in

Tips&tricks: care sunt principalele beneficii pe care ți le oferă mierea de manuka?

Consumatorii care vor să folosească miere de Manuka pot descoperi din rândurile de mai jos principalele beneficii, de care se pot bucura astfel. Este vorba despre un produs extrem de sănătos, care este recomandat pentru oamenii de toate vârstele și care influențează sănătatea într-un mod pozitiv!

Miere de Manuka, eficientă pentru tratarea infecțiilor cu stafilococ

Întrucât are proprietăți antibacteriene minunate, mierea este eficientă când vine vorba despre distrugerea a foarte multe microorganisme bacteriene, dar și fungice, așa cum sunt Helicobacter, E.coli, Staphylococcus aureus sau Streptococcus faecalis. De exemplu, este dovedit faptul că mierea poate fi și de 50 de ori mai eficientă decât antibioticele clasice, care se regăsesc în farmacii și poate fi administrată pacienților de toate vârstele.

Un produs recomandat și pentru tratarea problemelor gastro-intestinale

Un alt avantaj al consumului de miere de Manuka este acela că poate trata problemele gastro-intestinale. Aciditatea, refluxul gastric, arsurile de la nivelul stomacului, dar și bacteria Helicobacter Pylori, toate pot fi eliminate cu ajutorul unor doze bine stabilite de miere, care să fie administrate corect. Mai mult, mierea are rolul de a combate paraziții intestinali, dar și gastroenterita.

Îmbunătățirea imunității

Cele mai citite articole

Printre beneficiile, de care se mai bucură oamenii care consumă miere se numără și faptul că aceasta are rolul de a întări și de a îmbunătăți sistemul imunitar. Pe termen lung, consumatorii vor scăpa de durerile de cap și de migrenele puternice, dar și de infecțiile acute de la nivelul sistemului respirator ori de durerile din gât. Mierea are, inclusiv capacitatea de a trata sinuzita, rinita, dar și tusea cronică și astmul în mod natural, fără ca oamenii să mai apeleze la produsele farmaceutice clasice.

Sănătatea orală, bine întreținută

Datorită proprietăților antimicrobiene, mierea de Manuka împiedică inclusiv formarea plăcii dentare, ajutând oamenii să se ferească de apariția cariilor. Mai mult, acest produs contribuie și la sănătatea gingiilor și previne efectele parodontozei pe termen lung. Din studii realizate în acest sens a reieșit faptul că mestecarea produselor ce au în componența lor miere de calitate poate ajuta la reducerea cu până la 35% a plăcii bacteriene, dar și la reducerea semnificativă a sângerărilor de la nivelul gingiilor.

Vindecarea rănilor și a arsurilor

Nu în ultimul rând, mierea de Manuka poate ajuta și la reducerea timpului necesar pentru recuperarea pacienților, după ce au suferit arsuri ușoare și diverse răni. Produsul este recomandat inclusiv pentru lupta împotriva infecțiilor pielii, iar rezultatele sunt unele cu totul minunate.

Obținută pe cale naturală, mierea de Manuka este sănătoasă și ușor de folosit de către persoanele de toate vârstele. Acesta este și motivul pentru care din ce în ce mai mulți oameni aleg să consume acest tip de produs atunci când se confruntă cu probleme de sănătate sau când vor să prevină o gamă variată de afecțiuni. Indicat este, însă ca oamenii se și informeze și în legătură cu dozele recomandate, în funcție de afecțiunile pe care le au.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lapte praf Topfer din inima naturii pentru bebelușului tău

Datorii plătite mai rapid? Sfaturi pentru achitarea imediată a debitelor!