in

Închirierea de mobilier pentru evenimente

Atunci când vine vorba despre două scaune și trei canapele, închirierea de mobilier nu va fi cea mai economică soluție, dar dacă sunt planificate să fie livrate mai mult de o duzină de mese și scaune, ca parte a evenimentului tău, atunci închirierea de mobilier este singura soluție posibilă. În plus, în funcție de formatul evenimentului, poți închiria nu numai mese și scaune, ci și canapele și fotolii pentru evenimente Lounge. În ultimul timp, închirierea de mobilier tapițat a devenit foarte populară. Singurul lucru de luat în considerare, este zona holului, deoarece, mobilierul tapițat este greoi și umple vizual spațiul, și totuși mobilierul Lounge la Eventus Mobili este aerisit și oferă o imagine aerisită și clară.  Planificarea spațiului cu mobilier la un eveniment, este o parte pregătitoare importantă. În astfel de situații, închirierea de mobilier este cea mai semnificativă.

Ce trebuie să iei în considerare?

În primul rând, este mai bine să inviți profesioniști pentru organizarea evenimentului. În al doilea rând, este mai bine să închiriezi mobilierul, deoarece acesta va fi instalat într-un mod profesional, desigur, dacă nu dorești să pregătești totul singur. Dacă ești gata să închiriezi canapele și alte tipuri de mobilier, poți apela la firma de închirieri mobilier evenimente Eventus Mobili. În al doilea rând, nu uita că este vorba de închirieri de mobilier, și există circumstanțe neprevăzute, cum ar fi, prezența mai multor persoane față de cât a fost planificat, chiar dacă este vorba de doar două persoane.  Pentru a evita astfel de cazuri, la închirierea de mese și scaune ar trebui să țină seama de aceste circumstanțe, de exemplu, în loc de 50 de scaune, poți închiria 54.

Închiriere mobilier evenimente – pentru tineret

Cele mai citite articole

Atunci când se organizează evenimente pentru tineri, mulți organizatori aleg din ce în ce mai mult mobilierul modern, astfel încât interiorul pe care îl creează să fie elegant și practic. Eventus Mobili îți poate oferi mobilier versatil și estetic pentru evenimente. Nu este nimic mai ușor decât închirierea de mobilier evenimente de tip bar (Lounge). Un astfel de mobilier poate crea o atmosferă prietenoasă și relaxantă, iar mesele pot fi pătrate sau rotunde. Pot fi acoperite cu materiale textile și pot deveni o continuare stilistică a designului. Masa de bar poate fi folosită pentru a ține bufeturi sau pentru a plasa pe ea băuturi și gustări gata preparate. De asemenea, Eventus Mobili îți poate oferi spre închiriere scaune de bar, un frigider, o canapea, o măsuță, care împreună vor crea o compoziție completă și foarte relaxantă.

Toată lumea știe că iniţial, mobilierul este primul lucru pe care îl văd oaspeții evenimentului. Mobilierul de bar de înaltă calitate și modern costă mulți bani, iar achiziționarea mai multor mese și scaune pentru unul sau două evenimente, este o risipă de bani. Datorită serviciului de închiriere mobilier evenimente, nu numai că nu vei economisi substanţial bugetul, ci mai mult decât atât, acesta va fi aranjat de designeri și experți într-un mod cât mai profesional.

 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Topul celor mai bune filme cu Dracula

Ce şemineu să alegi pentru casă toamna aceasta?