in

Top 7 jucării sexuale pentru cupluri

Jucăriile sexuale și vibratoarele sunt asociate în mod natural cu explorarea individuală a corpului, a zonelor sensibile și a celor de excitație. Cu toate acestea, folosirea unor astfel de dispozitive în cupluri vă poate oferi de două ori mai multă plăcere și va adăuga în relație senzații, emoții și impresii noi. De fapt, gama de jucării sexuale cu numeroase moduri de utilizare, este cu adevărat impresionantă. Deci, topul selectat, cu siguranță vă vor ajuta să explorați lumea senzorială.

Vibrator Lovelife

Este un dispozitiv ce perfect se potrivește pentru utilizarea în cuplu, bucurând ambii parteneri datorită designului său neobișnuit. În plus, jucăria are șapte niveluri de vibrație prestabilite care pot fi comutate în funcție de preferințele individuale, iar trecerea treptată de la vibrațiile scăzute la cele mai puternice vă va oferi ție și partenerului tău o plăcere de neuitat.

Masturbator Tenga Egg

Masturbator în formă de ou, datorită elasticității materialului din care este confecționat, este capabil să se întindă și să ia forma dorită, ajustându-se la curbele penisului. Suprafața interioară are o structură cu nervuri, care, atunci când se mișcă în sus și în jos, sporește efectul masturbării. De asemenea, oul poate fi folosit și în cuplu – doar întoarceți jucăria cu relieful spre exterior, puneți-o pe palmă și mângâiați zonele erogene ale partenerului.

Tenga Air-Tech Twist Reusable Vacuum Cup Tickle

Jucăria sexuală pentru bărbați dispune de capacitate de a se mări sau micșora în lățime – rotind partea superioară a masturbatorului, oferindu-ți posibilitate de a alege nivelul de circumferință a organului genital, datorită celor 5 niveluri. În interiorul jucăriei se află tuberculi elastici de relief situați în diferite unghiuri pentru o stimulare mai intensă.

Cele mai citite articole

Lelo Sona Cruise Sonic Clitoral Massager

Dispozitivul mărește sensibilitatea și puterea orgasmului – acoperind o zonă considerabilă a clitorisului, contribuind la o stimulare mai intensă și senzații de neuitat. Vibrațiile tandre generate de undele sonore au 8 niveluri de intensitate – permițându-vă să alegeți exact ceea ce vi se potrivește.

Lelo Ella Silicone Dildo

O altă jucărie sexuală pentru femei care te va ajuta să descoperi propria sexualitate și să te înțelegi mai bine datorită formei sale constituite din două laturi – cel plat conceput pentru stimularea punctului G și cel alungit pentru o stimulare clasică. Dispozitivul oferă posibilitatea să experimentați atât cu partenerul, cât și solo. 

PipeDream Icicles Vibrating Glass Butt Plug Massager 

Dopul anal vibrant – un dispozitiv multifuncțional cu o structură și formă cu mai multe fațete. Jucăria vine cu o telecomandă permițând partenerului să-ți controleze senzațiile oferindu-i 10 moduri de vibrație care te vor ajuta cu siguranță să ajungi la vârful plăcerilor.

Lelo Homme Tor 2 Black

Inelul vibrant se îmbracă pe organul genital masculin și emite vibrații puternice sporind senzațiile partenerilor în timpul actului sexual, iar cele 6 moduri de intensitate permit controlul orgasmului. Siliconul de calitate înaltă este absolut sigur de sănătate, deci îți rămâne doar să primești plăcere.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Jocurile de noroc – industria care beneficiază de încasări uriașe în fiecare an!

Cum joci la ruleta online: 5 reguli