in

Statii de incarcare EV pentru compania ta – avantaje si dezavantaje

Daca ai propria companie si doresti ca aceasta sa protejezi mediul si sa ajuti la diminuarea poluarii, atunci cu siguranta ai luat in calcul, sau ai achizitionat deja, masini electrice pentru angajatii companiei. 

Masinile electrice au avantajul ca nu polueaza mediul, au devenit accesibile (nu mai sunt masini de lux, cum erau considerate odata), si sunt usor de intretinut, din cauza costurilor scazute in ceea ce priveste carburantul si piesele de schimb ale masinii. Daca la masinile clasice se schimba periodic uleiul, bujiile, filtrele si alte componente puse in miscare, la masinile electrice poti uita de aceste probleme. Toate acestea inseamna costuri reduse pentru o companie. 

Statii de incarcare EV pentru companie – avantaje si dezavantaje

Daca ai achizitionat unul sau mai multe automobile electrice pentru afacerea ta este important sa iei in calcul achizitionarea unei statii electrice. Acest lucru are mai mult avantaje decat dezavantaje.

Avantajele achizitionarii unei statii EV pentru companie

  • Cu ajutorul unei statii incarcare electrice te asiguri ca angajatii au posibilitatea de a incarca masina in timp ce sunt la birou, astfel incat sa nu piarda timp util la peco. Mai mult, in cazul unei intalniri, acestia nu vor avea probleme cu nivelul scazut al bateriei. Masina se poate incarca linistita in timp ce ei fac diverse prezentari sau lucreaza la proiecte importante.  
  • Nu mai exista scuze precum lipsa banilor pentru un plin al masinii. Mai ales inainte de salariu, cand cei mai multi angajati raman fara bani, nu va mai exista problema lipsei banilor. Chiar daca decontezi costurile, acestia trebuie sa achite initial bani din propriul buzunar. Cu ajutorul unei statii EV scapi de aceasta problema.
  • Incarcarea se face simplu, in timp ce angajatii stau la birou.
  • Exista statii EV care sunt special create pentru a fi montate in exterior. In functie de numarul masinilor poti alege una sau mai multe statii. Statiile destinate pentru exterior sunt special concepute pentru a rezista la temperaturi extreme atat in timpul iernii, cat si in timpul verii. 
  • Statiile EV nu interfereaza cu alte sisteme electrice, astfel incat poti sta linistit deoarece aparatura electrica din cladire nu va fi afectata de folosirea statiilor EV. 

Dezavantajele statiei EV

  • Un dezavantaj ar fi pretul de achizitionare. Acesta nu este unul minim, insa nu trebuie sa te descurajeze. In timp, costul se amortizeaza, iar cheltuielile finale vor fi mai minime.

Statiile EV, modalitatea excelenta pentru a face economii

Achizitionarea unei statii electrice este modalitatea perfecta pentru companie de a face economii. Angajatii petrec mai mult timp la birou, iar curentul consumat de statii este minim. In plus, poti face economii substantiale prin inlocuirea iluminatului clasic cu iluminat cu becuri LED. Cand vine vorba despre companii, este ideal sa se apeleze la sisteme de iluminat inteligente, mai ales pe timpul noptii, cand angajatii sunt acasa. Luminile inteleligente se vor aprinde doar la detectarea miscarii, astfel incat in cazul in care persoanele rauvoitoare patrund In interiorul cladirii, sau chiar in curte, luminile se vor aprinde automat  la detectarea miscarii. Acestea, alaturi de un sistem performant de camere de luat vederi vor alcatui probe esentiale in prinderea hotilor.    

Un alt mod de a face economii cand vine vorba despre afacerea ta, si de a proteja mediul, este achizitionarea de aparatura din clasa A+++ care are un consum de nergie mult mai redus fata de electrocasnicele din alte clase.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cand si de ce ai nevoie de un amplificator de semnal?

evolutia muzicii

Cum a evoluat muzica in ultimii ani?