in

Top 5 sfaturi de îngrijire pentru bărbați cu stil

Să ai grijă de tine pentru a avea un look impecabil, nu este așa dificil cum pare, dacă ții seama de câteva sfaturi. Din ce în ce mai mulți bărbați sunt preocupați în ultimul timp de aspectul lor, aceasta implicând atenție acordată nu doar asupra ținutei alese, ci și grija pentru păr, barbă, ten, corp. Vrei să afli care sunt cele mai importante aspecte pe care să le ai în vedere pentru a fi prezentabil în orice situație?

Iată care sunt cele mai importante 5 sfaturi de îngrijire pentru un bărbat cu stil!

  1. Acordă atenție aspectului părului

Este important să acorzi atenție îngrijirii părului, aceasta implică să mergi regulat la frizer și bineînțeles să speli părul de câte ori este nevoie, cu produse corespunzătoare.

Poți opta pentru păr scurt  sau lung. Părul scurt totuși, necesită mai multă atenție, implică vizite mai dese la frizerie, pentru un aspect fresh și pentru a evita acoperirea cu păr în zona cefei de exemplu, ceea ce ar da un aspect inestetic. 

Alege produsele de îngrijire în funcție de tipul de păr pe care îl ai. Pe lângă șampon și balsam, poți utiliza de câte ori este nevoie produse de styling, precum: gel de păr, fixativ, spumă sau ceară de păr. 

Se poate spune că un păr îngrijit este cartea de vizită a unui bărbat, așadar atrage priviri admirative cu ajutorul frizurii perfecte.

  1. Creează-ți o rutină pentru bărbierit

Cele mai citite articole

Bărbieritul este un ritual al bărbaților, o activitate repetitivă, la interval de o zi, două, o săptămână în funcție de ritmul de creștere al bărbii sau în funcție de preferințe. Orice bărbat își dorește un bărbierit care lasă pielea fină și fără iritații iar un aparat de ras electric poate fi alegerea potrivită. În plus rutina bărbieritului este mult mai ușoară și mai plăcută. Poți găsi o gamă variată de aparate de ras electrice pe altex.ro, din care poți alege în funcție de necesitate sau în funcție de preferințe. Cu ajutorul accesoriilor pe care le au cele mai multe aparate de ras, poți realiza diferite finisaje și cu toate acestea timpul acordat bărbieritului se scurtează considerabil.

  1. Ai grijă de tenul tău

Pentru că tocmai a fost vorba despre bărbierit, trebuie să ții cont că trebuie să îți pregătești pielea înainte, prin curățare și hidratare. După bărbierit, alege un aftershave de calitate, potrivit pielii tale. În plus, se recomandă să folosești zilnic și o cremă hidratantă sau nutritivă, pentru a avea un ten cu aspect sănătos.

  1. Îngrijește-ți unghiile

Unghiile bine îngrijite, contribuie la crearea unui aspect general plăcut. Nu omite acest aspect, chiar dacă nu pare a avea o mare importanță.

  1. Tonifiază-ți corpul făcând sport

Un corp tonifiat și o postură corectă, creează o impresie plăcută. Hainele se așează mai frumos, tu ai o imagine de sine mai bună și poți să faci față oricărei provocări.

Așadar, acordă-ți timpul meritat, ai grijă de corpul tău, așa încât să fii mulțumit de propria persoană, creează-ți propriul stil, iar cei din jur vor avea doar priviri admirative. 

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Un an nou, un nou tu! Reîmprospătează-ți garderoba pentru sezonul de tranziție

Secrete pentru o piele sănătoasă și hidratată