Sfaturi pentru alegerea unui meniu de nuntă economic

0
33

Fiecare detaliu este important în bugetul unei nunți, iar felurile de mâncare ce se vor servi după ceremonia religioasă trebuie să fie inspirat alese.

Un meniu nuntă Ploiești accesibil puteți găsi la Seva Events. Dacă ați decis ca să vă organizați petrecerea  la restaurantul lor ați tras lozul câștigător, pentru că puteți alege la preț mic dintre trei categorii de pachete de bază.

Așa o să economisiți bani, o să vă puteți limita la suma stabilită inițial pentru meniu și chiar să nu eliminați nimic de pe listă referitor la decoruri sau formația muzicală.

Alegeți un meniu de nuntă Seva Events ca să faceți economie!

La fel ca și în cazul tuturor cheltuielilor de nuntă, pentru a economisi bani la meniu este esențial ca să cunoașteți posibilitățile și pachetele oferite de către furnizori diverși.

Pe de altă parte, ar trebui să defalcați pe elemente fiecare articol separat, începând de la tortul de nuntă, antreu, felul principal, desert, băuturi, trupa muzicală sau DJ, costumul de mire, rochia de mireasă etc. și să împărțiți corect bugetul pentru fiecare categorie. Dacă nu vă descurcați, puteți apela la un ajutor profesionist, respectiv la un organizator de nunți.

Dacă deja ați ajuns la un consens în legătură cu valoarea meniului, puteți începe prin consultarea unui meniu mai simplu, de bază, la care ulterior veți adăuga în funcție de buget și de preferințe și alte elemente.

Tipul de meniu ales va influența foarte mult costurile totale ale petrecerii de nuntă. Puteți alege fie un meniu complex sau mai simplu, după posibilități.

Pentru a economisi bani, alegeți să minimizezi timpul de așteptare al invitaților, așa încât să puteți reduce volumul de mâncare de la recepție și să asigurați totuși confortul nuntașilor.

În afară de felul principal, desertul va fi ceea ce va rămâne de fapt în amintirea mesenilor, așa încât poți economisi alegând un meniu în consecință. Dar un tort frumos nu va șterge chiar orice neplăcere avută în legătură cu meniul. Optați pentru legumele de sezon cu o valoare mai accesibilă și eventual restrângeți delicatesele care, la urma urmei, ar putea ca nici să nu fi apreciate la justa lor valoare de către cei care le vor mânca.

Dacă bugetul este destul de strâns, cel mai inteligent lucru pe care îl puteți face este să pariați mai mult pe gustul bun și să oferiți mai degrabă niște preparate tradiționale, decât niște feluri extrem de exclusiviste, dar care costă mult.

Preferă mâncărurile foarte gustoase, dar simple, într-o cantitate suficientă. Nu micșora cantitatea de mâncare din farfurie pentru a include opțiuni mai scumpe.

În meniu ar trebui ca să existe multe preparate de bază care vor fi apreciate de către oricine. Mesele sofisticate sunt pentru cei cu bani, dar tocmai ei nu le apreciază întotdeauna la justa lor valoare.

Este ideal să oferi opțiuni de meniu cu carne și vegetarian, așa încât fiecare să poată să aleagă ceea ce se potrivește cu preferințele culinare pe care le are.

Ideea este ca felul principal să urmeze stilul nunții. Dacă îi vei mulțumi pe invitați în această privință, oferindu-le feluri de mâncare care să fie apreciate, vei câștiga provocarea.

Categoric, momentul esențial ale oricărei petreceri de nuntă este apariția tortului, care nici măcar nu este considerat drept parte efectivă a meniului (desertului). De aceea alegeți spre a oferi la masă invitaților și mici prăjiturele, înghețată cu topping sau fructe. Nu există nicio greșeală în acest sens.

Ideea este să alegeți ceva bazat pe produse sezoniere, de la producători locali, pentru că astfel se vor reduce costurile și veți ajuta și micii producători. Atenția la detalii și la plating. Este foarte important, pentru că dacă urmați aceste recomandări puteți adăuga cu siguranță un plus la rochia de mireasă sau la alte elemente ale nunții.

Cele mai citite articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Please enter your comment!
Please enter your name here