De ce să cumpărați o placă pe roți pentru joacă și deplasări autonome?

De

Pentru că vremea de afară ne îmbie la exerciții fizice și la distracție, magazinul online Monkey Board vine în întâmpinarea dorințelor amatorilor de mișcare în aer liber cu o gamă variată de mijloace de deplasare autonome. Indiferent că vă doriți o trotinetă sau o bicicletă, un hoverboard sau o pennyboard, aveți șansa ca să obțineți produsul visat la un preț mai mult decât accesibil.

În plus, dacă nu vreți în ruptul capului ca să renunțați la bicicleta voastră clasică, puteți comanda online de pe site-ul lor o roată electrică, pe care, montând-o în doi timpi și trei mișcări, vă transformă instant vechea bicicletă într-una șmecheră, ultimul răcnet. Dacă vă plictisiți de atâta modernitate, pur și simplu schimbați roata și vă reîntoarceți la forma tradițională a obiectului favorit de pedalat, ca de pe vremea bunicului.

Pennyboard, cea mai bună jucărie de vară

Pentru că este perioada premergătoare vacanței de vară a copiilor, probabil că micuții deja vă cer să le luați o placă pe roți colorată.

Și ce poate să fie mai ieftin și mai de efect decât un model de pennyboard?

La Monkey Board asemenea jucării pentru joaca în aer liber sunt atât de convenabile ca preț încât puteți ca să le luați celor mici chiar mai multe!

Dacă aveți doi copii, nu unul singur, pentru a preîntâmpina certurile inerente dintre frați referitoare la unica placă pe roți existentă în casă, a lua o a doua pennyboard este chiar o necesitate obiectivă.

Faptul că respectivul gadget este disponibil online în diverse modele și culori este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care este actualmente acest produs este atât de popular în rândul copiilor și chiar al adolescenților.

Până vor trece la următorul nivel, al achiziționării unui hoverboard, pot ca să exerseze după voia inimii pe o astfel de placă de plastic vesel colorată. Plus că este și foarte ușoară.

Pennyboard, o placă ideală pentru deplasările urbane pe distanțe scurte

Mulți liceeni, dar chiar și studenți, obișnuiesc ca să își ia cu ei placa pentru a călători la/de la școală prin oraș, ea putând ca să fie depozitată lejer în rucsacul urban sau pur și simplu purtată sub braț, pe post de accesoriu la modă.

O pennyboard de la Monkey Board este totodată un mijloc de antrenament ideal pentru acei începători care visează ca peste un timp să încerce tot soiul de scheme șmechere, pe care aceia ce fac skateboarding le arată în filmulețele de pe YouTube.

O astfel de placă pe roți pentru novici este ideală pentru a învăța mișcările de bază. Are roțile mai mari în comparație cu un skateboard tipic, ceea ce îi permite ca să aibă o stabilitate mai mare la folosire și să nu existe accidente grave pe drumurile denivelate.

Ce-i drept, nu poți să faci mari acrobații cu o pennyboard, dar este la fel ca la haltere: pentru a ridica greutăți de 200 de kg, trebuie la început ca să exersezi cu gantere de un kilogram!

Așa e și la skateboarding: pentru a deveni un maestru al mersului pe plăcile profesionale, trebuie la început ca să repeți și să tot repeți mișcările de bază până se transformă în automatisme.

Dacă vreți să folosiți o pennyboard pur și simplu pentru deplasările scurte din punctul A în B ați dat lovitura preț/utilitate! Puteți avea parte de stabilitate chiar dacă îi imprimați plăcii o viteză mai mare.

Evident, deoarece o astfel de placă de plastic este de regulă viu colorată, pentru job, mai ales dacă sunteți corporatist, vi s-ar potrivi mai bine o trotinetă electrică sau un hoverboard, deoarece aceste mijloace autonome de deplasare îmbină spiritul ludic cu seriozitatea degajată.

Evident, cei scorțoși vor spune că tot o mașină electrică e mai bună, dar aceia care vor să trăiască plenar sentimentul de libertate, nu vor fi de acord niciodată cu o astfel de părere. Ba chiar vor visa la acea placă zburătoare pe care o tot admiră pe internet. Până atunci exersează cu multă consecvență pe una ale căror roți mai au (deocamdată!) contact cu solul. Dar vremea când vor călători prin aer, pe deasupra blocurilor e tot mai aproape! Iar ei vor fi atunci pregătiți pentru marea aventură prin jungla urbană!

Lasa un Comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publica.

S-ar putea sa-ti placa