in

Se apropie ziua lui și încă nu știi cu ce cadou să îl surprinzi? 

Nu mai știi ce cadou să îi iei anul acesta? Ai rămas în pană de idei și ziua lui bate la ușă? Sau vrei ca anul acesta să îl surprinzi cu un cadou inedit prin care să îi arăți cât de mult îl iubești? În oricare dintre situații te-ai afla, poți respira liniștită deoarece soluția este aici. 

Iată 4 idei de cadou cu care îl vei surprinde pe cel iubit:

  1. Butoni de cămașă

Poți să îi faci un cadou cu adevărat special și să îi cumperi o pereche de butoni de cămașă personalizați pentru cămășile bărbătești. Acesta este un cadou elegant și îl poți face mult mai special dacă ești atentă la preferințele lui. Aceștia pot fi făcuți și la comandă, poți alege materialul și modelul astfel încât să fie potriviți preferințelor lui. 

  1. Un kit de îngrijire a bărbii

Este bine știut că menținerea unei bărbi necesită multă atenție și timp. Cu un set care să conțină toate obiectele de care are nevoie pentru îngrijirea bărbii sale, de la ulei de barbă până la pieptene din lemn, i-ai ușura mult treaba și ar rămâne foarte plăcut surprins. 

  1. O pereche de încălțăminte 

Cele mai citite articole

Poate l-ai auzit vorbind despre o anumită pereche de pantofi sau de ghete care i-a atras atenția sau pe care chiar și-ar dori-o. Ei bine, acesta e momentul perfect să îl surprinzi dăruindu-i o pereche de ghete bărbătești de iarnă, care este un cadou ideal pentru acest sezon rece. Astfel, îi dăruiești un cadou atât plăcut cât și util, pe care îl poate folosi chiar și pe o perioadă mai îndelungată. 

  1. Un obiect personalizat

Dacă este fumător, îl poți surprinde cu o brichetă pe benzină/ motorină personalizată. Dacă este pasionat de gătit, îi poți personaliza un șorț de bucătărie. Afla care sunt pasiunile lui și poți merge la sigur cu un cadou personalizat. Dacă vrei să creezi un moment emoționant și să îi demonstrezi cât de mult îi iubești, îi poți dărui un tablou personalizat cu o hartă a stelelor în care să imortalizezi un moment special din viața lui sau a voastră. 

Ziua lui de naștere este un moment special și ocazia perfectă pentru a-i arăta, printr-un cadou special, toată afecțiunea ta față de el. Chiar dacă se apropie vertiginos această zi, poți fi creativă și să îi dăruiești un cadou inedit, indiferent că alegi să îi cumperi un kit pentru barbă care îi poate fi foarte folositor, fie că îți pui imaginația la contribuție și îi personalizezi un cadou. 

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce este aparatul dentar Spark o inovatie in indreptarea dintilor? 

Cele mai populare uleiuri esentiale pentru aromaterapie