in

Magda Coman, celebrul model în scaun cu rotile, a divorțat de tatăl băiețelului ei

De Livia Lixandru,

Vestea a fost dată chiar de Magda Coman, pe rețelele sociale, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri despre divorț și despre cu este perceput acesta, de fapt, de cei din jur.

”Există viață după divorț! Unora le este frică să divorțeze, asa cum altora le este teamă sa se căsătorească. Și unii, și alții au dreptate. Nu există un manual pentru cei care vor să își lege destinele așa cum nu există legi universal valabile pentru cei care vor să ”scape”.

Sa scape de ce? De chin. Atât de cel fizic, în multe cazuri, cat și de cel emoțional. E mai bine să pierzi pe cineva care nu te-a meritat decât să te pierzi pe tine, crezând că merită.

”Până când moartea ne va desparți!”. Mulți nu au înțeles despre ce este vorba. De cele mai multe ori e vorba de ”moartea sentimentelor”.

Magda Coman
Magda Coman

Niciodată nu a fost ușor să întorci foaia sau chiar să o rupi. În cele mai multe cazuri, adăugăm file noi de poveste. Însă nu e o poveste cu happy end. Să stai într-o relație toxică, să îți compromiți mintea și inima, să îți îngropi adânc sufletul și să îți anihilezi ființa nu este o afacere profitabilă pe termen lung.

Nu rata mâine un reportaj video într-un loc miraculos! Reporterul Libertatea Andreea Archip a fost pe platourile înalte din Kenya, acolo unde un român antrenează atleții care domină sportul lumii

Recomandări

Nu rata mâine un reportaj video într-un loc miraculos! Reporterul Libertatea Andreea Archip a fost pe platourile înalte din Kenya, acolo unde un român antrenează atleții care domină sportul lumii

Căci tot pe termen lung tu vei fi vinovatul principal. Iar atunci când te complaci într-o relație compromisă, nu ești o victimă, ci un complice. Cel mai mare complice la nefericirea ta. (…)

”Există viață după divorț? Ooh, da!”

Să îți revendici dreptul la fericire nu te face un idiot. Și nici prost. Prost ești dacă stai și înduri. Pumni și cuvinte amare. Palme și indiferență. Crezi ca îți va fi greu fără? Eu cred ca îți va fi mult mai bine cu! Cu tine.

Crezi ca ești primul care își dorește un nou început? Nu îl vei avea dacă te scalzi în același sfârșit. Crezi ca vei fi judecat de copiii tăi? Sa stai într-o relație toxică de ”dragul” copiilor nu înseamnă să le arăți acestora cat de fericit ești, ci să le oferi cel mai bun exemplu de ”Cum să fii nefericit!”.

Te vor judeca. Ca nu ai plecat. Și ca i-ai chinuit și pe ei. Mai mult decât pe tine. Crezi ca nu vei rezista? Până acum cum ai rezistat?! Dumnezeu nu ne da mai mult decât putem duce.

Cele mai citite articole

Prinde curaj și închide ușa. Numai așa se pot deschide altele. Păstrează-ti credința și apasă butonul de Stop. Numai așa vei putea să te bucuri de un nou capitol.

Există viață după divorț? Ooh, da! Și încă ce viață! Pentru că viața nu se termină atunci când partenerul nepotrivit dispare de lângă tine. Ea atunci începe!”, a fost mesajul postat de Magda pe Facebook.

Citeşte şi:

Ca să îngroape un dosar de corupție din sănătate, un procuror DNA a căutat firma Agro Vlad, făcându-se că nu vede firma Agro-Vlad!

Cum a reușit Cristina Bălan să dea jos 40 de kilograme: „Aveam aproape 100 după naștere”

În primele minute de Black Friday au fost probleme cu plățile online la eMAG. Internauții s-au plâns și de stocurile mici

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: „Omul m-a sunat și mi-a spus…”

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens

HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste mai mult aici

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ce face Ilinca Vandici de când emisiunea ”Bravo, ai stil!” nu mai e pe post

Taraful Viorel Bogăteanu a lansat un produs muzical unic în România! (PUBLICITATE)