in

Laboratoarele VICHY: 89 de ani de experiență

În centrul Franței, în regiunea vulcanică Auvergne, se află orașul Vichy, un teritoriu bogat în resurse naturale. Orașul este cunoscut încă din vremea Romei antice grație izvoarelor cu apă termală. Armata romană, în timpul unui război, a stabilit tabăra pe malurile unui râu adânc. Romanii au observat că apa caldă de izvor are proprietăți terapeutice și ajută la scăderea multor afecțiuni. Unul dintre izvoarele termale cu proprietăți de vindecare – Lucas, a câștigat recunoaștere în cercurile medicale încă din secolul al XVII-lea. Grație acestui râu, în urmă cu 85 de ani, creatorii mărcii VICHY au fost inspirați să folosească apa termală în compoziția cosmeticelor. 

Istoria mărcii Vichy a început în 1931, când Georges Guerin și Dr. Prosper Aller s-au întâlnit în orașul Vichy. Motivul întâlnirii a fost o rană de lungă durată, pe care Georges Guerin o avea la picior. Fiind îngrijită cu apă termală din izvorul Lucas, rana s-a vindecat surprinzător de repede. Astfel a apărut ideea utilizării apei termale în cosmetică. 

VICHY – Combinație subtilă dintre puterea naturii și știință

În laboratoarele Vichy au fost create formule unice pentru îngrijirea fiecărui tip de ten, indiferent de necesități sau probleme individuale. Toate acestea remedii au la bază apă termală vindecătoare.

Produsele au fost dezvoltate folosind cea mai avansată tehnologie și fabricate sub stricte controale de calitate. Abordarea științifică și cercetările minuțioase au reprezentat o adevărată evoluție pentru acea perioadă. Concluzia că diferite tipuri de piele au nevoie de îngrijire diferită a fost preluată de numeroase companii. Brandul a a cunoscut un succes deosebit în Franța, iar mai apoi în întreaga lume.

Abordare individuală pentru fiecare clientă

Scopul Vichy este de a se asigura îngrijire profundă indiferent de probleme cu care se confruntă tenul. Pielea are un aspect radiant, sănătos și luminos, indiferent de timpul de afară, stres, lipsa somnului, ritmul dezechilibrat de viață sau alte motive personale. 

Prin colaborarea constantă cu dermatologi, ginecologi și nutriționiști, Laboratoarele Vichy au un set unic de cunoștințe necesare pentru a înțelege nevoile individuale ale pielii, în fiecare etapă a vieții unei femei. Iată de ce, gamele de produse sunt grupate conform vârstei. 

Dermatocosmetica Vichy depistează cauzele apariției problemelor, tratând profund țesutul epidermic. 

Cele mai citite articole

Perfecțiunea în toate

Principalele componente ale remediilor active Vichy au fost create pe baza celor mai recente evoluții științifice din domeniul biochimiei moleculare, biotehnologiei și multor alte discipline științifice legate de reglarea proceselor metabolice ale pielii. Acestea sunt componente extrem de eficiente, atât de origine naturală, cât și sintetică, cu acțiune directă asupra activității funcționale a celulelor pielii.

Pentru a confirma eficiența produselor finite, experții Vichy elaborează protocoale de testare folosind mai mult de 50 de metode diferite. Apoi, studiile clinice ale produsului final sunt efectuate folosind cele mai inovatoare metode științifice.

De la înființare, marca Vichy s-a remarcat prin calitatea și siguranța produselor. Toate remediile sunt supuse unui control atent conform numeroaselor criterii, ceea ce asigură siguranță ridicată chiar și pentru pielea sensibilă. 

Principiul de bază VICHY – 100% siguranță

Acest lucru minimizează riscul de apariție a reacțiilor alergice. Specialiștii Vichy Laboratories acordă o mare atenție texturii produselor. Acestea trebuie să fie adaptate diferitelor nevoi ale pielii, să fie plăcute în utilizare și să ofere o eficiență maximă.

Fondurile de ten asigură mascarea perfectă a imperfecțiunilor, hidratare intensă și rezistență pentru întreaga zi, indiferent de condițiile meteorologice. Pe lângă înfrumusețarea aspectului, fondurile funcționează ca un tratament asupra pielii, ameliorând problemele. 

Varietatea de remedii

Versatilitatea produselor cosmetice și de îngrijire include game pentru față, păr, corp, atât pentru femei cât și pentru bărbați. De asemenea, există diverse creme, seruri și lăptișoare cu protecție solară, seturi comode și deodorante hipoalergenice. 

Din gama produselor pentru îngrijirea tenului puteți alege soluții micelare, loțiuni tonice, remedii pentru îngrijirea de noapte, de zi, pentru curățarea tenului, serumuri și multe altele. Remediile asigură îngrijire specifică hidratantă antirid, pentru orice tip de ten. 

Forța Apei Termale

Izvorând de la adâncimi de 4000m, este îmbogățită cu 15 minerale, datorită cărora apa obține calități unice, cu efecte benefice și medicinale. Apa minerală este ingredientul activ care stă la baza tuturor produselor Vichy. Pentru a vă convinge de eficacitatea acestor remedii încântătoare, trebuie să le testați pe propria piele. Pe lângă efectele vindecătoare, pielea va căpăta o textură netedă, luminoasă, elastică, iar ridurile voi fi mult mai puțin vizibile. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ce preparate comanda, online, romanii in timpul pandemiei?

Top 5 afrodiziace naturale sustinute de stiinta