de culori – de la bej deschis până la toate nuanțele întunecate. Culoarea țesăturii poate fi orice, dar tonurile întunecate sunt de obicei alese pentru toamnă și luminoase pentru primăvară. Acordă atenție calității elementelor de închidere. Este important ca toate fermoarele să se închidă bine și să nu se blocheze, iar nasturii să se prindă ușor și să fie cusuți ferm.

Ce tipuri de paltoane bărbați perfecte să alegi pentru iarnă?

Modelele de paltoane bărbați perfecte pentru iarnă, în primul rând, sunt izolate. O compoziție de 100% lână grosieră este optimă pentru acest sezon. De obicei, astfel de modele au o greutate mai mare, dar sunt confortabile atunci când sunt purtate. În ceea ce privește căptușeala, cea mai izolată opțiune este fleece. Cu toate acestea, poate restricționa mișcarea și poate fi dificil de purtat peste îmbrăcămintea din alte materiale.

Cele mai citite articole

Dacă nu-ți dorești fleece, acordă atenție bumbacului obișnuit care izolează și nu provoacă disconfort. Uneori, hainele sunt izolate suplimentar folosind o căptușeală de vatelină. Aceasta este una dintre cele mai călduroase opțiuni. Culoarea modelului de iarnă poate fi orice, dar nuanțele de bej sau nuanțele întunecate reci par a fi cele mai vibrante.

Paltoanele pentru bărbați sunt cu un singur rând de nasturi sau cu nasturi dubli, cu nasturi și fermoar sau doar cu fermoar. Paltoanele cu un singur rând de nasturi sunt potrivite pentru iubitorii de stiluri libere, sunt mai puțin oficiale și mai universale. Paltoanele cu două rânduri de nasturi sunt mai clasice și mai formale.

Lungimea trebuie selectată în funcție de înălțimea bărbatului. Un palton clasic ar trebui să aibă o lungime care să acopere sacoul sau puloverul. Celelalte stiluri pot fi de orice lungime până la genunchi, și acest lucru depinde numai de dorința bărbatului.

Ce tipuri de materiale există pentru materiale bărbați?

Pentru a preveni murdărirea hainei, atragerea scamelor și a prafului, trebuie să alegi un model din material de înaltă calitate. Cașmirul este un tip de material de cea mai înaltă calitate, dar relativ scump. Nu numai că arată elegant, ci ține și de cald. Tweed este de obicei folosit pentru modelele clasice. Este mai avantajos decât cașmirul în ceea ce privește costul său scăzut. Bumbacul este destul de rezistent la uzură și te poți bucura de palton mai mult timp. Îmbinările celor mai perfecte paltoane bărbați trebuie să fie de înaltă calitate și prin urmare, trebuie să ții cont chiar și de cele mai mici detalii.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Combinații Inedite pentru Ostropel de Pui

De ce țevile din oțel sunt ideale pentru rețelele de distribuție a apei potabile