in

Glow up: 5 trucuri eficiente pentru o schimbare de look

Uneori o schimbare de look e binevenită în viața oricui. O nouă imagine îți oferă mai multă încredere, iar în același timp, îți schimbă și starea de spirit. Așa că la o anumită perioadă de timp, merită să investești în imaginea ta și să apelezi la o transformare de look. Iar acum, poți face acest lucru printr-o mulțime de metode, fără să depui prea mult efort.

Schimbă-ți garderoba

Simți nevoia unei schimbări de look? Poate că ar fi timpul să încerci câteva outfituri noi, care să te scoată din zona de confort. Dacă până acum ai fost adepta ținutelor sport, poate că ai putea face o schimbare în garderobă, optând pentru o rochiță clasică și o pereche de stiletto. De asemenea, poți încerca și câteva accesorii noi, care să te avantajeze. O pereche de cercei strălucitori sau un colier statement vor atrage cu siguranță toate privirile. Încearcă să îți updatezi garderoba în funcție de ce se poartă în sezonul respectiv. Vezi care sunt tendințele, iar apoi, pregătește-te de shopping. Îți recomandăm să optezi pentru piese vestimentare și accesorii de calitate, cum ar fi niște produse din gama Michael Michael Kors pentru femei.

Încearcă o nouă culoare de păr

O metodă simplă de a-ți schimba look-ul poate fi o vizită la salon. Fie că optezi pentru o nouă culoare de păr sau pentru o nouă tunsoare, oricare din aceste variante poate fi o alegere minunată pentru un look fresh. Iar dacă nu ai curajul de a face o schimbare radicală, poți opta pentru o perucă. Acum există o mulțime de modele cu breton, bucle sau șuvițe colorate, așa că poți alege oricând o perucă chic, pentru a te bucura de o imagine nouă. De asemenea, poți încerca diferite schimbări de hairstyle chiar și la tine acasă. De exemplu, poți încerca să îți faci o cărare într-o parte, o coadă de cal sau un coc.  De multe ori, o simplă trecere de la păr drept la bucle poate face diferența între un look banal și unul inedit.

Fă mai mult sport

O metodă eficientă de a-ți schimba aspectul fizic este prin intermediul sportului. Exercițiile fizice te ajută să ai mai multă energie și să lucrezi anumite părți ale corpului, astfel încât să te bucuri de o siluetă perfectă. Dacă încerci să faci măcar 30 de minute de sport pe zi, vei observa că te vei simți mult mai în formă și vei căpăta mai multă încredere de sine. 

Odihnește-te corespunzător

Cele mai citite articole

Un alt aspect important este deficitul de somn, care îți poate schimba cu ușurință aspectul fizic. Atunci când nu te odihnești corespunzător, te poți confrunta cu cearcăne, dar și cu apariția ridurilor. Așa că dacă simți nevoia unei schimbări de look, îți recomandăm să îți pui la punct programul de odihnă. Conform specialiștilor, un adult are nevoie de opt ore de somn în fiecare noapte. În plus, lipsa somnului nu afectează doar aspectul fizic al unei persoane, ci și sănătatea mintală a acesteia. 

Poartă ochelari sau lentile de contact

Cu ajutorul lentilelor de contact poți să îți schimbi foarte ușor culoarea ochilor. Însă, ar trebui să optezi pentru niște lentile care să se potrivească mai bine cu nuanța părului tău, astfel încât schimbarea de look să pară cât mai naturală. De asemenea, poți opta și pentru o pereche de ochelari chic. Alege un model cu rame oversized sau de tip cat eye, care cu siguranță vor atrage toate privirile.

 

Așadar, o schimbare de look e mereu binevenită, iar acum, poți face acest lucru, fără să depui prea mult efort. Dacă simți nevoia de a face acest pas, poți oricând să apelezi la ajutorul unui hairstylist, sau a unui antrenor de fitness. De asemenea, cu o simplă sesiune de shopping poți obține instant o imagine nouă. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cele mai confortabile tipuri de incaltari pentru vara

Ce presupune întreținerea interiorului unei mașini?