in

Metode importante de gestionare a banilor

Metode importante de gestionare a banilor

Iată câteva dintre cele mai importante metode de gestionare a banilor pe care ar trebui să le aplici înainte de a juca online și să continui să le urmezi în timpul jocurilor de noroc online. Le poți folosi atât pe cazinouri online noi cât și pe cele vechi.

Joacă doar cu ceea ce își poți permite 

Regula de aur a gestionării cu succes a banilor la sloturi online este să nu joci niciodată cu bani pe care nu îți permiți să îi pierzi. Joacă numai cu fonduri care sunt de unică folosință, adică bani destinați divertismentului tău și pe care îți poți permite să îi pierzi sau profită de bonusuri precum https://gambling-code.ro/bonus-fara-depunere. În acest fel, nu vei dezvolta niciodată o problemă cu jocurile de noroc.

Impune-ți limite financiare 

Cele mai citite articole

Fixează întotdeauna limite zilnice/pe sesiune stricte și respectă-le. Dacă folosești doar fondurile pe care le-ai pus deoparte, nu trebuie să-ți faci griji că vei cheltui mai mult decât îți poți permite. Vor fi zile în care fondurile tale vor fi scăzute și vei fi tentat să faci un depozit suplimentar. Nu o face. Fii puternic și încheie-ți sesiunea. 

Oprește-te cât ești în avantaj

 Vechea zicală „nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard” poate fi aplicată și la jocurile de noroc. Atunci când ai acumulat niște câștiguri în urma unei sesiuni deosebit de bune, nu te lăsa tentat să joci totul înapoi în încercarea de a obține câștiguri și mai mari, deoarece aceasta este o prostie. Oprește-te cât ești în avantaj, astfel încât să ai ceva de arătat pentru eforturile tale.

Joacă sloturi cu cel mai mare RTP

 Prescurtare de la return to player, RTP este un procent atribuit majorității sloturilor online. Este procentul din fiecare unitate monetară (cum ar fi un dolar, un leu sau un euro) plătit ca câștiguri în medie în timp. De exemplu, un slot cu un RTP de 97% înseamnă că 97 bani din fiecare leu jucat pe el este plătit ca câștig. Așadar, alege sloturile cu cel mai mare RTP (orice valoare de peste 97% este foarte avantajoasă).

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Acordă-i tenului tău îngrijirea necesară în sezonul rece

Curatarea covorului acasa: 6 metode de incercat