Raed Arafat a anunțat ce urmează în cazul dramatic din Timiș: ‘Autoritățile locale vor decide’

0
38

Șeful DSU, Raed Arafat, a arătat care sunt următorii pași pe care autoritățile îi vor urma în cazul tragic din Timiș, unde dou copii și o femeie au murit.

Citește și: Cătălin Rădulescu îi arată ușa primarului care a spus că Dăncilă nu e un candidat bun: ‘Probabil se gândea la dânsul’

„Cei care sunt internați rămân internați până ce medicii îi externează. Oamenii nu se vor întoarce la bloc dacă au simptome în acest sens. Blocul este evacuat acum. Vor fi cazați în altă parte. Deja locul este găsit până ce se fac verificări. Autoritățile locale din Timiș vor decinde când se pot întoarce în bloc în siguranță”, a declarat Raed Arafat pentru B1TV.

Cele mai citite articole

O ședință de urgență are loc în aceste momente la Prefectura Timiș. A fost convocată șefa DSP, dar și șefii altor instituții cu atribuții în domeniu. Vă reamintim că nouă persoane dintr-un bloc de pe strada Mioriţei din Timişoara au ajuns la spital în ultimele zile, iar trei dintre acestea au murit.

„ ISU a trimis echipe de investigare care pot sa constate daca exista substante toxice. Si din alte judete au fost trimise echipaje care sa ajute echipajul de la Timisoara. Vrem sa aflam cum au ajuns cei doi copii si doamna care a decedat, unde au avut contacte si vom vedea cu ce rezultate vor veni colegii care investigheaza zona. Chestia cu deinfectia sau deratizarea nu stiu daca s-a confirmat inca. Nu vrem sa speculam pâna nu avem concluzii definitive. Astept sa fiu sunat sa mi se spuna care sunt concluziile. Suntem in contact si cu cei de la Ministerul Sanatatii”, a mai declarat Raed Arafat, potrivit opiniatimisora.ro.


Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Please enter your comment!
Please enter your name here