in

Real Madrid își propune să revină în fruntea Europei. Șansele “galacticilor“ la cucerirea UEFA Champions League

Carlo Ancelotti este, conform așteptărilor fanilor lui Real Madrid, dar și conform prognozei specialiștilor, la ultimul sezon pe banca echipei din capitala Spaniei. Italianul plănuiește să își facă o ieșire de gală din scenă, înainte de a prelua naționala Braziliei. El vrea să câștige încă un trofeu al Ligii Campionilor. Ancelotti are în palmares două trofee UCL cu AC Milan și tot atâtea la conducerea lui Real Madrid, însă vrea să câștige și cea de-a cincea “urecheată“ din palmares.

Cel mai de succes club de fotbal european își pune speranțele în reputatul tehnician, însă are și alte motive de încredere, în perspectiva unui parcurs european de succes. La fel ca în fiecare an, Real Madrid este printre favoritele fanilor și bookmakerilor la cucerirea trofeului. În continuare, poți afla care sunt argumentele “galacticilor“ să spere la cea de-a 15-a astfel de cupă din istoria clubului, precum și ce șanse le dau bookmakerii.

Trei motive pentru care Madridul poate spera la UCL

“Los Blancos“ au rămas fără Karim Benzema, cel care a contribuit din plin la ultimele cinci succese din UEFA Champions League. Cu toate acestea, madrilenii păstrează suficiente argumente pentru a fi printre favoriții la cucerirea unui nou astfel de trofeu. De altfel, oferta de pariuri pe Champions League indică faptul că echipa lui Carlo Ancelotti este a treia favorită la câștigarea titlului, însă cu o cotă destul de mare. Bookmakerii le oferă spaniolilor cota 9,00 pentru un succes final. Iată de ce Real are șanse la succes:

  1. Carlo Ancelotti – în vârstă de 64 de ani, Ancelotti este cel mai de succes antrenor din competiție, iar experiența sa poate face diferența în orice duel. Italianul ar urma să plece de pe Bernabeu la finalul sezonului, iar țelul său este să o facă cu cel de-al șaptelea trofeu cucerit din postura de manager al Realului. Celebru pentru atitudinea sa relaxată și pentru abilitatea de a gestiona în mod eficient personalitățile puternice dintr-un vestiar precum cel al Realului, Ancelotti poate fi un atuu deosebit al “galacticilor“ și în acest sezon.
  1. Calitatea jucătorilor – Rudiger, Alaba, Modric, Bellingham, Vinicius Jr., dar și ceilalți fotbaliști ai madrilenilor sunt staruri deja consacrate, a căror valoare nu poate fi supusă îndoielii. Cu siguranță, venirea englezului Bellingham poate transforma complet jocul Realului și îl poate duce la următorul nivel.
  1. Blazonul – Real este cea mai titrată echipă europeană, inclusiv la nivel de UEFA Champions League. Niciunul club din lume nu îi este ușor să joace pe Bernabeu, iar “galacticii“ pornesc ca favoriți în orice duel, chiar și în deplasare.

Cele mai citite articole

Principala favorită la câștigarea Ligii este chiar campioana en-titre, Manchester City. Englezii au cota 3,20 să își păstreze trofeul, fiind urmați în ierarhia favoriților de către nemții de la Bayern Munchen, cu 6,00. Top 5 este completat de Arsenal, cu 11,00 și rivalii madrilenilor, cei de la FC Barcelona. Catalanii au cota 15,00 să câștige competiția. Aceste cote pot să se schimbe, în funcție de parcursul echipelor menționate.

În concluzie, Real Madrid păstrează șanse să fie din nou “regina“ Europei, iar galacticii se bazează pe experiența antrenorului, dar și pe calitatea jucătorilor și pe blazonul general al clubului. Alege să pariezi și tu pe ei, în mod responsabil, însă analizează foarte bine opțiunile și ține cont și de celelalte echipe înscrise în competiție, pentru a-ți spori șansele de succes.

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cum să îți vopsești în mod corect gardul

Ai nevoie de efectuarea unor analize și nu te poți deplasa la clinică? Află acum ce opțiuni ai!