in

Te gândești la un concediu cu copii în România? Iată cele mai potrivite și frumoase destinații 

Există atât de multe locuri frumoase ce pot fi văzute și explorare de către cei mici, încât ar fi păcat să nu le oferi această bucurie. 

Cu toate că mulți părinți aleg să călătorească în afara țării, există extrem de multe locuri frumoase în țara noastră care merită vizitate. Iar unele dintre aceste locuri sunt perfecte pentru a merge împreună cu copii. 

Pentru că o călătorie cu mașina nu este tocmai ușoară, mai ales atunci când este foarte lungă, asigură-te că ai făcut toate verificările necesare la un service autorizat și că veți avea parte de confort pe timpul călătoriei. 

Aerul condiționat nu doar că va ajuta să suportați mai bine căldura de pe drum, dar îl va face și pe cel mic, să poată dormi la răcoare, chiar în mașina. Dacă aerul condiționat al mașinii tale nu mai suflă aer suficient de rece, ai nevoie de o încărcare cu freon pe care o poți face foarte rapid și simplu la VROM.RO

Nu uita de scaunul de mașină pentru copii mici și verifică să ai toate actele mașinii, dar și asigurarea ș rovinieta la zi, înainte de a pleca. 

Acum că ești pregătit pentru vacanță, iată ce destinații poți alege pentru concediu. 

Salina Praid

O destinație excelentă de văzut nu doar de către copii dar și de către adulți, este Salina Praid, una dintre cele mai mari saline din România. 

Aceasta se găsește în județul Harghita și este de fapt, ca un orășel, aflat la 140m adâncime. Temperaturile aici sunt de 14-16℃, deci nu uita să iei cu tine și o haină mai groasă pentru copil

Sinaia

Chiar dacă ai de parcurs Valea Prahovei care este extrem de aglomerată, în special în perioada concediilor, îți garantăm că merită. Și pentru că vei merge cu copilul tău, care s-ar putea să nu fie neapărat pasionat de Castelul Peleș, poți trece pe la Muzeul trenurilor în miniatură, care este amplasat în gara Sinaia. 

Cele mai citite articole

Cu siguranță, puiul tău va fi fascinat de aceste orășele în miniatură cu străzi, tuneluri și gări. Aici puteți petrece cel puțin o jumătate de zi. 

Cazanele Dunării

Atunci când vrei să ai parte de un peisaj care să îmbine și muntele și apa, Cazanele Dunării sunt o destinație perfectă. 

Peisajul este superb iar cei mici pot pescuit, pot face plajă și chiar vă puteți duce la o plimbare cu barca pe Dunăre, pentru a descoperi și mai multe din frumusețea acestui loc deosebit. 

Ocna Sibiului

Dacă vreți o oază de liniște dar și o încărcătură sănătoasă, Ocna Sibiului este o destinație perfectă pentru voi. La doar 15 km de Sibiu, aici vă puteți bucura de saună, băi turcești, piscine, terenuri de sport și de joacă și de piscine cu apă dulce în aer liber. 

Marea Neagră

Atunci când vrei ca puiul tău se se bucure de apă și de construirea castelelor de nisip, marea este una dintre cele mai bune soluții. Aici, aveți parte de multe beneficii pe care marea le oferă, precum aerosoli dar și sarea din apă, vine cu foarte avantaje pentru sănătate. 

În plus, distracția de care copilul tău va avea parte aici, este una de neegalat. Alegeți stațiuni mai puțin aglomerate precum 2 Mai, Saturn sau Corbu. 

Sighișoara

Cetatea Sighișoarei este una dintre cele mai frumoase cetăți din România, pe care trebuie să o vezi, cel puțin o dată, în viață. Aici, vă puteți întâlni cu trupe de teatru sau de muzică medievală și chiar să aveți parte de anumite activități de basm, care îi pot fascina pe copii. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

3 solutii pentru amenajarea unei locuinte spectaculoase

Mituri comune de la Video Poker