Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Capricorn pentru perioada 16 – 22 noiembrie 2019

0
47

Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, intervenții autoritare cu privire la un demers ce privește banii și bunurile pe care le au ori pe care ar trebui să le primească. Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și se va plasa în tranzit, până pe 3 ianuarie 2020, în sectorul relațiilor de prietenie.

De mai mult timp încoace, din cauza multor tranzite șubrede, acest sector probabil că nu le-a dat satisfacții. Acum, prima problemă care se pune este devoalarea unor intenții, manevre sau acțiuni care s-au petrecut pe fondul acelor tranzite și de care nu au avut cunoștință. Evident, revelarea lor va avea darul să-i irite, să-i revolte ori să stârnească dorințe care, de la caz la caz, în funcție de vârstă și de educație ori de miza pusă în joc, vor fi exprimate mai drastic sau mai subtil, fără ca prin asta să se înțeleagă o renunțare sau un abandon al premisei puse în joc.

De aceea, dacă nu vor reacționa imediat și “pe față”, unii vor întocmi un adevărat plan de răzbunare, mai ales că din 21 noiembrie, când Mercur va reveni la mersul direct, ei vor fi susținuți, în planul lor ascuns, de argumentația pe care le-o va sugera această planetă. Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, unii vor adera la programe de perfecționare profesională, mai ales pe direcția unor discipline practice (administrative) sau economice.

Din 22 noiembrie, după ora 6:20, încercări de mai mare sau mai mică intensitate, în funcție și de harta cerului lor de naștere care vor ridica importante chestiuni personale (imagine, echilibru interior, percepție, reacție, profesie, funcție, statut public sau alianțe). Se menține șansa unui “noroc ascuns”.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri

HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri

Urmărește cel mai nou VIDEO


Citeste mai mult pe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Please enter your comment!
Please enter your name here