in

Tendințe de iluminare interioară pe care le veți vedea oriunde în 2021

Iluminatul interior este un aspect central al designului casei. Puteți schimba atmosfera casei dumneavoastră. doar prin modul în care poziționați iluminatul și tipul de corpuri de iluminat pe care le utilizați.

Proiectarea iluminatului se schimbă, de asemenea, din cameră în cameră. Ceea ce funcționează în sufragerie nu va funcționa neapărat în bucătărie sau dormitor. Iluminatul trebuie să reflecte funcțiile și atmosfera necesară fiecărui spațiu.

Iluminatul industrial a fost întotdeauna despre finisaje rustice, culori neutre și accent pe metal. Vedem retro-ul revenind, dar într-un mod diferit. Dacă vă uitați la iluminatul industrial modern, există unele diferențe puternice față de ceea ce cunoașteți ca fiind industrial tradițional. Faceți cumpărături și veți găsi corpuri retro cu detalii mai fine care arată mai mult ca o formă de artă. Dacă ați ezitat să introduceți câteva aspecte industriale în casa dumneavoastră., noul aspect modern ar trebui să vă ajute.

Becurile vintage în stil Edison se adaugă trendului de iluminare retro din prezent, proprietarii de case iubind designul nostalgic al acestor corpuri de iluminat. Forma conului rotunjit face becurile deosebite și perfecte pentru zone precum zona de living și bucătăria. Chiar și mai bine, puteți obține becuri în stil Edison în iluminatul modern LED. Optați pentru variante de LED-uri dacă doriți un dispozitiv care să dureze mai mult și să consume mai puțină energie. Dar dacă doriți experiența retro autentică, există becuri incandescente Edison încă disponibile pe piață.

Cele mai citite articole

Art Deco este un stil de iluminare ingenios. Corpurile de iluminat Art Deco sunt deosebit de bune pentru a-i da spațiului modele geometrice puternice.  Folosiți-l pentru a adăuga un sentiment informal ingenios spațiului dumneavoastră.. Astăzi dispozitive moderne Art Deco se găsesc destul de ușor.. Verificați magazinele online pentru o varietate de opțiuni. .

Becurile cu incandescență consumă foarte mult. Cea mai mare parte a puterii este irosită sub formă de căldură. Acesta este motivul pentru care a existat un trend pentru a trece la alte forme de iluminare mai eficiente și mai ecologice. Din ce în ce mai mulți proprietari de locuințe trec la iluminarea cu LED pentru a economisi  energia. Un alt avantaj al iluminării cu LED este varietatea de stiluri disponibile. Puteți obține lămpi LED în mai multe culori, luminozitate, forme și așa mai departe. Sunt o alegere excelentă atunci când aveți nevoie de un design unic pentru casa d. Cu ajutorul unui electrician puteți avea casa mai eficientă din punct de vedere ecologic.

În prezent, principalul dezavantaj al iluminării cu LED este costul. Deși vă ajută să economisiți pe termen lung, costul de achiziție este destul de mare în comparație cu alte opțiuni de iluminare. Costul LED-urilor ar trebui să devină din ce în ce mai mic,pe măsură ce tehnologia se îmbunătățește și adoptarea iluminatului cu LED-uri crește. Desigur, tehnologia inteligentă intră în alte domenii ale vieții, dar știați că acum este o cerere de top pentru iluminatul interior rezidențial?

 Chiar și atunci când nu sunteți acasă, puteți configura luminile interioare pentru a se aprinde la un anumit moment. Acest sistem poate fi instalat cu ușurință și se poate conecta la Alexa, Google Assistant sau Siri pentru activarea vocală. Această tehnologie are, de asemenea, capacitatea de a vă conecta la locația dumneavoastră. GPS, astfel încât atunci când ajungeți lângă casă., luminile se vor aprinde automat. Un avantaj al acestei tehnologii este că nu este nevoie să achiziționați becuri inteligente pentru ca acestea să funcționeze, ceea ce face mai accesibilă schimbarea luminilor de acasă.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cele mai frumoase stațiuni din Egipt

Ce este Zoom Fatigue și cum poate fi combătut?