in ,

Piscine din Bucuresti

Piscine din Bucuresti

Piscinele reprezintă întotdeauna o opțiune de a scăpa de oraș. Și nu numai de oraș. Imaginați-va: luminile senine ale apei din piscină, cu o culoare frumoasă, in timp ce tu te relaxezi in piscina, sau  pe marginile piscinei. O piscina nu inseamna numai o ambianta unica, ci si un mod de viata. Ceva ce poate avea efect nu numai asupra fizicului, ci si asupra mentalului tău. Sunetul apei din piscină, combinat cu strălucirea soarelui creează un mediu calm. pentru starea de spirit perfecta. Piscinele – in aer liber ori acoperite, reprezintă dintotdeauna o alegere inspirată. Mai ales când vii de la birou, mai ales când vii de oriunde și mai ales dacă ai tupeul să te duci de la primă oră la piscină, chiar înainte de job! Piscinele nu sunt făcute numai pentru vară – se intelege că e vorba despre cele acoperite în acest caz.  deși probabil ești fan al piscinelor lumii – desigur ai vazut pe FB sau pe Insta fotografii uluitoare cu piscine din lume, află că nici Bucureștiul nu e de lepădat la acest capitol.

Nu uitați că piscina constituie și ea unul dintre motivele pentru care iubim vara, a lenevi la soare, pe șezlong, cu un minunat suc în mână constutuin mai mult decât o imagine idilică. Nu locuim într-un oraș care să ne permită să lucrăm de pe plajă, iar în pauză de masă să facem o baie în mare. Numărul piscinelor crește de la an la an, iar nimic nu este mai plăcut la sfârșitul săptămânii decât să te relaxezi pe un șezlong. Tocmai de aceea lista avem aici lista piscinelor din București. În plus, dacă îți place înotul e minunat să te duci la piscină și pentru acest lucru, înotul oferind un excelent antrenament cardiovascular, tonificând totodată musculatura și ajutând la slăbit. Nu numai atât: statul la soare și la aer te vor ajută să vezi lucrurile mai limpede, sau poate tot atât de limepede pe cât este apa piscinei! O piscină în aer liber sau acoperită din București, ori din apropierea Bucureștiului poate însemna relaxare și destindere și pentru cazurile când nu poți da o fugă până la mare sau la munte. Iată 20 de piscine din București (și câteva chiar din apropierea Bucureștiului) care vă pot atrage atenția.

1. Piscina AQUA by Pescariu Spa

Este chiar în oraș și e mare. Are cascade, pool bar, tot ce vrei că să te simți ca un VIP ieșit la piscină, desigur. Mai pe larg spus, e un spațiu în care se conturează o piscină largă, 2 jacuzzi-uri, un poolbar, o piscină pentru copii cu tobogane de apă și o zona de relaxare cu canapele acoperite. De-a lungul bazinului se întind șezlonguri albe așezate nu foarte aproape unele de altele. Prețurile sunt ridicate, ceea ce îi confirmă faima de cea mai luxoasă și pretențioasă piscină din București. Însă, dacă vreți să mergeți într-un loc frumos, curat, spațios și extrem de relaxant, aceasta este piscină ideală. În timpul săptămânii veți plăti 90 de Ron iar în week-end veți plăti 120 de Ron.

Piscina AQUA by Pescariu Spa Bucuresti

2. Piscina Bamboo 

E situată pe marginea lacului Tei, are o ambianța plăcută și relaxantă, cu cele mai calitative servicii și o atmosfera exotică de vacanță. Iubitorii de distracție sunt așteptați întreaga vara, în fiecare zi, de marți până duminică între orele 09.00 și 19.00, iar lunea între 12.00 și 19.00. Împrejmuită de vegetație tropicală și dotată cu servicii de înalta calitate, piscina Bamboo beneficiază de un jacuzzi, un bar cu cocktailuri răcoroase și un restaurant cu mâncăruri savuroase. Atât muzica ambientală, cât și cea mixată de DJ renumiți, va crea o atmosfera de vacanță de-a lungul întregii veri, piscina fiind deschisă în fiecare zi a săptămânii – după cum am menționat. Preț: luni – vineri 30 lei/persoană; sâmbătă-duminică 50 lei/persoană.

Piscina Bamboo

3. Piscina Floreasca

Aceasta e o altă piscină din inima orașului, situată pe str. Mircea Eliade. Arată foarte bine și nu e mereu aglomerată. E relativ mică, dar reprezintă o soluție ok pentru zilele din timpul săptămânii. E o oază de relaxare, cu o piscină mereu curată, șezlonguri, grădină, restaurant, dar și concerte de jazz și DJ la ceas de seară. Piscina este deschisă în fiecare zi de la 10:00 la 18:30. Prețuri: de luni până vineri, 35 RON copii, 45 RON adulți; în weekend-uri 50 RON copii, 70 RON adulți. Prosop 25 RON.

Piscina Floreasca

4. Piscina Daimon

E aproape de Sala Polivalentă. De fapt, aceasta nu este numai o piscină, e un întreg complex în care găsești de la piscina exterioara și interioară, la terenuri de fotbal, tenis, sală de aerobic, fitness, spinning, karate, club sau restaurant. N-ai zice că lângă Sala Polivalentă există atât de mult spațiu și că în spatele veșnicului Părculeț al Copiilor poți totuși să te bucuri de un club atât de variat. Piscina Daimon este situată lângă terenurile de joacă și este nu foarte extinsă, dar beneficiază de un bazin mult mai mare față de alte piscine din București. Ca orice piscină care vrea să fie de top, are atât șezlonguri de plastic, cât și  șezlonguri de lemn cu saltele și câteva baldachine acoperite în care te poți ascunde puțin de soare. Sezlongurile au umbrele și măsuțe, există și gazon dar și suprafață rigidă. 40 de RON taxa de intrare pentru o zi în timpul săptămânii, iar în week-end plătiți 60 de Ron. Pentru 65 de lei puteți avea parte de un serviciu all inclusive, cu posibilitatea de a beneficia și de celelalte servicii ale clubului – fitness, aerobic, masaj, solar etc. Un abonament anual ajunge la circa 2.700 de lei (659 euro). La Diamon Club se pot lua și lecții de înot. Prețul unei ședințe este de 50 de lei

Piscina Daimon

5. Piscina Aqua Garden Militari Residence

„O oază de relaxare chiar la tine în cartier” – așa se spune despre această piscină. Piscina Aqua Garden Militari Residence vă așteaptă de luni până duminică, biletele de intrare costând fie 30 lei, fie 50 în weekend. Puteți găsi aici: loc de joacă pentru copii, grădina japoneză, bar tropical, cascade, foișoare si bunătățuri culinare. Adresa: Str. Rezervelor nr. 70, Roșu, Ilfov.

Piscina Aqua Garden Militari Residence din Bucuresti

6. Piscina IDM Club

Piscina IDM Club conține două bazine – o piscină semiolimpică destinată înotului și un bazin de agrement pentru copii. Piscina face parte din zona exclusivă a clubului IDM. Accesul în zona exclusivă este permis numai membrilor înregistrați (membrii seniori) pe baza unui abonament semestrial și a cardului de membru senior pe care îl primiți la înregistrare. Prețul abonamentului este de 720 de lei pe 6 luni de persoană, dar scade considerabil dacă vii în gașcă! La un grup de 10 persoane, ajunge chiar la jumătate. După ce ai plătit acest abonament ești membru, dar mai trebuie să plătești și 12 lei pe ora, iar taxarea se face la minut. Piscină oferă și o zona de relaxare, cabina pentru fumători și 16 vestiare individuale cu cabine de dus. Programul este între orele 09.00 și 1.00.

Piscina IDM Club din Bucuresti

7. Piscina Country Stejarii Club

Pasionaţii de înot sau de relaxare la piscină au la dispoziție aici un bazin olimpic exterior, cu sistem de încălzire, în jurul căruia se găsesc șezlonguri și pavilioane private elegante. Stejarii Country Club a lansat un concept nou de vacanță. Cei care doresc să se bucure de o vacanţă de neuitat pot alege între un pachet de servicii de 4 luni special conceput pentru perioada verii, în perioada 15 mai-15 septembrie, un pachet de o săptămâna sau acces de o zi. Cele trei variante includ acces complet la facilităţile Stejarii Country Club. De asemenea, pachetele achiziţionate pentru adolescenți, copii și cel de-al doilea membru al familiei au tarife preferenţiale.

Piscina Country Stejarii Club din Bucuresti

8. Piscina Aqua del Mar

Se află la doar 10 km de București, într-o zonă plină de verdeață, ferită de zgomot și priviri indiscrete. Piscina “Aqua del Măr” are trei cercuri cu facilități diferite (relaxare, joacă și înot), precum și un bar. Piscina face parte din Saftica Resort, un complex ce se întinde pe o suprafață foarte mare și include toate facilitățile: salon pentru evenimente, spații de cazare, parcare. Program: luni-vineri 10:00 – 21:00; sâmbătă 10:00 – 18:00; duminică 10:00 – 18:00. Preț: luni-vineri 20 lei/persoană; sâmbătă-duminică 40 lei/persoană. Copiii plătesc tarif întreg. Adresa: DN 1, Săftica, Ilfov

Piscina Aqua del Mar din Bucuresti

9. Piscina Younivers

Piscină din spatele Casei Presei din București  este cochetă și discretă și are o zonă de plajă cu nisip. Intrarea este 40, respectiv 50 de lei. E considerat cel mai cool hotspot al verii. Piscina e ideală pentru cei care își doresc un mix perfect echilibrat între relaxarea la piscină, distracție sub cerul înstelat și un restaurant cu preparate fine cuisine. Cele 300 de șezlonguri sunt poziționate în două zone: VIP, aflată chiar pe marginea piscinei pentru adulți, și în vecinătatea restaurantului și a piscinei pentru copii. Elementele de design și decor ale Younivers Summer Club amintesc de atmosfera unei insule grecești. Combinațiile cromatice și cele de texturi au fost gândite pentru a asigura un grad ridicat de confort vizual și o experiență completă de răsfăț în mijlocul orașului. Program: duminică-joi: 9:30 am – 1:00 am, vineri-sâmbătă: 9:30 am – 4:00 am. Intrare: luni-joi: 40 RON, vineri-duminică: 60 RON

Piscina Younivers Piata Presei Bucuresti

10. Piscina Divertiland

Cele mai citite articole

Cum ar fi să poți să stai în fiecare zi pe țărmul oceanului? La Divertiland găsești una dintre fascinantele atracții acvatice:  țărmul artificial al oceanului, cunoscut sub numele de Piscină cu valuri. Aceasta te va face să crezi că te afli pe o insulă tropicală unde vor veni către tine valuri cu o viteză uimitoare. Piscina cu valuri este una dintre cele mai populare zone ale parcului și e singura de acest gen. Valurile, realizate cu ultimele tehnologii în materie, sunt controlabile, sigure și reprezintă o copie fidelă a valurilor create de natură. Program: luni – duminică 10:00 – 20:00; tobogane luni – duminică 11:00 – 18:00. Preț: luni – vineri 40 lei/adult, 30 lei/student, elev, copil peste 10 ani, 25 lei/copii sub 10 ani, gratuit pentru copiii mai mici de 3 ani, 30 lei/senior peste 60 de ani; sâmbăta-duminica 65 lei/adult, 50 lei/student, elev, copil peste 10 ani, 25 lei/copii sub 10 ani, gratuit pentru copiii mai mici de 3 ani, 30 lei/senior peste 60 de ani. Adresa: Strada Divertismentului 1, Chiajna.

Piscina cu Valuri la Divertiland din Bucuresti

11. Piscina La Plage Club&Buddha Bar

Această piscină are un preț de intrare de 75 de lei, în care este inclus șezlongul și un produs din meniu într-o atmosferă de lounge exclusivistă. Chiar dacă este undeva spre Otopeni, drumul merită, pentru că aici ai o plajă cu nisip și spații foarte largi. Intrarea este 30, respectiv 50 de lei. Adresa: Șoseaua Odăii 26-30

Piscina Otopeni La Plage Club&Buddha Bar

12. Piscina Chaboo

Poziționată într-o zona cu reputație din capitală (zona Floreasca), Chaboo Pool &Club se prezintă cu cea mai mare și mai luxoasă piscină exterioară din Capitală. Este un spațiu elegant, în care se conturează o piscină largă, o piscină pentru copii, un restaurant și un bar. Locația are o parcare privată de aproximativ 200 de locuri. Program piscină – luni-duminică 9:00-19:00. Intrare: luni-vineri: 30 RON, sâmbătă-duminică: 50 RON.

Piscina Chaboo Floreasca Bucuresti

13. Piscina The President

Situată în incinta parcului Tei, The President Pool and Lounge reprezintă locația perfectă pentru o vară la piscină. Programul piscinei este de luni până duminică între orele 10:00 și 19:00. Aici, te vei bucura de un moment de relaxare, într-o ambianța plăcută, alături de prieteni. Program: luni-duminică: 10:00 – 19:00, intrare: luni -vineri: 20 RON/copil, 30 RON/adult, sâmbătă-duminică: 30 RON/copil; 50 RON/adult.

The President Pool and Lounge Tei Bucuresti

14. Piscina Playa Verde

Playa Verde este fostul ștrand Străulești. Dispune de două piscine, plajă, vestiare, dușuri, zona barbecue, masă de fotbal, bar, șezlonguri și terasă. Adresa e Bd. Bucureștii Noi nr.247Program: luni-duminică: 10:00 – 20:00, intrare: luni-vineri: 25 RON, sâmbătă-duminică: 35 RON. Șezlong, masă și umbrela incluse. Copiii între 0-9 ani au acces gratuit.

Piscina Playa Verde București

15. Piscina Radisson Blu

Piscina din spatele luxosului hotel de pe Calea Victoriei este ceva mai mică, oarecum exclusivistă, prețuri măricele, dar lume mai puțină și liniște. Piscina exterioară este maricică, apa e curată, șezlongurile sunt comode și așa mai departe. Intrarea în timpul săptămânii este 100 lei, însă cei de la Radisson Blu au și un program de fidelitate Blu Benefits care oferă reduceri de până la 20% in funcție de suma cheltuită. Prețurile pentru băuturi și mâncare sunt mari, dar e normal pentru că vorbim despre Radisson Blu.

Piscina Radisson Blu Bucuresti

16. Piscina Blueberry

În zona Otopeni se află această piscină de la Ambasad Or, cu o apă excelentă și zone de relaxare umbrite. E recomandată în timpul săptămânii, pentru liniște. În weekend aveți parte de muzică dată mai tare, băi cu spumă etc. Este un loc spațios ce îmbină elemente de arhitectură modernă cu verdeață. Parcarea este foarte mare și cu siguranță veți uită că locuiți într-un oraș unde există numai blocuri. Bazinul este unul semiolimpic înconjurat de șezlonguri cu măsuță și umbrela, baldachine, spații de relaxare, canapele acoperite și un restaurant. Există și o piscină mai mică pentru copii. Accesul în incinta Blueberry Pool din cadrul complexului Ambasad’Or Events se poate face și prin achiziţionarea unui abonament ce oferă statutul de membru VIP Silver sau VIP Gold; Membrii VIP Silver obţîn acces nelimitat la piscină, de luni până vineri, în conformitate cu programul de funcţionare Blueberry Pool, șezlong și prosop, contracost pentru suma de 150 de euro (la cursul zilei); Membrii VIP Gold obțin acces nelimitat la piscină, de luni până duminică, in conformitate cu programul de funcționare Blueberry Pool, șezlong și prosop, contracost pentru suma de 300 de euro (la cursul zilei).

Piscina Blueberry Bucuresti

17. Piscina Vila 23 Snagov

Situată în Snagov, în apropierea lacului Snagov. De fapt, Vila 23 Snagov oferă, pe lângă piscină în aer liber și un centru spa cu saună, piscină interioară, cadă cu hidromasaj și baie de aburi. Vila 23 Snagov are o grădina și o zonă de plajă privată. Tarife: 70 RON – 1 zi acces piscină pentru 2 persoane, prosop și șezlong inclus. Program: luni-duminică 09:00-23:00.

Piscina Vila 23 Snagov

18. Piscina Snagov Club

Piscina-bar de la Snagov Club are o apă limpede și curată, pregătită să te răcorească, șezlonguri confortabile pe care să te relaxezi savurând băutura favorită, înconjurat de muzică și bună dispoziție. Adresa:  Stradă Nufarului,  Snagov. Tarif: 50 RON, de luni până vineri!

Piscina Snagov Club

19. Piscina Health Club – InterContinental

O piscină interioară, cu o terasă în aer liber, cu vedere spre Universitate. Un centru de fitness complet echipat, cu antrenor personal. Jacuzzi, o gama largă de masaje thai, plus saună uscată și umedă. Poți găși toate acestea la Health Club 22, la cel mai înalt nivel al hotelului InterContinental Bucureșți. Pentru că relaxarea este percepută diferit, Health Club 22 oferă posibilitatea intrărilor zilnice, dar și a abonamentelor în regim single, pentru cupluri, copii sau abonamente de grup, pentru companii, în varianta day time sau full time, cu perioade începând de la o luna, până la 12 luni. Accesul zilnic pentru adulți este 85 lei, în timp ce pentru copii intrarea costă 35 lei. Un abonament de 1 luna pentru o persoană este 400 lei (06.00 – 22.00) iar dacă vrei să îl prelungești cu 2 luni vei da 1200 lei (în același interval orar). Există abonamente și pentru 6 luni sau un an, toate garantându-ti intrarea atât la piscină, cât și la sala, masaj, saună si jacuzzi. Health Club este deschis de luni până vineri, între 6.00- 22.00. Contact: Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 4.

Piscina Health Club – InterContinental Bucuresti

20. Piscina-centru wellness Therme București

Nu degeaba am plasat această propunere de piscină ultima pe listă. Deoarece este de departe considerată cea mai tentantă piscină. A devenit supertentantă mai ales după ce s-a deschis și zona Sands of Therme – cea mai mare plajă urbană din Europa. Nisip, palmieri, șezlonguri, muzică, apă de vis, pool bar și multe altele. Intrarea are prețuri complexe, în funcție de ce alegi, dar variază între 45 și 95 de RON pe zi. Unii ar putea considera un dezavantaj distanța față de București, dar mulți depun mărturie “de la fața locului” că merită efortul. E la câteva minute de Capitală, Therme București fiind considerat cel mai mare centru de wellness, relaxare și entertainment din Europa. O adevărată oază cu plante exotice, piscine cu valuri și tobogane cu apă termală de care poți să te bucuri chiar dacă afară sunt -25 de grade. La Therme, temperatura aerului este întotdeauna de 29-30 de grade, iar a apei, de 30-33 de grade, ideală pentru distracție și bălăceala.

Piscina-centru wellness Therme București

Vouă care piscină din București vă place cel mai mult?

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Urări și mesaje de La mulți Ani pentru ziua de naștere

Loc de joaca - Tara lui Patratel - Bucuresti

Locuri de joacă din București