in

Inele de logodna cu diamante dupa preferintele logodnicei

Un inel de logodna indica faptul ca un cuplu intentioneaza sa se casatoreasca. La cerere si la raspunsul afirmativ, ar trebui sa alegi un inel de logodna din gama de modelele de inele de logodna cu diamante din magazinul online karadiamond.com. 

Promisiunea este simbolizata de acest inel si poate fi purtat atat de femei, cat si de barbati. Se obisnuieste ca un barbat sa-i prezinte partenerei un inel de logodna clasic cu un singur diamant mare. Exista multe forme de inele de logodna cu diamante si modele diferite. Cea mai comuna alegere este un inel cu o singura piatra tinuta pe tija inelului intr-un cadru cu gheare/stilt. 

Pe langa aceasta forma clasica, exista si modele mult mai simple sau forme de inele curbate cu mai multe pietre. Depinde de preferintele fiecarui cuplu sau de preferintele logodnicei. Multe femei prefera inele de logodna cu diamante romantice dar, desigur, exista multe modele din care sa alegi.

Pe ce mana se poarta inelul de logodna cu diamante?

Cele mai citite articole

Inelul de logodna cu diamante este pus pe al patrulea deget, inelarul mainii stangi, si ramane acolo pana la casatorie. Acest obicei este vechi de mii de ani – pentru ca chiar si in pre-antichitate, in Egiptul antic si Grecia antica, oamenii credeau ca pe acest deget exista o vena care ducea direct la inima – aceasta „vena a iubirii” era numita si vena amoris si este prin urmare acel simbol al iubirii. Verigheta se poarta pe degetul inelar al mainii stangi, iar dupa nunta inelul de logodna este pus impreuna cu verigheta, ca un inel suplimentar pe acelasi deget inelar.

In zilele noastre, un inel de logodna clasic este de obicei purtat doar de femei si acesta, este apoi combinat cu verigheta. Daca nu doar doamna, ci si barbatul, adica ambii parteneri doresc sa poarte inele de logodna cu diamante, depinde in cele din urma de tine. 

Din ce in ce mai multi barbati in aceste zile aleg sa poarte si un inel de logodna. In trecut, insa, se obisnuia sa se cumpere o pereche de inele de logodna cu diamante. La nunta, aceste inele erau apoi scoase si puse pe de alta parte la altar in timpul ceremoniei de casatorie – ca verigheta. Aceasta era o modalitate economica de a sarbatori atat logodna, cat si casatoria cu aceleasi pereche de inele. 

Deoarece bijuteriile au o valoare materiala foarte mare, primul lucru pe care trebuie sa il iei in considerare atunci cand cumperi inele de logodna cu diamante, este bugetul tau. Cand vine vorba de stil, trebuie sa te gandesti la ce iti place si, mai presus de toate, la ce s-ar potrivi logodnicei si viitoarei doamne. Daca inelul urmeaza sa fie combinat cu verigheta mai tarziu, este recomandat fie un inel de logodna cu diamante clasic.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cucereste plaja cu cele mai chic costume de baie de la VeeShop!

De ce este important un aparat ortodontic in viata unei persoane