in

Păreri Apă Kangen. Beneficiile consumului de apă Kangen și ale achiziționării ionizatoarelor Enagic – Mărturii ale utilizatorilor

Pe lângă hrană și aer, apa este un element primordial pentru existența oamenilor. Un om normal poate supraviețui fără hrană și pentru o perioadă de  3 – 6 săptămâni , dar fără apă organismul cedează după doar 3-4 zile. Persoanele antrenate în acest sens pot atinge perioade mai mari de timp, dar nu foarte mari pentru că sănătatea le poate fi afectată.

Este clar că prezența apei în viața noastră este indispensabilă, iar în momentul de față oamenii au la dispoziție mai multe opțiuni când vine vorba de apă potabilă. Cele mai populare și utilizate surse sunt de departe apa de la robinet și apa îmbuteliată din comerț. Până aici totul este clar, dar există câteva dezavantaje pe care aceste ape le prezintă.

Lucruri pe care nu le știai despre apa îmbuteliată

Apa pe care o găsești în comerț este de cele mai multe ori o apă filtrată, curată și cu un pH identificat inițial. Ca aceasta este bună pentru băut într-o perioadă cât mai scurtă de la îmbuteliere, mai ales dacă recipientul în care este depozitată este fabricat din plastic.

Problemele apar în cazul apei îmbuteliate în momentul în care aceasta este pusă în recipiente din plastic și depozitată zile la rând. Dacă se mai adaugă și faptul că este ținută în soare, la temperaturi mari pentru mai multe zile la rând apa își pierde și mai mult din calitățile și proprietățile inițiale.

Apa trebuie să circule pentru a-și păstra structura moleculara. Atunci când apa nu circulă apar la nivel molecular formațiuni de oxigen și hidrogen cu dimensiuni mari incapabile să pătrundă în organismul uman la nivel celular și să hidrateze corespunzător. În plus, plasticul din care este format ambalajul se transferă în compoziția chimică a apei în timp și astfel ajunge în organism odată cu aceasta.

https://goostomix.ro/ionizator-apa/

Cum este apa de la robinet și de ce să o transformăm cu ajutorul ionizatoarelor de apă Kangen

În fiecare locuință există un robinet cu apă potabilă din rețeaua publică. Această apă este colectată și procesată într-o stație de epurare, iar procesarea apei se traduce în acest caz prin filtrare primară și tratarea apei cu clor și diferite substanțe care au rolul de a elimina bacteriile din ea. Atunci când ajunge în casa utilizatorului apa de la robinet poate conține depuneri materiale precum nisipul, mâlul, rugina cumulată pe traseu și o parte din substanțele folosite la tratarea ei.

Ținând cont de numărul impresionant de locuințe și de cererea de apă potabilă uriașă pe care acestea o au este normal și absolut necesar ca apa din rețea să fie colectată și tratată în acest fel pentru a economisi și eficientiza utilizarea acestei resurse.

Ce face un ionizator Kangen pentru a îmbunătăți calitatea apei de la robinet

Apa de la robinet poate deveni o apă cu o calitatea premium și cu numeroase beneficii pentru organismul și casa omului cu dispozitivul potrivit.

Enagic este o companie japoneză cu tradiție în producerea exclusivă de tehnologie de filtrare și ionizare a apei, care folosește componente  de grad medical în ionizatoarele de apă produse. Acestea sunt capabile să transforme complet apa de la robinetul de acasă. Acesta este unicului producător japonez care a primit recunoașterea Asociației de Medicină Preventivă pentru Boli Geriatrice din Japonia.

Ionizatoarele de apă produse de compania Enagic filtrează și transformă orice sursă de apă potabilăîn 5 tipuri individuale de apă ionizată cu 7 valori de pH diferite datorită proceselor de electroliză care separă apa în apa acidă și apă alcalină, în timp ce modifică structura apei astfel încât aceasta să devină mai bună.

Achiziționarea unui asemenea ionizator de apă este o investiție pe termen lung în sănătatea ta și a familiei tale, iar amortizarea este una rapidă dacă ții cont de beneficiile pe care cele 5 tipuri de apă le are pentru tine și economia gospodăriei.

Ce tipuri de apă produc ionizatoarele Enagic și la ce sunt ele utile

Tehnologia performantă pe care ionizatoarele de apă recomandate pe platforma GoostoMix o dețin este capabilă să producă mai multe tipuri de apă destinate băutului sau uzului casnic. Diferența dintre aceste tipuri de apă este dată de valoarea ph-ul, astfel există 5 tipuri de apă:

1.   Apa Kangen cu pH 8,5, pH 9, pH 9,5

Această apă este microstructurată, antioxidantă, alcalină, conține hidrogen molecular și este, bineînțeles, filtrată. Datorită alcalinității crescute, ea ajută la îmbunătățirea stării de sănătate prin oxigenarea și hidratarea în profunzime a celulelor corpului, proces care se efectuează de aproximativ 68 de ori mai repede și mai mult decât în cazul apei îmbuteliate ori a celei de la robinet.

2.   Apa puternic alcalină cu pH 11,5, degresant natural

Apa puternic alcalină sau apa detergent, cum mai este cunoscută, are pH 11,5 și este un real ajutor pentru fiecare gospodărie datorită proprietăților ei de curățare. Nu este potabilă, dar este folosită pentru curățarea alimentelor, a ustensilelor din bucătărie, a diferitelor suprafețe și obiecte din casă și în general este un detergent universal BIO, neconținând chimicalele obișnuite, nocive de curățare

3.   Apa neutră cu pH 7, curată, filtrată, ideală pentru bebeluși

Acest tip de apă este cunoscut și sub denumirea de apă curată sau apă plată și este o apă filtrată de rugină, clor și alte posibile impurități, cu un pH echilibrat de 7.0 recomandată copiilor cu vârsta până în 3 ani, dar și persoanelor care din diferite motive nu pot consuma apa Kangen alcalină.

4.   Apa Beauty cu pH 6, apă pentru îngrijirea frumuseții

Apa pentru frumusețe are la ionizatorul Enagic un pH de 5.5 – 6, iar datorită acidității ușoare pe care o are și a proprietăților sale astringente este ideală pentru curățarea tenului, a pielii, a părului și pentru utilizarea în tratamentele și preparatele cosmetice.

5.   Apa puternic acidă cu pH 2,5, dezinfectant BIO, natural

Cunoscută și sub denumirea de apă dezinfectant, apa puternic acidă are pH 2.5 și poate fi produsă de un ionizator de apă performant. Aceasta nu se bea și trebuie folosită exclusiv pentru uz extern ca dezinfectant bio pentru suprafețe și pentru piele. În unele țări, chiar și în România, în unele unități spitalicești, se folosește tehnologie specifică de producere a apei acide pe bază de electroliză, această apă fiind recunoscută pentru calitățile dezinfectante și antiseptice puternice pe care le are.

https://goostomix.ro/ionizator-apa/

Mărturii ale utilizatorilor români care folosesc ionizatoarele Enagic și beau apă Kangen

În România există de mai bine de 10 ani, zeci de mii de utilizatori ai ionizatoarelor marca Enagic care și-au transformat viața și și-au îmbunătățit starea de sănătate de când au achiziționat un dispozitiv.

O parte din aceștia au dorit să împărtășească din experiențele pe care ei le-au avut cu ionizatoarele de apă Kangen și schimbările prin care au trecut pentru a permite și altor oameni să-și facă o imagine completă și corectă asupra produselor Enagic, a apei Kangen și a întrebuințărilor și utilizărilor pe care cele 5 tipuri de apă le au.

În cele ce urmează vă invităm să aflați părerea a 5 dintre utilizatori, experiențele și schimbările pe care apa Kangen, ionizatoarele Enagic, le-au adus în viața lor. Fiecare utilizator a enunțat pe rând care sunt beneficiile pe care le-a simțit încă din primele săptămâni de utilizare, care este tipul de apă preferat de ei și care sunt îmbunătățirile din viața lor de zi cu zi pe care ionizatoarele și apa Kangen le-au adus.

1. Mihaela, păreri apă Kangen după 4 ani de folosire. 40 de ani, o persoană proactivă și pozitivă, cu un program foarte încărcat. Deține un ionizator de apă Kangen din anul 2016.

Primul beneficiu, pe care l-am simțit a fost un focus mental mai accentuat și după 4 saptamani am constatat că am un tranzit intestinal îmbunătățit. Mai există un beneficiu pe care l-am simțit încă din primele zile și anume economia de timp și efort față de perioada când cumpăram apa din magazin.

Toate tipurile de apă sunt preferatele mele, dar dacă trebuie să enunț, aș spune că Apa Beauty este o adevărată revelație, apa super alcalina e preferata mea, iar apa de băut, Kangen 9,0 este sănătate în pahar. 

Beneficii sunt multiple, greu de enumerat. Câteva din ele sunt:

 • în 4 ani de băut apă Kangen: energie și stare generală foarte bună,
 • beau mult mai multă apă decât eram obișnuită și o fac în mod natural,
 • am piele mai “luminoasă”,
 • tranzit intestinal bun și sănătos,
 • mă ajută să mă disciplinez când vine vorba de alimentație pentru că nu mai beau apă în timpul mesei
 • mâncarea are un gust deosebit și nu folosesc sare decât în cantități mici,
 • pot lua ionizatorul cu mine oriunde aș pleca și nu duc grija apei,
 • am renuntat la plastic, ajut planeta,
 • apa puternic alcalină de pH 11.5, care nu are înlocuitor cu nimic pe piață, mă ajută să îmi țin familia departe de chimicalele din mâncare și chimicale în general,
 • folosesc apa Beauty ca demachiant bio și este super eficient,
 • am înlocuit produsele chimice cu care degresam plita și faianța, vasul de toaletă și lavoarul, cu apa puternic alcalină – degresant bio,
 • folosesc apa puternic acidă pentru a dezinfecta orice suprafață din casă, dar și corp,
 • economie generală de bani prin eliminarea produselor chimice.

2. Adela, păreri apă Kangen după 3 ani de folosite. Inginer de profesie, familie cu 2 copii, folosește ionizatorul de apă Kangen din anul 2017.

Principalul beneficiu este faptul că toată familia bea mai multă apă și are o stare generală de sănătate mult mai bună. 

Un clasament personal pune apa Kangen cu pH 9,0 și apa neutră cu pH 7 pentru copii pe primul loc, iar următoarele sunt apa puternic alcalină și puternic acidă. Apa beauty nu am explorat-o pe deplin încă.

Cele mai citite articole

Principalele beneficii pe care eu le-am identificat sunt:

 • ușurința la băut, ușor de ingerat fără senzație de balonare,
 • senzație de energizare a întregului organism,
 • mâncarea are un gust mai bun,
 • formula ușor de realizat pentru bebeluși,
 • digestie foarte bună,
 • scaun regulat,
 • obișnuința copiilor de a bea apă de mici pentru că apa este ușor de băut și plăcută la gust,
 • avem apă sănătoasă la apăsarea unui buton, ușor de utilizat,
 • economie de timp,
 • economie de spațiu,
 • nu mai merg la cumpărat apă, cărat apă, depozitat pet sau pierdut vremea pentru a comanda apă.
 • și ca un amuzament: soțul meu spune că facem economie și la curentul electric pentru că ledul de la ecranul aparatului stă în bucătărie pe post de lumină de veghe seara când mergem să facem laptele bebelușului nostru :)

3. Mirela, păreri apă Kangen dupa 1 lună de utilizare. 30 de ani, terapeut de profesie, datorită jobului intră în contact cu multe persoane, folosește apa Kangen de puțin timp.

Primul beneficiu: încă din primele zile de consum simt că am mai multă energie dimineața când o beau. 

Pe mine, personal, m-a cucerit apa super alcalină cu pH 11.5 când am văzut cum îmi curăță legumele de pesticide. Soțului meu îi place foarte mult apa alcalină cu pH 9,5 pentru că își poate face ceai rece. Singur :) Apa cu pH 9,0 o bem și o folosim la gătit.

Ionizatorul de apă îți oferă multe beneficii. Personal am descoperit că:

 • am început din prima zi să folosesc apele care înlocuiesc chimicalele,
 • mă ajută în detoxifierea organismului, curățarea casei, dar și a hranei,
 • folosesc apa puternic acidă ca dezinfectant în casă,
 • gătesc cu apa Kangen,
 • folosesc apa beauty (pun într-o sticluță câteva picături de ser anti-age cu apă beauty pe care o pulverizez pe față, o folosesc ca demachiant și ca balsam de păr). 

Sunt sigură că în timp voi descoperi mult mai multe beneficii.

4. Dan, părerile lui după 3 ani de utilizare. 48 de ani, om de afaceri activ, pasionat de sport. A achiziționat un ionizator Kangen în anul 2017.

Primul beneficiu personal: focus, putere de concentrare mai mare și tranzit intestinal îmbunătățit.  

Pentru că apa Kangen pe care o prefer nu se bea la masă, m-am organizat mai bine cu mesele, o beau înainte cu 40 de minute și am observat că am o digestie mai bună (plus că am renunțat să beau apă la masă).

După primele săptămâni de consum la sală, am observat că: recuperarea după efortul fizic este mai rapidă, iar febra musculară nu mai apare sau e foarte mică și pe o durată mult mai scurtă de timp decât înainte.

În timpul antrenamentelor a crescut rezistența la efort, iar cel mai mare avantaj e că pot să o beau în timpul antrenamentului fără să simt că mă balonează.

Eu am achiziționat un ionizator și pentru birou după ce am văzut cât de benefic a fost pentru acasă. 

Am constatat că a fost cea mai bună investiție la birou. Banii pe care îi dădeam pe achiziționarea lunară a apei plate pentru birou îi economisim deja. Angajații au primit această investiție ca pe un semn de grijă pe care îl au din partea mea ca angajator și asta le spune că sunt apreciați la locul de muncă ceea ce îi face să se simtă mai bine la birou și să dea randament mai bun. Nivelul de energie în birou e mai crescut, este o atmosferă mai energică și o stare de bine între colegi. 

Totul este mai relaxat acum că apa este disponibilă oricând, fără să mai avem (nici acasă nici la birou) problema că s-a epuizat stocul.

Cu siguranță apa Kangen cu pH 8,5 – 9,5 este preferata mea, dar familia mea folosește foarte des apa puternic alcalină pentru a curăța suprafețele din casă, alimentele, iar apa puternic acidă ca dezinfectant. 

Am economisit timpul petrecut în magazin.

Am economisit banii pe care îi dădeam și acasă și la birou pentru apa plată.

Am economisit spațiu acasă cu recipientele de plastic în care țineam apa.

Suntem o familie cât putem de ECO și încercăm să avem grijă de mediu, iar faptul că nu mai producem plastic nici acasă, nici la birou este un mare plus pentru noi și ne dă sentimentul că facem ceva benefic pentru noi și pentru semenii noștri.

5. Valerica, păreri apă Kangen după 3 ani de utilizare. 38 de ani, artist de profesie, a achiziționat ionizatorul Kangen în 2017

În primele săptămâni de folosire am simțit ca sunt hidratată, am simțit cum apa e mult mai plăcută la gust, chiar dacă apa nu are gust, așa cum se spune.

În primele săptămâni de la cumpărare, consider că am câștigat enorm în calitatea vieții, căci ne-am educat să bem în fiecare dimineață unul sau două pahare de apă pe stomacul gol și să nu mai bem apă în timp ce mâncăm. 

De ce am spus ca m-am simțit hidratată? Pentru că înainte de a consuma apa Kangen, atunci când beam apa din pet – o simțeam pe toată în stomac, simțeam că ea stă acolo și apoi se elimina pur și simplu.

Apa pe care o folosim cel mai des este apa Kangen cu pH 9,0. O folosim pentru băut și pentru gătit.

Acasă la noi se folosește apa produsă de ionizator în multe scopuri, dar cele care îmi vin acum în cap sunt: 

 • zi de zi spălăm fructele și legumele cu apa Kangen pH 11,5,
 • aproximativ o dată sau de două ori pe săptămână ne igienizăm gura cu apa puternic acidă ph 2.5,
 • zilnic consumăm apă bună, apă vie, apă cu un gust bun și foarte ușor de băut,
 • nu mai avem grija că trebuie să cărăm peturi cu apă.

Apa Kangen este o măsură de prevenție naturală atunci când vine vorba de sănătate

Conform zicalei „mai bine previi decât să tratezi”, consumul de apă de calitate aduce organismului tău beneficii nemăsurabile, vizibile chiar din primele săptămâni care te ajută să-ți menții starea bună de sănătate, vitalitatea și energia.

Kangen înseamnă în japoneză “Întoarcere la origini” iar compania Enagic al cărei brand este Kangen, aduce oamenilor din întreaga lume, un mesaj de sănătate naturală obținută cu ajutorul primului ingredient din organism: apa, iar Apa Kangen, prin proprietățile ei antioxidante, este concepută să-ți ajute organismul în lupta lui cu radicalii liberi cu care se confruntă în fiecare zi și care îți oxidează celulele. Faptul că această apă este microstructurată o face ca ea să ajungă în organism la nivel celular, să hidrateze corespunzător dând celulelor o cantitate mare de Hidrogen molecular, care e cel mai puternic antioxidant. Și în plus, pentru că este alcalină, ajută în reducerea sau neutralizarea reziduurilor acide.

Așadar fiind o apă care prin calitățile ei se adresează în același timp la trei motive ale îmbolnăvirilor secolului nostru (deshidratarea, oxidarea și aciditatea), apa Kangen a devenit în ultimele 4 decenii preferata a milioane de utilizatori în toată lumea, ba mai mult are ambasadori din rândul specialiștilor în sănătate, cum ar fi chiar Hiromi Shynia – dr. gastroenterolog japonez, co-inventatorul colonoscopiei.

Restul tipurilor de apă pe care ionizatoarele Kangen de la Enagic le produc sunt extrem de utile pentru orice gospodărie, iar benefiicile cumulate ale celor 5 tipuri de apă împreună cu fiabilitatea ionizatoarelor fac din achiziția lor o investiție trainică în viitorul și sănătatea ta.

Dacă și tu decizi că vrei să-ți schimbi apa de la robinet cu apă Kangen trebuie să știi că Apa Kangen originală o vei obține numai din dispozitivele de marca japoneză Enagic, restul dispozitivelor producând o apă ionizată, dar nu Kangen!

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce să apelezi la o firmă particulară pentru transportul molozului

Ce avantaje oferă sistemele de parcare că soluții integrate