in

Infiintarea unei firme pentru antreprenorii din Romania in mediul online

In cazul in care va hotarati sa infiintati o firma online prin intermediul serviciului https://your-consult.com si sunteti la inceput de drum, va trebui sa aveti la dispozitie toate informatiile si documentele urmatoare:

  • Certificatul constatator eliberat de registrul comertului pe numele persoanei ce urmeaza a fi actionar al firmei;
  • Copii legalizate dupa acte (certificare fiscal, cazier judiciar etc.) pentru persoana fizica ce va fi asociat in firma;
  • Adeverinta de salariat, buletin / carte de identitate si copie dupa certificatul de nastere pentru persoanele ce se vor ocupa efectiv de firma (alti asociati). Daca toate aceste documente sunt in alte limbi trebuie sa fim indrumati catre autoritatile care le-au eliberat. Copiile legalizate sunt obligatorii;
  • Copii ale actelor constitutive eliberate de Registrul Comertului sau cazier fiscal, iar la societatile cu sedii sociale in Bucuresti, Calarasi , Ialomita , Ilfov, Constanta, Tulcea Eliberate de Administratia Judeteana a Finantelor Publice. Copiile legalizate sunt obligatorii.

Infiintare SRL

Firma lor presteaza servicii complete de infiintari SRL si  găzduire sediu prin asigura cele mai bune conditii pentru tipul dumneavoastra de societate. In acest sens va rugam sa ii contactati pentru a afla preturile practicate in functie de durata si numarul pasilor ce trebuiesc urmati pana la obtinerea certificatului de inregistrare fiscal.

Daca doriti sa infiintati o firma cu echipa Your-Consult.com, atunci va trebui sa le trimiteti la adresa de mail contact@your-consult.com urmatoarele informatii: numele si prenumele persoanei ce va fi asociat (copia actului de identitate), localitatea din care face parte firma, denumirea firmei (in limba romana si engleza), obiectul de activitate, capitalul social (valuta) precum si datele de contact (telefon, e-mail).

Your Consult va sta la dispozitie oricand doriti a va informa asupra pasilor ce trebuiesc urmati pana la obtinerea certificatului de inregistrare fiscal si implicit obtinerea actelor necesare infiintarii firmei (cu raspundere limitata).

Infiintare PFA si servicii de contabilitate

Serviciile de infiintare sunt acompaniate de servicii de contabilitate primara (TVA, impozit pe venituri etc.) precum si consultanta fiscala pentru companii. De regula acestea nu se recomanda firmei infiintate pentru primul an de activitate. In acest sens, se vor ocupa sa obtineti certificatul fiscal si orice alte documente ce trebuiesc redactate in baza obligatiilor fiscale.

Daca va hotarati ca o firma infiintata de ei sa devina partener de afaceri cu dumneavoastra, atunci va rugam sa ii contactati pentru a stabili impreuna termenele si conditiile colaborarii.

Cand doriti sa deveniti antreprenor si sa infiintati un SRL, ceea ce trebuie sa tineti cont de faptul ca nu exista perioada minima pentru care se poate infiinta o firma in Romania. In acest sens, puteti alege orice punct de lucru in tara sau strainatate iar valoarea capitalului social poate fi achitata in lei, dolari , euro etc.Trebuie sa se  depună capitalul social de minim 1 leu. Totodata, trebuie sa aveti in vedere serviciul de găzduire sediu social in cazul in care nu dispuneti de o adresa proprie.

In continuare va vom prezenta pasii pe care ii faceti impreuna cu echipa de consultanta pana la obtinerea certificatului fiscal.

1. Verificare disponibilitate pentru numele firmei iar aceasta trebuie sa nu fie deja  inregistrata in Registrul Comertului ;

2. Alegerea codurilor caen principale si secundare;

3. Procedura de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului cu aviz fiscal eliberat de Agentia Nationala de Administrare Fiscala si eliberarea certificatului fiscal pentru SRL-ul infiintat;

4. Traducerea documentatiilor necesare acolo unde este cazul, legalizarea acestora iar pe baza traducerii si se va obtine Apostila de la Ministerul Afacerilor Externe din Bucuresti;

5. Odata realizata rezervarea numelui, se procedeaza cu depunerea declaratiilor si in scurt timp semnezi actele;

6. Inscrierea firmei in evidentele Oficiului Registrului Comertului si a societatii Nationale a Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (OPIMM);

7. Eliberarea documentelor pentru inregistrarea firmei in Registrul Comertului.

Serviciile de infiintare Your Consult

In cazul in care doriti sa infiintati o firma prin serviciile lor (infiintare srld), atunci puteti sa ii contactati pentru infiintare pfa sau pentru a stabili termenele si conditiile colaborarii. In acest sens, veti putea afla tarifele practicate in functie de durata si numarul pasilor ce trebuiesc urmati pana la obtinerea certificatului de inregistrare fiscal.

Acolo gasiti cel mai bun pachet de infiintari firme si infiintare SRL PFA online.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Transforma Grija Pentru Tine Si Sanatatea Ta Intr-O Rutina: 3 Idei Care Sa Te Inspire

Transforma grija pentru tine si sanatatea ta intr-o rutina: 3 idei care sa te inspire

Top 4 recomandari de intretinere a pavajului