in

Mituri comune de la Video Poker 

Asemenea multor jocuri de la cazinourile online, și în jurul provocărilor de la video poker s-au creionat diverse mituri care de-a lungul timpului, iar acestea au început să fie percepute ca fiind reale. Fără posibilitate de a distinge un zvon de realitate, până nu ajungi să testezi chiar tu jocul, astfel de legende nu fac decât să contribuie la o apreciere mai slabă a acestor tipuri de jocuri. Să încerci să explici cuiva care este doar curios, care sunt miturile și care este adevărul, e ca și cum ai încerca să faci o ecuație ca să îți dai seama cat castigi la uber. Pentru că ai nevoie de toate informațiile, iar astea nu sunt tocmai de ignorat, dacă vrei să iei în seamă toate necunoscutele și variabilele.

Așa cum precizam deja, sunt nenumărate povești țesute în jurul a tot ce înseamnă video poker, dar dacă vrei să păstrezi un simț de realism, atunci trebuie să faci și cercetările acolo unde trebuie. Pentru că industria de gambling nu se bazează pe zvonuri, ci pe certitudini care aduc sau nu premii. Așadar, înainte de orice, indiferent de jocul pe care l-ai ales, înainte de toate trebuie să-l înțelegi, ca să poți măcar discerne anumite fapte. Și nu, nu trebuie să fii neapărat un jucător profesionist ca să îți dai seama de anumite lucruri sau nu, ci pur și simplu să judeci rațional, fără să te bazezi pe superstiții, pentru a evita astfel și anumite greșeli care te pot costa chiar jocul. Pentru că, în definitiv, jocul de video poker este cât se poate de simplu, de direct și de… fără ocolișuri. Așadar, iată care sunt cele mai comune mituri despre care s-ar putea să fi auzit deja – fără că astea să fie condiționate de noroc.

Să pariezi cel mai mult este cel mai bine

S-ar putea să fi auzit deja despre acest mit, iar dacă nu ai făcut-o deja o să remarci pe parcurs că este destul de comun. Cu alte cuvinte, ți se va spune în dese ocazii că este cel mai bine să faci pariuri pe numărul maxim de monede pe care le ai. Ceea ce nu este chiar înțelept, judecând după faptul că asta îți poate încheia distracția înainte chiar să înceapă. La fel de bine, ai putea risca să nu mai apuci să ai o mână mai bună de cărți și să nici să vezi cum evoluează jocul, dacă te precipiți. Dar, la fel de bine, bonusurile pot fi cât se poate de generoase. 

Poți avea control asupra cărților

Un mit care este cât se poate de ridicol. Că este vorba despre versiunea online sau de cea offline, ideea că poți controla în vreun fel ce fel de cărți îți parvin este absurdă, tocmai că nimeni nu poate anticipa cum se împart acestea. Este doar o concepție care se bazează pe diverse strategii matematice de numărare, care spun că ai putea să-ți dai seama, în vreun anume fel, cam ce cărți ar urma să ajungă la tine, urmând niște probabilități.

Jocul de video poker nu poate fi câștigat

Cele mai citite articole

Nu știm exact de unde a pornit această afirmație, dar nu este câtuși de puțin adevărată. Poate avea legătură cu faptul că unii jucători consideră că pornesc la joc cu un dezavantaj și că sunt foarte puține câștiguri – cu toate că sunt multe și considerabile. Că este vorba despre noroc sau nu, ideea este că poți câștiga acest joc, indiferent de cât de surprinzător ar fi să auzi asta.

Poți să trăiești doar din jucând poker

Un stil de viață care înseamnă doar pariuri și jocuri de noroc nu este unul sănătos, cel puțin pe termen lung. Și nu ne referim doar la starea fizică, cât și la viața socială sau la starea mentală. Dacă o să ajungi să transformi o formă de distracție într-una care înseamnă ideea de întreținere, vorbim aici despre o contrazicere între idei. Este important să se păstreze o delimitare între un hobby din lumea virtuală și un loc de muncă care te ajuta să te întreții, pentru că altfel riști să nu mai fie în regulă nici una, nici cealaltă. 

Alte mituri pe care nu trebuie să le crezi despre video poker

Pentru că sunt atât de multe mituri croite în jurul acestui joc, ne-am gândit că ar fi mai eficient să le lăsăm mai jos și pe cele care nu sunt atât de cunoscute, dar care riscă să se perpetueze rapid ca fiind certitudini:

  • Cazinourile au control asupra plăților; fals, și ar fi ilegal chiar dacă ar fi posibil;
  • Aparatele de joc sunt setate să arate doar câștiguri apropiate; greșit, nu se poate face o astfel de funcție;
  • Se fac plăți mai mici în zilele de weekend sau în cele de sărbătoare; nu este adevărat, nu sunt zile prestabilite pentru sume;
  • Dacă te grăbești, jocul va avea un rezultat mai bun; nu, viteza chiar nu contează când vine vorba despre jocurile de video poker;
  • Cu cât pariezi mai mult, cu atât ai cărțile mai proaste; din nou, este o concepție eronată, care datează chiar de prin anii ‘90; 
  • Dacă renunți la o carte proastă, următoarea carte pe care o vei alege va fi una și mai proastă; absolut nimeni și nimic nu poate interveni ca să influențeze ce carte vei avea la următoarea mână.

Concluzie

Așa cum deja ți-ai dat seama, jocurile de video poker sunt, înainte de orice, o bună sursă de distracție și amuzament. Să începi să cauți explicații pentru nereușite sau să pui pe seama unor legende urbane anumite eșecurile este cu adevărat greșit. În definitiv, în orice provocare în care îți pui la bătaie bugetul muncit, ar trebui să mergi pe încredere și să eviți să te lași orbit de explicații care te fac să pierzi controlul asupra simțului realității. Și nu credem că ai vrea să stai tot timpul stresat, să bănuiești că ești furat, că ești păcălit sau că cineva îți vrea răul și că face tot posibilul ca să nu-ți fie bine. Tu nu trebuie decât să fii atent la cum te simți bine și ce satisfacții îți aduc acele jocuri. Doar asta, fară nimic altceva.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Te gândești la un concediu cu copii în România? Iată cele mai potrivite și frumoase destinații 

Ce sunt tulburările de spectru autist și care sunt manifestările clinice ale acestora