in

Cele mai frumoase stațiuni din Egipt

Dacă îți dorești o vacanță de vis în cea mai veche destinație turistică din lume, beneficiezi de oferte early booking în Egipt cu dertour.ro, ca să te bucuri de frumusețea acestor locuri unde istoria fascinantă și natura impresionantă transformă orice călătorie într-o experiență memorabilă.

Iată care sunt cele mai frumoase stațiuni din Egipt, unde să petreci un concediu minunat, în Țara Faraonilor și a apusurilor de soare la Marea Roșie:

Hurghada

Una dintre cele mai pitorești stațiuni turistice din Egipt este Hurghada, care te va cuceri prin frumusețea plajelor naturale Orange Beach, Anemone Beach, Navy Cabane, Clubul de plajă Mahmaya, plaja de vis Elysees și plaja Old Vic.

Sunt multe locuri unde găsești mare turcoaz, palmieri uriași, nisip fin și excelente opțiuni de agrement marin. Ceea ce face din Hurghada o destinație unică este originalitatea arhitecturală, ospitalitatea gazdelor și diversitatea ofertelor de cazare, relaxare și distracție.

Beneficiezi de hoteluri de 5 stele în resorturi all inclusive situate în apropierea plajelor, au piscină și facilități de agrement: locuri de joacă, mini club, tobogane cu apă. Alegi locul favorit dintre oferte diverse precum Desert Rose Resort, Stella Di Mare Beach Resort, Steigenberger Al Dau Beach Hotel sau Jaz Aquamarine Resort.

Dacă vrei o vacanță romantică, la Hurghada găsești hoteluri de lux, vile liniștite și locuri retrase, unde poți să admiri în voie recifuri de corali, plaje cu nisip fin și să te delectezi cu specialități culinare marine.

Din Hurghada poți să pleci în excursii interesante, cum sunt croazierele pe Nil, în Valea Regilor, la templele legendare din Luxor, Aswan, Edfu sau Kom Ombo.

Sharm el-Sheikh 

Cele mai citite articole

Sharm el-Sheikh este cea mai cunoscută stațiune turistică din Peninsula Sinai și este un loc preferat de iubitorii de snorkeling din întreaga lume. Parcul marin Ras Mohammed este o destinație faimoasă pentru frumusețile de faună acvatică. 

Plajele de aici, mai ales Golful Naama, sunt vestite pentru facilitățile de agrement nautic, pentru copii este ideală plaja Dahab, așa că un sejur la Sharm el-Sheikh este cea mai bună alegere pentru o vacanță activă, la malul Mării Roșii.

O excursie la Canionul colorat în nuanțe ireale de roșu completează frumusețea unei vacanțe reușite în Egipt, la Sharm el-Sheikh.

El Gouna

Un alt resort turistic la Marea Roșie este El Gouna, o așezare marină care grupează insule și lagune splendide, de-a lungul a 10 km de plajă. Găsești aici hoteluri de lux, pensiuni idilice și case de vacanță retrase, chiar pe malul mării.

Vacanța în familie este o plăcere în El Gouna, deoarece turiștii au la dispoziție  centre de babysitting, cluburi de sport și locuri de joacă pentru copii, dar și cluburi de sporturi nautice și terenuri de golf. 

Soma Bay

Un alt punct de atracție pe harta de vacanță a Egiptului este stațiunea Soma Bay, unde poți să admiri cele mai frumoase panorame ale munţilor deşertici, dar și peisaje marine spectaculoase și plaje cu nisip fin.

Turiști din toată lumea vin la  Soma Bay pentru un spa renumit, Les Thermes Marins des Cascades, care este cel mai mare centru de talasoterapie din regiune și oferă o experiență wellness completă, apreciată de oameni de toate vârstele.

Alege locul preferat dintre cele mai frumoase stațiuni din Egipt și bucură-te de odihnă și relaxare într-un cadru natural de vis. Explorează obiectivele turistice din Țara Faraonilor, pentru o vacanță plină de legende și mister.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

6 sfaturi pentru a alege patul potrivit

Tendințe de iluminare interioară pe care le veți vedea oriunde în 2021