in

Împrumut pentru cei care câștigă din alte surse decât salariul – află tot!

Până nu demult, salariații erau cea mai privilegiată categorie de persoane care putea obține un împrumut. Băncile le ofereau credite de toate tipurile, iar creditele de credit și descoperitul de cont erau la ordinea zilei. Numai că, nu toți oamenii câștigă bani din salarii; unii ii obțin din surse precum dividende, chirii sau contracte de tip PFA, alții o fac din drepturi de autor sau alte modalități legale. Să nu uităm nici de pensionari, care nu primeau posibilitatea de a obține credit individualizate, așa cum se întâmplă astăzi. Cine sunt responsabilii pentru această schimbare survenită în sistemul de creditare? Societățile nebancare – ifn-urile!

Mult mai ușor ca la banca, mai simplu pentru oricine are nevoie de bani!

Companiile nebancare au găsit soluții pentru a le oferi debitorilor cele mai simple moduri de a obține bani împrumut. Pentru cei aflați la pensie au lansat creditul rapid pentru pensionari, pentru cei care se încadrează în alte categorii de venit, împrumutul online ifn, pentru cei care nu au posibilitatea de a obține banii online le oferă credite prin telefon cu banii la poștă, acasă sau la sediul creditorului. Persoanelor cu venituri înregistrate din alte surse le prezintă diverse variante de credit, iar românilor din străinătate le permit să obțină repede împrumuturi online.

Cele mai citite articole

Ce înseamnă credit ifn pentru cei care nu au salariu?

Asemenea celorlalte tipuri de împrumut, creditul pentru cei care nu înregistrează venituri din salariu înseamnă prezența unei surse de câștig, dar și întrunirea altor condiții specificate de creditor. Sunt luate în calcul venituri din pensie, dividende, chirii, drepturi de autor, contracte PFA și altele. De asemenea, vârsta (trebuie să se încadreze în limitele cerute de creditor), cetățenia (română) și alte cerințe (prezentarea unor acte doveditoare ale adresei, încasării veniturilor etc.) sunt necesare pentru a primi creditul.

În unele cazuri (restanțe, Birou de Credit, istoric credit negativ) este posibilă solicitarea prezentării unor persoane care să fie co-debitori. Desigur, unii creditori acceptă și constituirea unei garanții în favoarea obținerii creditului, dar este vorba despre împrumuturi de sume mari de bani. Iată că, și fără să ai un salariu, poți aplica și obține cu succes bani împrumut!

Sursă: parite.bg

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ai nevoie de un buchet de flori cu livrare rapidă în București? Avem soluția ideală pentru tine!

Pilota de iarnă – sfaturi și recomandări pentru o alegere perfectă