in

Principalele beneficii pe care le ofera serviciile de inchirieri auto

In ultimii ani, din ce in ce mai multe persoane au inceput sa ia in calcul varianta inchirierii unui autoturism, din diferite motive: fie ca nu au suficienti bani pentru a-si cumpara o masina proprie, fie ca se intorc in tara, in concediu sau de sarbatori, din strainatate si nu au cu ce sa se deplaseze pe tot parcursul sederii, fie ca au masina in service timp de cateva zile, conducatorii auto au oportunitatea de a beneficia de cele mai bune servicii in acest sens.

Serviciile de inchirieri auto Bucuresti reprezinta cea mai buna varianta in vederea deplasarii atat pe distante mai lungi, cat si pe distante mai scurte.

Ce avantaje au conducatorii auto care inchiriaza un autoturism

In primul rand, trebuie mentionata economia de timp. Daca prima optiune a conducatorilor care au masina in service, spre exemplu, ramane autobuzul, cu certitudine vor regreta din prima zi acest lucru. Traficul este foarte aglomerat, vor intarzia la serviciu, nu vor putea sa stea confortabil, se vor confrunta cu tot felul de situatii neplacute in cazul in care decid sa ia autobuzul.

De asemenea, sunt cazuri in care conducatorii auto vor trebui sa schimbe chiar si doua sau trei mijloace de transport pana sa ajunga la destinatie.

Cele mai citite articole

In afara de economia de timp, se poate vorbi si despre economia de bani, deoarece suma achitata la compania de inchirieri auto si suma platita pentru combustibilul masinii inchiriate va fi mult mai mica, comparativ cu cea a curselor cu autobuzele sau cu alte mijloace de transport in comun.

Un alt avantaj al serviciilor de inchirieri auto este sansa de a conduce masina mult visata. Daca sofatul este una dintre cele mai mari pasiuni ale clientului companiei DPD Rent, cu siguranta ca inchirierea unei masini se va dovedi o alegere foarte buna, avand in vedere selectia generoasa de automobile.

Clientii pot alege o masina care va avea drept carburant benzina sau motorina, care poate avea motor manual sau automat, in oferta companiei fiind disponibile si masini de tip VAN cu 8 locuri.

Confortul oferit de masina inchiriata reprezinta un alt avantaj pe care il au clientii DPD Rent. Fiecare autoturism este complet echipat, astfel incat sa intruneasca toate conditiile impuse de client, fiecare autoturism beneficiaza de inspectii tehnice periodice, de verificari si de schimburi de ulei, anvelope si piese, in functie de necesitati.

Nu in ultimul rand, inchirierea unei masini ofera conducatorului auto posibilitatea si libertatea de a calatori in siguranta in afara orasului, pentru a vizita diverse obiective turistice, spre exemplu, sau pentru a merge in concediu la mare sau la munte.

Cei care decid sa inchirieze un autoturism din oferta DPD Exclusive Rental beneficiaza de preturi accesibile si de servicii de calitate. Clientii pot inchiria masini de lux (BMW X5, X6, Audi A4, A5, A7, A8), precum si masini low cost, de la 10 euro la zi, precum Dacia Logan, Opel, Peugeot, Ford, Volkswagen, Hyundai, iar lista poate continua.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce să cumpărați o placă pe roți pentru joacă și deplasări autonome?

Principalele motive pentru care femeile apeleaza la marirea buzelor cu acid hialuronic