in

Lapte praf Topfer din inima naturii pentru bebelușului tău

Încă din prima zi a sarcinii, Topfer dorește să sprijine părinții tineri prin intermediul  cunoștințelor și produselor din portofoliu. Indiferent că este vorba de îngrijirea din timpul sarcinii, de lapte praf Topfer sau de îngrijirea copilului, Topfer, s-a inspirat din mecanismele naturii pentru a crea și oferi produse organice de primă clasă. Numeroase teste și etichete garantează că producția de lapte praf este constant la un nivel calitativ ridicat. Topfer oferă lapte praf organic pentru sugari încă din prima zi. Astfel, oferă 4 tipuri de bifidobacterii și DHA, cu conținut de lapte organic complet și ingrediente de origine biologică cu probiotice pe baza a 4 specii naturale și reproductive de Bifidobacterii. Laptele este potrivit pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale nou-născuților în cazurile în care nu sunt alăptați. Laptele praf Topfer este potrivit pentru sugari după încetarea alăptării și pentru nou-născuții care au nevoie de suplimente.

Nutritiv și ușor de digerat

Topfer Bio  îndeplinește standardele pentru cea mai înaltă calitate și este în conformitate cu cunoștințele științifice moderne și cu tendințele nutriționale.  Conține DHA (conform cerințelor legislației) – Acid docosahexaenoic, care aparține grupului acizilor grași Omega-3, 4 tipuri de Bifidobacterii valoroase. Topfer Lactana Bio  este un lapte bio-adaptat potrivit pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale copiilor nou-născuți.  Laptele praf pentru sugari îndeplinește cele mai înalte cerințe de calitate conform celor mai recente cunoștințe științifice în domeniul nutriției. Este produs în conformitate cu standardele Regulamentului european privind producția ecologică. Se utilizează lapte organic complet și alte ingrediente de origine biologică.

Lapte praf Topfer Bio Transitoriu Lactana

Cele mai citite articole

Copiii au o nevoie crescândă de nutrienți în timpul sezonului de creștere (începând cu a 12-a lună). Lactana lapte organic de tranziție oferă minerale valoroase precum fierul și iodul, necesare dezvoltării cognitive a copilului (conform cerințelor legii), precum și vitamina D pentru dezvoltarea sistemului osos. În plus, conține un complex de bifidobacterii valoroase, iar conținutul de proteine ​​este redus în comparație cu laptele obișnuit de vacă, ceea ce face din laptele organic de tranziție Lactana Bio Topfer hrana ideală pentru copilul tău.

Cu lapte praf Topfer copilul tău primește protecția specială. Acest lucru se datorează faptului că, prin alăptare, primește toate substanțele de protecție valoroase de care are nevoie bebelușul pentru dezvoltarea sănătoasă și întărirea sistemului imunitar. Lactana Bio Topfer și laptele de tranziție sunt concepute pentru a semăna cel mai mult cu conținutul și calitățile nutriționale ale laptelui matern, conținând toți nutrienții importanți de care copilul tău are nevoie în primele luni de dezvoltare.

Lactana Bio Kinder conține 4 tipuri de bifidobacterii, care suprimă bacteriile dăunătoare din tractul intestinal și joacă un rol important în digestia normală. Conține DHA (acid docosahexaenoic), care contribuie la dezvoltarea vizuală normală a sugarilor, precum și ALA (acid alfa-linolenic), care susține dezvoltarea celulelor cerebrale și nervoase. Oferă minerale valoroase pentru a satisface nevoia tot mai mare de nutrienți în perioada de creștere a copiilor după vârsta de 12 luni. Conținutul de vitamina D promovează dezvoltarea sistemului osos, iar iodul și fierul sunt ideale pentru dezvoltarea cognitivă. Conținutul optim de proteine ​​îl face o formulă de lapte ideală pentru copiii din primii ani de viață.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Beneficiile masajului de relaxare pentru minte

Tips&tricks: care sunt principalele beneficii pe care ți le oferă mierea de manuka?