in

Top 15 piscine langa Bucuresti

Zilele calde au sosit deja, ceea ce inseamna ca este timpul ca sa te gandesti la cele mai bune locuri in care ai putea sa iti petreci multe weekenduri si zile de concediu langa si in apa. Multe zone de recreere din apropierea Bucurestiului dispun de piscine moderne, cu un aer occidental, unde va fi placut sa stai pe un sezlong, sa te bucuri de soare si sa bei bauturi racoritoare imaginandu-ti ca te afli la Ibiza.

Chiar si daca nu pleci nicaieri in concediu, poti ca sa de distrezi grozav aproape de marea metropola in care locuiesti mergand la o piscina exterioara. Pasionatii de miscare in aer liber la soare si in apa, se vor bucura de un astfel de loc unde poti inota singur sau supravegheat de un antrenor, poti face gimnastica aerobica acvatica sau poti juca volei in piscina. Inclusiv cei mici vor fi incantati de asemenea distractii estivale.

Iata cateva dintre piscinele exterioare din jurul Capitalei care te asteapta cu tot soiul de surprize placute:

Solacolu Sarulesti – jud. Calarasi

Solacolu Sarulesti - jud. Calarasi

Piscina Solacolu este una de tip bio. Are un sistem de igienizare si filtrare permanenta a apei foarte performant, tratarea se face fara adaos de clor chimic, in consens cu standardele europene in vigoare. Clorul pur folosit este produs prin electroliza apei saline, nu se folosesc cloramine periculoase pentru organismul uman.

Vizitatorii se vor bucura la Solacolu de existenta a doua bazine:

– un bazin pentru adulti cu dimensiunile de 20 metri x 10 metri si cu o adancime maxima de 1,5 metri; 

– un bazin pentru copii cu dimensiunile de 5 metri x 10 metri si cu o adancime maxima de 55 cm.

Piscina Solacolu este dotata cu niste dusuri si vestiare elegante.Totul se completeaza cu o ambianta muzicala relaxanta si tot felul de bauturi si bunatati culinare pe care le poti lua de la “Caruta cu bucate” si terasa din incinta.

Adresa: Sat Solacolu, comuna Sarulesti

Contact:   0759 818 355

Preturi:

 • de luni pana vineri – 50 lei / zi / adult si 25 lei / zi / copil
 • sambata, duminica si in sarbatorile legale:  80 lei / zi / adult si 80 lei / zi / copil (cu   sezlong) sau 40 lei / zi / copil (fara sezlong)
 • Pentru acei clienti care utilizeaza si alte facilitati din Domeniul Solacolu (cazare cu  pescuit), tarifele unice sunt de luni pana duminica 50 lei / zi / adult si 25 lei / zi / copil.

Site: https://www.baltasolacolu.ro/piscina-solacolu

Aqua del Mar Saftica

Aqua del Mar Saftica

Daca vrei o atmosfera deosebita, un ambient muzical reconfortant, mancare delicioasa, chiar si Wi-Fi gratuit, inclusiv sansa de a te caza in sistemul pranz regim, 2-3 ore sau seara, aceasta locatie de la Saftica Resort este perfecta pentru tine.

O sa te bucuri de o plaja cu nisip si baldachine elegante, chiar daca nu esti pe litoral. Piscina are un design atractiv (sub forma a trei cercuri), iar apa este foarte curată. In piscina exista zone cu adancimi diferite, intre 50 si 190 cm.

Adresa: Calea Bucuresti, nr. 51, Saftica (Chiar pe DN1 in Saftica, la 3 km de Therme)

Contact: 0735 665 544

Preturi:

 • de luni pana vineri: 30 lei/persoana; sambata si duminica: 50 lei/persoana;
 • pentru zilele de weekend este nevoie de rezervare telefonica.

Site:       https://saftica.ro/piscina/

Piscina de la Domeniul Greaca

Piscina de la Domeniul Greaca

O sa gasesti aici o piscina generoasa, cu 500 locuri, baldachine, bucatarie proprie, bar, sauna, outdoor fitness, loc de joaca si piscina pentru copii, dusuri si grupuri sanitare curate.

Adresa: DR Ioanitescu nr.3, comuna Greaca, jud. Giurgiu

Contacte:  0752 171 757

Preturi: 

 • de luni pana joi: 40 lei / adult si 20 lei / copil; 
 • de vineri pana duminica: 60 lei / adult si 50/30 lei copil cu sezlong / fara    sezlong).
 • Aceleasi preturi sunt valabile si pentru sarbatorile legale! 

Site: https://www.domeniul-greaca.ro/resort/piscina-la-greaca/

Phoenix Cernica

Phoenix Cernica

Daca vrei ca sa organizezi un eveniment memorabil personal sau ca reprezentant de firma, atunci Piscina Phoenix Cernica este pentru tine! Locatia poate gazdui pana la 120 de persoane in cele mai bune conditii.

Este bine sa afli ca este vorba de o piscina cu destinatie speciala, doar pentru petreceri, deci nu o sa stai cu frica. Nu o sa-i perturbe niciun intrus pe participanti.

Gasesti aici meniuri personalizate cu mancare si bauturi de calitate, asa incat poti sa ai cu siguranta parte de o petrecere privata (nunta, botez, aniversare etc.) sau corporate despre care sa se vorbeasca la superlativ multa vreme dupa incheierea acesteia.

Adresa: str. Strandului, Cernica, Pantelimon

Contacte: consiliere evenimente : 0720.001.440

Preturi: contacteaza personalul Complexului Phoenix Cernica

Site: https://www.phoenixcernica.ro/piscina

La Plage Odaile

La Plage Odaile

Visezi la o insula exotica, dar nu poti ajunge anul acesta nici macar la Mamaia? Ti se pare ca esti blocat in Bucuresti in timp ce toata lumea se distreaza in statiuni indepartate pline de soare si de voie buna?

Clipe minunate poti petrece si tu, chiar foarte aproape de Capitala, la o piscina senzationala. Te poti relaxa după voia inimii langa un palmier in timp ce bei un cocktail delicios, racoritor, plutind cu mintea pe undele unor melodii foarte placute.

Adresa: Soseaua Odaii 26-30, Odaile 077010

Contact: 0765 900 400

Preturi:

 • de luni pana vineri: sezlong – 50 lei, baldachin – 100 lei, VIP – 200 lei, copii – 30 lei;
 • weekend: sezlong – 75 lei; baldachin – 200 lei; VIP – 250 lei (interzis minorilor).

Site: https://laplage.ro/

Water Park Otopeni

Water Park Otopeni

Nu te multumi cu o simpla piscina de langa Bucuresti, alege mai bine un loc al distractiei estivale de neuitat. Water Park Otopeni este oraselul veseliei ce se intinde pe o suprafata de 4 hectare si poate gazdui pana la 5.000 de persoane. 

Fiind un loc de vis materializat care se respecta, cei ce intra aici au, de asemenea, variante de cazare si parcare foarte utile (oferite de RIN Airport Hotel).

Cei ce iubesc zbenguiala in apa, se vor bucura sa afle ca au parte de vestiare cu incuietoare si seifuri cu cifru, punct de prim-ajutor asistat de personal calificat, ca sa nu mai vorbim de punctele cu salvamari raspandite in tot parcul.

Adresa:  Calea Bucurestilor 255A, Otopeni 075100 Otopeni

Contact: 0731 111 131

Preturi:  

 • de luni pana vineri: copii sub 3 ani – gratuit; copii sub 1,40 metri – 45 lei; elevi si studenti    – 55 lei; standard – 75 lei
 • weekend: copii sub 3 ani – gratuit; copii sub 1,40 metri – 60 lei; elevi/studenti – 75 lei; standard – 95 lei;

Site: http://www.waterpark.ro/

Valea Iazurilor Belciugatele

Valea Iazurilor Belciugatele

Pe timpul verii, piscina exterioara de la Valea Iazurilor, cu o suprafata de peste 500 mp si o plaja cu nisip fin pot sa iti mai potoleasca un pic dorul de mare. Aici, la doar 20 de kilometri de Bucuresti. Mai ai la dispozitie si sala de fitness, sauna si jacuzzi pentru un pic de variatie.

Adresa: str. Valea Iazurilor nr.1, sat Candeasca, comuna Belciugatele, jud. Calarasi

Contact: 0788.899.899

Prețuri: 

Clientii ce se cazeaza la Valea-Iazurilor beneficiaza de o reducere de 50% din tarifele de mai jos:

 • 30 lei / persoana (luni – vineri);
 • 50 lei / persoana (sambata – duminica);
 • 15 lei / copil pana in 120 cm (luni – vineri);
 • 25 lei / copil pana in 120 cm (sambata – duminica).

Cele mai citite articole

Site: https://www.valea-iazurilor.ro/spa/

Casa de Piatra DN3

Casa de Piatra DN3

Vrei o piscina eleganta, cu un design minimalist, dar generoasa, cu 200 de locuri? Plus un spatiu atractiv pentru petreceri si o terasa de 150 de locuri? Atunci alege fara ezitare Casa de Piatra. Te vei distra de minune aici!

Adresa: Padurea Pustnicul, DN3, Km 18 (sub pod Pustnicul), jud.Ilfov.

Contacte: +4 0767 079 463 | +4 031 436 24 77

Preturi:  

 • de luni pana vineri – adulti: 40 lei; copii: 20 lei (sub 1,4 metri inaltime);
 • weekend & sarbatori legale: adulti: 60 lei; copii: 30 lei (sub 1,4 metri inaltime)

Site: https://casadepiatra.com.ro/piscina/

Divertiland Water Park Chiajna

Divertiland Water Park Chiajna

Aici, La Divertiland Water Park Chiajna o sa ai parte de distractie pe cinste alaturi de copiii tai. Au instalatii de tratare si curatare performante, de aceea o sa gasesti aici apa cristalina, fara miros de clor. Toate verificarile se fac in mod automat, fara greseala, pentru siguranta acelora ce trec pragul acestui parc de distractii estival, fie ei mari sau mici.

Adresa: Strada Divertismentului 1, Chiajna 077040

Contact: 021 9446

Preturi: 

 • adulti (luni-vineri) – 75 lei;
 • copii intre 4 si 11 ani (luni-vineri) – 45 lei;
 • elevi intre 12 si 17 ani (luni-vineri)  55 lei.

Site: https://www.divertiland.ro/

Piscina Oasis

Piscina Oasis

Complexul Oasis din zona Straulesti are o piscina in aer liber cu totul aparte. Este singura tip „infinity pool” incalzita din apropierea Capitalei. Mai concret, este o piscina de 185 metri patrati, placata cu vitroceramica, dotata cu instalatie de produs valuri si revarsare de apa printr-o cascada pe o lungime de 10 metri. Plaja are o suprafata de 200 mp si este acoperita cu o pardosala din lemn (deck).

Vei putea petrece cu siguranta niste clipe minunate aici. Gasesti sezlonguri confortabile, umbrelute de soare si baldachine atat in jurul bazinului propriu-zis, dar si pe un teren cu iarba alaturat. Exista si un bar cu terasa acoperita de 150 de locuri, vestiar si dusuri bine intretinute.

Adresa: Soseaua Straulesti nr. 4

Contact: 0723.731.899; 

Preturi: 

 • de luni pana vineri – 30 lei;
 • weekend: 60 lei;
 • exista posibilitatea unui abonament lunar cu 10 intrari pentru 200 lei.

Site: www.cluboasis.ro

Don Pedro (Vanatorii Mici Giurgiu)

Don Pedro (Vanatorii Mici Giurgiu)

Piscina Don Pedro este formata din 2 piscine. Cea pentru copii are o adancime de 85 cm adancime, iar cea mare, pentru adulti, are o adancime care porneste de la cativa cm si ajunge la peste 200 cm. In zona piscinei pentru adulti gasesti un bar aprovizionat din belsug cu inghetata, cafea, bere, coctailuri si sucuri. 

Capacitatea piscinei este de 500 locuri. Clientii se pot relaxa in sezlonguri frumoase, confortabile si curate. Mai gasesc acolo si niste leagane care se fac si paturi, precum si locuri formate dintr-o canapea, 2 fotolii plus o masa si baldachin, pentru aceia ce vin in gasca.

Adresa: comuna Vanatorii Mici, Giurgiu

Contact: 0736.668.825

Preturi:  

 • weekend: 40 lei/adult, 25 lei/copil peste 7 ani si gratis pt copii 0-7 ani; baldachinul costa 100 lei /zi (se include un sezlong, o umbrela si masuta de plastic). 
 • in cursul saptamanii intrarea este de: 20 lei/persoana.

Web:  https://www.facebook.com/CasaDonPedroRO/

Therme Balotesti

Therme Balotesti

La aceasta piscina chiar merita sa mergi cu familia, mai ales daca ai si copii mici. Prichindeii vor fi incantati nu doar de balaceala in apa, ci si de cea mai mare gradina botanica din Romania, cu peste 800.000 de plante, printre care 1.500 de palmieri si specii unicat.

Zona Galaxy, cea destinata familiilor cu copii, are piscine, tobogane pentru apa uimitoare, spatii de relaxare si snack bar. In afara de piscina cu valuri si plaja Galaxy, dotata cu piscina exterioara, mai gasesti si beach bar-uri, sezlonguri si, foarte important, locuri de joaca pentru cei mici.

Adresa:  DN1 Otopeni- Balotesti

Preturi (pentru 3 ore)

 • un adult si un copil- 64 de lei;
 • doi adulti si un copil- 105 lei;
 • doi adulti si doi copii- 128 lei. 
 • copiii mai mici de trei ani beneficiaza de gratuitate. 

Contact: 311 088 888

Site: https://therme.ro/

Blueberry Pool by Ambasad’Or

Blueberry Pool by Ambasad'Or

Piscina Blueberry Pool este destinata doar evenimentelor private (aniversare, petrecere de majorat etc.). 

Invitatii se vor bucura apa, soare, muzica buna si dotarile luxoase din aceasta locatie (sezlonguri din ratan, doua jacuzzi si patru baldachine cu draperii din damasc, canapelele din piele, candelabrele pentru zona VIP, dar si barul cu bauturi fine).

Adresa: Drumul Odai, Nr. 36B, Otopeni

Contact: 0728 808 029

Preturi:  suna pentru detalii

Site: https://ambasador-events.ro/blueberry-pool/

Pitaru Potlogi

Pitaru Potlogi

Ce-ai zice de o petrecere la conac? 

Acum, in sezonul estival, ce poate sa fie mai placut decat sa te distrezi la o piscina exterioara, band un cocktail racoritor, tolanit la soare? Plus ca serile au loc petreceri tematice de care iti vei aminti multa vreme.

Evadeaza din Bucuresti intr-un loc senzational, la Potlogi!

Adresa: Pitaru, comuna Potlogi, jud. Dambovita, str. Nicolae Grigorescu nr. 2

Contact: 0788 348 300

Preturi: telefonic

Site: https://www.insiemegrandresort.ro

Aqua Garden Militari

Aqua Garden Militari

Exista la  Aqua Garden Militari 2 piscine, locuri de joaca si un bazin destinat copiilor. Este locul perfect pentru recreere pe timpul verii, intalniri prietenesti sau de business si petreceri private ori corporate (aniversari, reuniuni, lansari de produse diverse, petrecerea burlacilor sau burlacitelor).

Adresa: Strada Rezervelor nr. 70, comuna Rosu, jud. Ilfov.

Contacte: 0763 615 833 / 0725 166 407

Preturi: 

 • de luni pana vineri, 40 lei, iar in weekend 70 lei;
 • copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 4 ani beneficiaza de intrare gratuita;
 • copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 7 ani beneficiaza de 50% reducere din biletul intreg;
 • copiii care au implinit deja 7 ani vor plati biletul la pret intreg. 

Site: https://www.aquagardenmilitariresidence.ro/piscina/

Tu la ce piscina de langa Bucuresti ai decis sa mergi in weekendul viitor?

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Idei inteligente de decorare a holului

5 lucruri de pus în bagaj când mergi în camping