Nu toate caloriile sunt create egal, diferite alimente parcurg in organismal tau, in cadrul procesului de descompunere, diferite căi metabolice. Alimentele pot avea efecte mult diferite asupra senzatiei de foame, a nivelului hormonilor și numărului de calorii pe care le arzi in cadrul procesului de digestie.
Iată cele mai bune 3 alimente favorabile pierderii în greutate de pe Pământ, care sunt susținute de știință, la care poti adauga Chocolate Slim, o bautura de slabit care iti inhiba pofta de mancare, mai multe pe siteul oficial Chocolate Slim
- Ouă întregi
Odată temut că este bogat în colesterol, ouăle întregi au revenit. Deși un aport mare de ouă ridică nivelul de LDL-colesterol, cunoscut si sub denumirea de colesterol „rău”, acestea sunt unul dintre cele mai bune alimente pentru a fi consumate dacă vrei să slăbești. Sunt bogate în proteine și grăsimi și sunt foarte satioase.
Cercetatorii au demonstrat faptul că consumul de ouă la micul dejun, în loc de covrigi sau alte fainoase, a crescut sentimental de sațietate și i-a determinat pe participanți să mănânce mai puțin pentru următoarele 36 de ore.
Un alt studiu a descoperit că ouăle consumate la micul dejun au crescut pierderea în greutate într-o dietă restricționată în calorii.
Cele mai citite articole
Ouăle sunt, de asemenea, incredibil de bogate în nutrienți și vă pot ajuta să obțineți toți nutrienții de care aveți nevoie pentru o dietă limitată de calorii. Interesant este că aproape toți nutrienții se găsesc în gălbenușuri. În comparație cu carbohidrații rafinați, ouăle pot suprima pofta de mâncare mai târziu în timpul zilei și chiar pot promova pierderea în greutate.
- Frunzele verzi
Frunzele verzi includ: salata verde, spanac, varza, frunze de sfecla și alte câteva. Acestea au mai multe proprietăți care le fac perfecte pentru o dietă de slăbit, cum ar fi sărace în calorii și carbohidrați și bogate in fibre.
Consumul de verdeață este o modalitate excelentă de a crește volumul meselor tale, fără a crește continutul caloric. Numeroase studii arată că mesele și dietele cu o densitate energetică scăzută îi fac pe oameni să mănânce mai puține calorii în general.
Frunzele verzi sunt, de asemenea, incredibil de hrănitoare și foarte bogate în vitamine, antioxidanți și minerale, inclusiv calciu, care s-a dovedit că ajută arderea grăsimilor în unele studii.
- Somon
Peștele gras, precum somonul, este incredibil de sănătos și foarte satios, pastrandu-te satul timp de multe ore cu relativ puține calorii.
Somonul este încărcat cu proteine de înaltă calitate, grăsimi sănătoase și diverse substanțe nutritive importante. Peștele – și fructele de mare în general – pot furniza, de asemenea, o cantitate semnificativă de iod. Acest nutrient este necesar pentru funcționarea corectă a tiroidei, ceea ce este important pentru a menține metabolismul in parametrii optimi. Studiile arată că un număr semnificativ de oameni nu își ating necesarul zilnic de iod.
Somonul este, de asemenea, bogat in acizi grași omega-3, care s-au dovedit că ajută la reducerea inflamației, despre care se știe că joacă un rol major în cadrul obezitatii și bolilor metabolice. Macrou, păstrăv, sardine, hering și alte tipuri de pește gras sunt, de asemenea, excelente.