in

Sfaturi importante pentru a gasi ceasul perfect pentru barbati

Ceasurile de mana au fost intotdeauna accesorii foarte populare pentru barbati si pare ca nu se vor demoda niciodata. Diversitatea marcilor si a modelelor este uriasa, iar acest lucru poate face ca un cumparator sa piarda imaginea de ansamblu.

Sunt prezentate mai departe mai multe sfaturi utile pentru a cumpara cele mai frumoase ceasuri barbatesti.

Ceasuri barbati – estimarea costurilor de intretinere

Desi atunci cand sunt cumparate ceasuri barbati, exista tendinta de a crede ca ceasul este, pur si simplu, un produs care nu se va strica niciodata sau care nu necesita intretinere, aceasta conceptie este profund gresita. Asadar, inainte de cumpararea unui ceas, este important sa fie intrebat un ceasornicar despre intretinerea periodica a modelului respectiv. Mai ales in cazul ceasurilor de lux scumpe, cu miscari mecanice complexe, intretinerea poate fi si ea foarte scumpa.

Ceasurile simple cu cuart, pe de alta parte, pot fi gata de utilizare prin simpla schimbare a bateriei.

Ceasul trebuie sa fie relevant pentru propriul stil

Nimeni nu cumpara un ceas doar pentru a afla ce ora este. Ceasurile au devenit in prezent accesorii de baza pentru completarea tinutei. Dar nu toate ceasurile se potrivesc la toate stilurile. Un ceas elegant, de exemplu, arata excelent cu un costum, dar adesea nu se potriveste cu pantaloni scurti si tricou, tinuta in care s-ar incadra mult mai bine un ceas sport.

Ceasurile de mana sunt unele dintre cele mai bine pastrate obiecte

Cele mai citite articole

Un ceas de mana bun va fi folosit multi ani si, in mod ideal, chiar toata viata. De aceea este foarte important sa fie gasit produsul potrivit.

Nu se recomanda cumpararea ceasurilor de pe piata neagra

Mai ales cand este vorba despre ceasuri de inalta calitate si, deci, scumpe, se recomanda achizitia din magazine, unde se va primi factura si garantie. Pe piata neagra pot fi obtinute ceasuri de marca scumpe, de multe ori la preturi mai mici decat in magazin, insa exista si riscul ca ele sa nu fie originale.

Atentie la modelul ceasului

Chiar daca o colectie este la moda, asta nu inseamna ea ca se potriveste pentru toata lumea. Ceasurile inseamna dragoste si deci fiecare model ar trebui tratat separat. Exista, de exemplu, colectii de ceasuri scoase la vanzare in grup. De multe ori, insa, nu toate ceasurile din colectie se potrivesc cu adevarat si uneori va fi purtat doar unul, in timp ce restul ajunge in dulap, unde ceasurile respective vor ramane mult timp.

Inainte de face o achizitie ar trebui realizate cercetari, astfel incat produsul ales sa fie cel mai potrivit cu preferintele stilistice si cu nevoie specifice ale utilizatorului.

Trebuie gasit ceasul perfect

Ceasurile sunt obiecte foarte speciale. Un ceas frumos poate fi gasit rapid, insa este acesta cel mai potrivit? Este mai bun un cadran albastru? Sau unul negru? Oare cureaua trebuie sa fie metalica? Sau din piele? Ori, poate, din silicon? Ce functii trebuie sa aiba ceasul? Toate aceste intrebari si raspunsul la ele conteaza in momentul alegerii ceasului potrivit.

Ceasul perfect trebuie sa il impresioneze pe cel care il va purta, nu pe cel care il cumpara, motiv pentru care preferintele primul sunt cele mai importante. Din acest motiv, destinatarul unui ceas cadou trebuie sa fie o persoana apropiata, pe care cumparatorul o cunoaste suficient de bine incat sa stie ce isi doreste.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Soluții și dispozitive inteligente, într-o expoziție inedită la Paris

Cincizeci de micro roboți, în turneu în Japonia